Vaticanul are 100 de misionari cosmici antrenați pentru a pleca în orice moment spre alte lumi pentru eventuala creștinare a extratereștrilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vaticanul a sustinut nu o data, ci de mai multe ori ca extraterestrii sunt reali, chiar viziteaza Planeta si ca noi ar trebui sa fim pregatiti sa comunicam cu ei, „Fiii Domnului”, asa cum i-a botezat seful Observatorului Astronomic de la Vatican, Jose Gabriel Funes, dar si adjunctul sau, Cristopher Corbally, inca din 2008.

Stirea oficiala cu privire la admiterea existentei extraterestrilor de catre teologii de la Vatican, a fost prezentata de publicatia Ziare.com, la data de 14 mai 2008:


„Teologul astronom de la Vatican Gabriele Funes este de parere ca e posibil ca oamenii sa creada in Dumnezeu si in existenta extraterestrilor, in acelasi timp, relateaza Corriere de la Serra.

„E posibil sa crezi si in Dumnezeu si in extraterestri. Se poate admite existenta unor alte forme de viata din alte lumi, mai evoluate decat a noastra, fara sa punem la indoiala credinta in creatie si in reincarnare”, a afirmat seful departamentului de Astronomie de la Vatican.


Declaratia vine dupa efectuarea unui studiu. Cotidianul italian sustine ca nu este prima declaratie facuta de conducatorii catolici pe teme „delicate”. In 2006, Ratzinger nu nega prezenta unor forme diferite de existenta.

„Dupa cum exista mai multe rase de oameni tot asa cred ca pot exista si alte forme de viata, mai inteligente, create tot de Dumnezeu. Asta nu ne limiteaza credinta pentru ca noi nu putem contesta libertatea de creatie a lui Dumnezeu”, spunea acesta.

Funes este de parere ca teoria Big Bangului este una dintre cele mai credibile explicatii despre cum a aparut lumea, explicatie care nu trebuie negata de credinta.

„Biblia in sine nu este o carte de stiinta. De aceea nu ne putem astepta ca ea sa ne ofere raspunsuri stiintifice la probleme noastre”, a mai adaugat Funes.

Cotidianul italian noteaza ca afirmatiile astronomului de la Vatican nu sunt primele de acest gen. Mai multi oameni dedicati biserici catolice au incercat sa raspunda la intrebari de acest gen.”[1]

Papa Francis, a reluat ideile sustinute de directorul Observatorului Astronomic si ale adjunctului sau, declarand in Mai 2014 ca sustine chiar crestinarea extraterestrilor, daca acestia doresc, dupa cum scrie Mediafax:

„Papa Francisc a făcut luni o declaraţie senzaţională, spunând că uşile Vaticanului sunt deschise pentru toţi, inclusiv pentru extratereştri.

„Dacă, spre exemplu, mâine. o expediţie a marţienilor ar veni la noi. Marţieni, da? Omuleţi verzi, cu nasul şi urechi lungi, ca în desenele copiiilor. Şi dacă unul ar spune: «Vreau sa fiu botezat!», ce se va întampla?”, a întrebat Suveranul Pontif.

Potrivit Papei, Biblia interzice orice discriminare împotriva credincioşilor iar botezul ar trebui să fie permis oricui, înclusiv copiilor rezultaţi din afara căsătoriei. Surse din apropierea pontifului au declarat chiar că Papa i-a spus unei mame necăsătorite că dacă niciun preot nu va dori sa-i boteze copilul, să vină la el şi îl va boteza el însuşi.”[2]

100 de calugari cosmonauti sunt antrenati sa plece în misiuni speciale în Univers !

„Oricât ar parea de ciudat, cei mai multi cosmonauti pregatiti sa plece în calatorii interstelare nu apartin Statelor Unite, Rusiei sau Chinei. Sunt calugari iezuiti de la Vatican. “Biserica Catolica are la aceasta ora 100 de misionari cosmici antrenati pentru a pleca în orice moment spre alte lumi pentru eventuala crestinare a extraterestrilor – si nu face un sec r e t din asta”. Afirmatia apartine generalului dr. Emil Strainu (foto mic), specialist în studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate si autor al unor lucrari pe aceasta tema. Concret, pregatirea misionarilor catolici se desfasoara în cadrul Observatorului Astronomic al Vaticanului. Planul de crestinare a extraterestrilor, coordonat de calugarii Ordinului Iezuit, sub îndrumarea directa a Papei, este deja gata. Lipsesc doar extraterestrii. Cel putin, asa stim noi. În cazul unei întâlniri dintre noi si extraterestri, iezuitii ar trebui sa îi ia pe cei sositi din Cosmos cu binisorul.

La botez va fi folosit amoniac, nu apa !

Crestinismul nu trebuie propovaduit civilizatiei lor brusc, ci trebuie asimilat ca o componenta naturala a acesteia. Dupa acest pas, ar urma calatoriile misionare catre planeta de bastina a extraterestrilor, pentru raspândirea crestinismului. “Mai întâi îi vom lasa sa fie ei însisi, fara sa fortam botezul”, spunea într-o publicatie în 2008 Cristopher Corbally, directorul adjunct al Observatorului Vaticanului, în prezentarea programului de crestinare cosmica. Dupa botezul cu apa, ar urma raspândirea propriu-zisa a credintei în Iisus, conform preceptelor biblice de rit catolic.

Interesant este faptul ca C. Corbally specifica foarte clar zona pe care o cerceteaza: constelatia Vega. În anii ’60, NASA a interceptat dinspre aceasta constelatie unde radio despre care s-a spus ca sunt emise de entitati inteligente. Uneori posibila relatie cu “ei” este expusa în detaliu. De pilda, Corbally stie ca “pentru ei (n.r. – extraterestrii), amoniacul ar putea corespunde mai bine pentru botez decât apa”.

Observatorul Vaticanului, dat în functiune în 1891, a avut initial rolul declarat de a grabi apropierea dintre teoriile stiintifice si cele dogmatice. În ultimul timp însa conlucrarea dintre aceasta institutie si altele similare, inclusiv NASA, a devenit foarte puternica, Observatorul Vaticanului participând chiar la un control asupra informatiilor din astronomie care se scurg catre societate. Cel putin asa spune Corbally: “Noi nu suntem o forta politieneasca pentru astronomi, dar si în stiinta trebuie sa existe un autocontrol, deoarece suntem tot timpul în pericolul de a promova teorii false”.

vaticanul-intoarce-cartile-pe-fata-trebuie-sa-ne-pregatim-pentru-a-i-cunoaste-pe-fratii-nostri-extraterestri-in-urmatorii-20-de-ani1-692x360_00441700

Proiectul “misionarilor cosmici” a debutat în 1975, imediat dupa suspendarea programului Apollo, prin care NASA trimitea oameni pe Luna. În 2008, la trei ani dupa ce a fost ales în scaunul pontifical, Benedict al XVI-lea a convocat mai multi astronomi eminenti, din 19 tari, în apartamentele pontificale din Castelul Gandolfo – resedinta de vara a papilor, pentru a discuta în detaliu despre prezenta vietii în spatiul extraterestru.”[3]

SURSE

1. http://www.ziare.com/international/stiri-externe/vaticanul-admite-existenta-extraterestrilor-309408

2. http://stiri.apropotv.ro/news/papa-francisc-este-dispus-sa-crestineze-chiar-si-extraterestri-12627064

3. http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/vaticanul-vrea-sa-crestineze-extraterestrii-465775

4. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...