Vaticanul a recunoscut existența extratereștrilor: „Nu suntem singuri în Univers și viata extraterestră există”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„După cum am fost obișnuiți, reprezentanții Vaticanului au făcut o altă declarație impresionantă prin care șochează întreaga opinie publică. „Nu suntem singuri în Univers și viata extraterestră există”, a declarat cu câteva zile în urmă părintele Jose Fuenes.

Această declarație este una șocantă, mai ales dacă privim cele mai puternice guverne ale lumii, care ascuns cu sfințenie secretul extratereștrilor. Această atitudine, libertină, pe care o afișează Vaticanul este una greu de înțeles, dacă ne gândim că în urmă cu peste 400 de ani, Galileo Galilei a fost condamnat la moarte pentru că a avut curajul nebun să declare că Pământul nu este în centrul Universului și că se învârte după Soare.


Anii au trecut și în zilele noastre astronomii Vaticanului afișează o atitudine relaxantă cu privire la unul dintre cele mai tabu subiecte: extratereștrii. Părintele  Jose Fuenes, care lucrează la Observatorul Vaticanului este mai mult decât convins că omul nu este singur în Univers, mai mult de atât există numeroase specii extraterestre.

„Nu este probabil, ci este foarte sigur ca în alte părți ale Universului să existe viață extraterestră. Singura problemă este că eu nu sunt sigur că în vom găsi vreodată. Descoperirea vieții extraterestre nu înseamna că nu există Iisus. Prezența lui Iisus pe Terra a fost un eveniment unic în întreaga istorie a Universului”, a declarat Fuenes pentru presa de specialitate.


Această declarație este una de senzație pentru că Vaticanul confirmă astfel existența extratereștrilor în vastul Univers. Aceasta nu este o declarație singulară și trebuie să confirmăm faptul că Vaticanul, în ultimii 10 ani, a afișat o nouă atitudine cu privire la unul dintre cele mai mari secrete ale omenirii.

Această atitudine nu a fost niciodată explicată, motiv pentru care există numeroase voci care sunt de părere că Vaticanul deține numeroase secrete cu privire la acest subiect. Probabil că a venit vremea să le împărtășească omenirii și așa se explică perioada de pregătire emoțională în care ne regăsim.

vatican extraterestri

Același preot Fuenes a mai adăugat că: „descoperirea vieții extraterestre nu inhibă religia, ci ne ajută pe noi ca oameni să ne înțelegem mai bine.””[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/declaratie-impresionanta-a-vaticanului-nu-suntem-singuri-in-univers-si-viata-extraterestra-exista

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...