Vaticanul cere o Nouă Ordine Mondială cu o Bancă Centrală Mondială și o Autoritate Politică Globală

Distribuie!

Atunci cand vine vorba de exprimarea publica privind dorinta de a se infiinta o Noua Ordine Mondiala, Vaticanul nu se sfieste in a se declara un ferm sustinator al acestei politici, desi, teoretic, nu ar trebui sa faca aprecieri politico-ideologice, ci doar religioase, dar evident acestea sunt lucruri „nesemnificative”.

Paul Warburg, francmason, co-fondatorul Bancii Federale de Rezerve a SUA (FED) a afirmat la data de 7 februarie 1950 in fata Senatului SUA urmatoarele:


„Vom avea o guvernare mondiala, fie ca ne place sau nu. Singura intrebare este, daca guvernarea mondiala va fi atins prin cucerirea oamenilor sau cu acordul acestora.”[1]

O astfel de declaratie este naucitoare si amenintatoare pentru orice persoana care gandeste si vede dincolo de iluzia tesura de catre Iluminati. Tot ceea ce se intampla in ultimul secol, nu este altceva decat o cucerire si inrobire a noastra, a oamenilor, prin toate mijloacele.

Dupa operatiunea „Steag Fals” de la 11 septembrie 2001, globalistii au creat un nou dusman invizibil – „terorismul”. Lupta impotriva asa-zisului „dusman” poate dura pana la 100 de ani, dupa cum au afirmat globalistii, timp in care noi vom fi constransi sa renuntam, pas cu pas, la libertatile noastre civile, pana cand nu vom mai avea nici un fel de libertate.


Henry Kissinger, una dintre personalitatile de top ale Iluminatilor, este convins de faptul ca acestia isi vor atinge cu siguranta acest tel foarte inalt. Cand a fost intrebat, ce ne va aduce viitorul, raspunsul lui a fost urmatorul:

„Totul va fi altfel: Multi vor suferi. Va aparea o Noua Ordine Mondiala. Va fi o lume mult mai buna pentru cei ce vor supravietui. Pe termen lung viata va deveni mai bogata. Lumea, asa cum ne-am dorit-o va deveni realitate!”[2]

Revenind la Vatican, Papa Paul al VI-lea a relatat, la data de 17.06.1976, acest plan cu privire la Noua Ordine Mondiala:

„Se doreste constructia statului mondial si a noii societati ideale. Stim ca omenirea este angajata pe multiple planuri in construirea acestei formidabile entitati; si ce progrese importante au fost inregistrate. Acestia merita sa fie apreciati si sprijiniti.”[3]

De aceeasi parere era si Papa Ioan Paul al II-lea, despre a carui misiune putini stiu:

„Papa Ioan Paul al II-lea a facut apel la constructia unei Noi Ordini Sociale Internationale, ce asigura pacea, promoveaza dreptatea si respecta demnitatea umana. <<Unitatea rasei umane necesita o astfel de ordine a societatii>>, explica Papa Ioan Paul al II-lea in resedinta papala de vara, Castel Gandolfo, in cadrul unei audiente pentru un grup de parlamentari britanici.

Promovarea unei colaborari caritabile intre popoare este o sarcina urgenta intr-o lume ce simte tot mai mult dependenta reciproca intre natiuni. In cadrul comunitatii internationale a popoarelor, scaunul sfant a sprijinit indreaproape realizarea unei astfel de colaborari.”[4]

Acest lucru a fost evidentiat in special de un grup de masoni din SUA in cartea lor „The City of Man” in anul 1940:

„Aroganta tuturor statelor trebuie eliminata, iar acestea trebuie disciplinate pentru a se supune legii statului mondial, daca se doreste pacea in lumea de maine…

Pacea generala poate fi intemeiata numai pe baza unitatii oamenilor, sub o singura lege si o singura guvernare.”[5]

Vatican Noua Ordine Mondiala

Ultima cerinta a Vaticanului de creare a unei Noi Ordini Mondiale cu o Banca Centrala Mondiala si o Autoritate Politica Mondiala a avut loc in 2011 sub pretexte pe care le puteti citi mai jos:

„Scopul este o nouă ordine economică mondială bazată pe etică şi binele comun, scrie publicaţia americană, scrie cotidianul Washington Post.

Propunerea, înaintată luni de Consiliul Pontifical pentru Justiţie şi Pace al Vaticanului, urmează unui enciclice, mesaj adresat tuturor catolicilor, a Papei Benedict al XVI-lea din 2009, care a denunţat mentalitatea profitului cu orice costuri ca fiind responsabilă de prăbuşirea financiară.

Noul document subliniază că „economia are nevoie de etică” şi sugerează ca procesul de reformă să înceapă cu Organizaţia Naţiunilor Unite ca punct de referinţă.

Vaticanul cere înfiinţarea „unei autorităţi publice globale” şi a unei ‘bănci centrale mondiale” care să conducă sectorul financiar, întrucât acesta a devenit depăşit şi deseori ineficient în a face faţă crizelor, potrivit Reuters.

Documentul de 18 pagini cere inclusiv impunerea de taxe asupra tranzacţiilor financiare şi va fi, probabil, primit favorabil de participanţii la mişcări precum „Occupy Wall Street”, care protestează faţă de înrăutăţirea situaţiei economice.

„Criza economică şi financiară prin care trece lumea impune tuturor să analizeze în profunzime principiile şi valorile morale şi culturale aflate la baza coexistenţei sociale”, se arată în document.

Vaticanul condamnă ceea ce numeşte „idolatrizarea pieţelor” şi „gândirea neoliberală”, care caută doar soluţii tehnice la problemele economice.

„Criza a scos în evidenţă comportamente precum egoismul, lăcomia colectivă şi acumularea de bunuri la scară mare. Dacă nu sunt găsite soluţii la diferitele forme de nedreptate, efectele negative care vor urma la nivel politic, economic şi social vor crea un climat de ostilitate tot mai mare şi chiar violenţă, iar în final vor submina fundamentele instituţiilor democratice, chiar şi pe ale celor considerate foarte solide”, avertizează documentul.

Vaticanul cere înfiinţarea unei „autorităţi supranaţionale” active la nivel global şi cu „jurisdicţie universală” pentru a dirija politicile şi deciziile economice.

O astfel de autoritate ar trebui să înceapă cu Naţiunile Unite ca punct de referinţă, dar să devină mai târziu independentă, şi să aibă puterea de a împiedica ţările bogate să exercite „o putere excesivă asupra statelor mici”.

FMI nu mai are forţa sau abilitatea de a stabiliza sistemul financiar mondial prin reglarea lichidităţilor şi nu mai poate veghea asupra riscurilor asumate de sectorul financiar.

Lumea are nevoie de „un set minim de reguli comune pentru administrarea pieţei financiare mondiale” şi de „o formă de management monetar la nivel global”.

„În fapt, se poate observa o necesitate tot mai mare pentru un organism care să îndeplinească funcţiile unui fel de «bancă centrală» care reglează sistemul şi fluxul tranzacţiilor monetare similar băncilor naţionale”, potrivit experţilor Vaticanului.

În document, care a fost prezentat luni într-o conferinţă de presă, se recunoaşte că astfel de schimbări vor întâmpina rezistenţă şi se pot face în câţiva ani.”[6]

Video

SURSE

  1. James Paul Warburg, 7 februarie 1950, declaratie in fata Senatului SUA.
  2. Henry Kissinger declaratie.
  3. Papa Paul al VI-lea in predica sa din 17 iunie 1965, citat de Georges de Nantes, „Liber Accusations in Paulum Sextum”…, 1973, pag. 23.
  4. Papa Ioan Paul al II-lea in „Deutsche Tagespost” din 28 septembrie 1989.
  5. Herbert Agar, Frank Aydelotte, G.A. Borgese, Hermann Broch, Van Wyck Brooks, Ada L. Comstock, William Yandell Elliott, Dorothy Canfield Fisher, Christian Gauss, Oscar Jaszi, Alvin Johnson, Hans Kohn, Thomas Mann, Lewis Mumford, William Allan Neilson, Reinhold Niebuhr, Gaetano Salvemini, „The City of Man, A Declaration on World Democracy”, New York, 1940, pag. 23 si 25.
  6. http://www.mediafax.ro/economic/vaticanul-vrea-o-banca-centrala-mondiala-si-cere-infiintarea-unei-autoritati-politice-globale-8897547

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Războiul informaţional a intrat într-o nouă etapă în anii 1930, când Fundaţia Rockefeller a lansat „proiectele de război psihologic” pentru modelarea opiniei publice
SUA, Rusia și armele psihotronice
Aspectele Întunecate ale Globalizării - Noua Ordine Mondială și Guvernul Mondial
Consiliul pentru Relații Externe militează, încă de la înființarea sa, în 1921, pentru o Nouă Ordine Mondială
Sateliții 5G
Elveția va monitoriza potențialele riscuri pentru sănătate generate de rețelele 5G
Legea Amiralităţii - o lege care a dat naştere corporaţiilor guvernamentale, comerciale şi navale şi-a impus normele şi asupra persoanelor fizice. Legea Apei (Amiralității) a fost codificată pentru prima dată de către Republica Venețiană în secolul al XI-lea
Tehnologia 5G și controlul global
Climategate (2009): Oamenii de știință au falsificat date, ca să pară că încălzirea globală este cauzată de activitatea umană
Nanoparticulele pot ajunge să controleze gândurile sau acțiunile noastre
Comitetul celor 300 și Noua Ordine Mondială
Zbigniew Brzezinski, membru al Comisiei Trilaterale, al grupului Bilderberg și al Comitetului celor 300, a afirmat în 1970: "Nu mă îndoiesc de faptul că Guvernul Mondial va fi instaurat în timpul vieții noastre! Cerința necesară pentru globalizarea finală și, totodată, cea adevărată este includerea tuturor teritoriilor planetei în supra-regiuni, pentru că în felul acesta putem să ne orientăm spre un mecanism stabil de conducere centralizată"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...