Vaticanul și cele trei bule papale

Distribuie!

„Ce este globalismul? Răspuns: Globalismul este un concept inițiat de Vatican la anul 1000 d.Hr. prin intermediul a trei bule papale niciodată abrogate, deci valabile și azi, simbolizate de cele trei coroane ale papei puse una peste alta (cum atît de adevărat a formulat Eminescu), cele trei decrete papale fiind următoarele: 1. Papa este proprietarul întregii planete Pămînt; 2. Papa este proprietarul tuturor trupurilor de pe Pămînt; și 3. Papa este proprietarul tuturor sufletelor de pe Pămînt.”[1]

„Biserica Catolică a fost creaţia Frăţiei Babiloniene, iar papa poartă şi la ora actuală o mitră în formă de peşte, care îl simbolizează pe Nimrod. Aceasta este şi semnificaţia Inelului Pescarului pe care îl poartă el. Papalitatea a pretins multă vreme că scaunul Sfântului Petru de la Vatican este o relicvă sfântă, dar o comisie alcătuită din oameni de ştiinţă a stabilit în anul 1968 că el nu este mai vechi de secolul IX. Mai semnificativ este faptul că scaunul papal este decorat (potrivit Enciclopediei Catolice) cu 12 farfurii care prezintă ilustraţii cu cele 12 munci ale lui Hercule. Din aceeaşi lucrare aflăm că Hercule a fost un alt nume al lui Nimrod, înainte de a deveni un semizeu al grecilor. În anul 1825, papa Leon al XII-lea a autorizat producerea unei monede jubiliare pe care era prezentată o femeie într-o poziţie care amintea puternic de simbolismul reginei Semiramida. Aceasta ţinea un crucifix în mâna stângă, o cupă în mâna dreaptă, iar pe cap avea o coroană cu şapte vârfuri, precum cea de pe capul Statuii Libertăţii – un alt simbol al Semiramidei, dăruită oraşului New York de francmasonii francezi. O cunoştinţă care are rude ce ocupă poziţii de vârf la Vatican mi-a povestit că în timpul papei Ioan Paul al II-lea i s-a permis să facă un tur al Vaticanului care l-a lăsat cu gura căscată. De pildă, i s-a arătat baia din aur masiv a papei, decorată cu simboluri astrologice şi a putut privi în interiorul casetelor vidate care conţin mii de documente şi cărţi ezoterice furate în timpul sutelor de ani de dictatură religioasă, fiind ţinute apoi departe de ochii opiniei publice. Biserica Catolică şi Frăţia Babiloniană sunt de fapt unul şi acelaşi lucru.”[2]


„Vechile drepturi pe care le aveau proprietarii fostei Companii Virginia asupra minelor de aur, argint şi minerale, precum şi asupra taxelor vamale şi impozitelor, continuă să se afle în mâinile familiilor britanice care deţin în proprietate Statele Unite ale Americii şi pământurile statelor unite ale Americii. Exact aceleaşi procente au continuat să fie plătite după cucerirea „independenţei”, lucru valabil inclusiv la ora actuală, prin intermediul oficiilor federale, care sunt de fapt oficii ale Companiei Virginia. Preşedinţia Statelor Unite nu face excepţie. Coroana Britanică deţine în continuare proprietatea asupra pământurilor şi instituţiilor americane, inclusiv asupra Serviciului Intern pentru Venituri, care colectează taxele şi impozitele, dar şi asupra băncii Federal Reserve, „Banca Centrală” privată a Americii care împrumută guvernului bani care nu există, percepând apoi dobânzi recuperate de la plătitorii de impozite. Comitetul Director al Federal Reserve se află în proprietatea aceloraşi familii aristocratice britanice şi europene care deţin în proprietatea lor şi restul Americii. Dar lucrurile nu se opresc aici. Cine este proprietarul real al activelor Companiei Victoria? Răspuns: Vaticanul. Pe data de 3 octombrie 1213, regele John a cedat papei autonomia asupra tuturor drepturilor suverane ale Angliei, în urma pretenţiei celui din urmă de a deţine suveranitatea asupra întregii lumi, în calitatea sa de reprezentant al lui Christos. La rândul lui, papa a cedat Coroanei Britanice dreptul de folosire executivă a acestor dominioane. Altfel spus, Coroana este directorul executiv, iar Vaticanul este proprietarul. Evident, adevăratul proprietar este cel care controlează Vaticanul din umbră. De aceea îmi place să repet atât de des că Londra este centrul operaţional al Frăţiei. Chiar şi deasupra ei se află o putere mai mare, coordonată parţial de la Vatican, şi parţial din altă parte, dintr-un loc subteran, aflat sub pământul Tibetului şi al Asiei, sau poate într-o altă dimensiune. Între timp, americanii au fost şi continuă să fie sclavii acestei scheme. Pământul celor liberi? Ce glumă proastă! Şi încă un lucru: americani, preşedinţii şi cei care vă guvernează ştiu foarte bine aceste aspecte. Trebuie să recunosc că prin aranjamentul său cu papa, regele John a cedat şi suveranitatea Angliei. Şi cine au fost cei care îl controlau pe John? Templierii.

Dacă ştii exact ce doreşti să afli, adevărul se află de regulă în faţa ta. Spuneam mai devreme că regele James I şi Compania Virginia au decretat că tribunalele penale din Statele Unite se vor afla sub incidenţa Legii Amiralităţii, aplicată pe mare. La ce Amiralitate credeţi că se refereau? La cea britanică, desigur. Atunci când un tribunal se află sub incidenţa Legii Amiralităţii sau maritime, el trebuie să arboreze un steag cu franjuri aurii. Priviţi toate steagurile din tribunalele penale SUA şi suA şi veţi constata că acestea au franjuri aurii. Acelaşi lucru este valabil şi în privinţa multor altor clădiri oficiale. Aceste tribunale penale „americane” funcţionează încă sub incidenţa legii amiralităţii BRITANICE. Coroana şi familiile britanice ale Frăţiei controlează şi la ora actuală tribunalele penale americane, iar nucleul acestui control sunt societăţile secrete cu sediul în Temple Bar din Londra, centrul profesiei juridice britanice de pe fosta proprietate a templierilor. Marea Lojă a Francmasoneriei Engleze îşi are sediul pe Great Queen Street (Strada Marii Regine – Semiramida/Isis). Încă de la crearea sa, în anul 1717, ea a controlat majoritatea lojilor francmasone din lume. Prin intermediul ei, reptilo-arienii britanici îi controlează pe judecătorii, avocaţii, poliţiştii, etc., din SUA, iar prin alte organizaţii, precum Consiliul pentru Relaţii Externe şi Comisia Trilaterală, manipulează întregul sistem politic american. Judecătorii americani ştiu foarte bine că tribunalele lor sunt controlate de Legea Amiralităţii Britanice, dar preferă să păstreze tăcerea şi să îşi încaseze salariile. Şefii filialei americane a Frăţiei sunt membrii familiei Rockefeller, care o controlează din sediul lor din Londra, ei fiind cei care decid probabil cine va fi Preşedinte. Altfel spus, cea care decide est Elita din Londra. Regina Angliei, prinţul Philip şi principalii membri ai familiei regale britanice ştiu foarte bine aceste lucruri şi contribuie la orchestrarea lor. Cine este marele maestru al Lojii Mamă Engleze a Francmasoneriei? Vărul reginei, Ducele de Kent.”[3]


DE LA PERSOANE LA FIINȚE SUVERANE (18.10.2016)

Cand am postat documentarul UNGRIP (Scapat din Gheare) si articolul aferent ne-am intrebat daca este aplicabila si in Romania acea Lege Maritima (a Amiralității) și am descoperit că se pare că da. Iar un roman a si reusit sa se declare pe sine ca fiind rupt de sistem. L-am intrebat si pe avocatul anti-sistem Mihai Rapcea daca asa ceva este posibil, iar el a spus ca e o utopie. Voi ce parere aveti?

Iată despre ce este vorba:

“Prin înșelătorie ”cedăm” dreptul nostru de ființe libere (suverane) născute pe acest Pământ și suntem înregistrați ca persoane.
Sunt câteva legi care guverbează statutul persoanelor , legi pe care este construită toată această înșelătorie mondială, Legea Amiralului (lege comercială maritimă) și cele 3 Bole Papale (pun bazele ,,statului dădacă”).
Toate legile lumii moderne derivă din Dreptul Roman.
Oamenii, ca și ființe vii, vin cu drepturi depline pe această planetă, au liberul arbitru de a face tot ce vor fără a afecta însă liberul arbitru al altuia, au dreptul să folosească liber mediu, să-și construiască u adăpost (casă), să-și producă hrana, să se folosească de resursele naturale (dar fără a influiența negativ pe ceilalți) Nu au stăpâni și nici obligația de a ceda din munca lor ( tribut, impozit, etc.), o pot face după libera lor dorință și în cuantumul dorit.
Deci o ființă vie este suverană, poate să nici nu aibă un nume, dar asta nu înseamnă că nu trăiește și nu există, pe când o persoană este înregistrată cu nume și cod numeric (CNP), nu este liberă ci se supune legilor și celor care au făcut aceste legi, devine o marfă de schimb, un sclav, un simplu număr la evidența populației, atât.
Elita care conduce această planetă din umbră și acționează prin intermediul autorităților, reușește să creeze o ”dublură” a persoanelor naturale ființe vii, cerind persoane artificiale, fictive, care nu mai au drepturile persoanei vii, ci sunt supuse legislațiilor create de această elită.
Prin înșelăciune persoanele naturale ființe vii, își cedează toate aceste drepturi (se identifică cu) persoanelor artificiale, fictive. Cel mai simplu de înțeles exemplu este înființarea unei firme. Aceasta primește statut de persoană juridică, chiar dacă în spate nu există o persoană vie naturală. Persoanele create astfel pierd o mare majoritate din drerpturile persoanei naturale vii, ba mai mult, primesc foarte multe obligații (prezentate adesea ca drepturi) precum, trebuie să ceară permisiunea pentru tot ce fac (avize, autorizații de construcție, de demolare etc.), trebuie să plătească impozit din munca lor, pe proprietăți, trebuie să se supună autorităților, să lupte în războaiele lor etc.
Certificat constatator al născutului viu, contra certificat de naștere (a persoanei), acesta e schimbul prin care suntem înșelați inițial.
Certificatele de naștere devin apoi titluri de stat, adică sunt tranzacționate de stat și primesc o contravaloare în bani.
Există mai multe nivele de pierdere a drepturilor naturale, iar acestea sunt evidențiate diferențiat în funcție de speța actelor în care este implicată persoana.
Oamenii acceptă pur și simplu faptul că trebuie să plătească impozit dacă acesta este prevăzut prin lege, fără investigheze următoarele detalii :

•” Capitus Diminutio Minima ” – când numele este prezent pe documente cu primele litere scrise cu majuscule (Nume Prenume), e folosit atunci când relațiile de familie ale unui om au fost schimbate, reprezintă o pierdere minimală de drepturi .

•” Capitus Diminutio Media ” – când apare numele de familie cu litere majuscule,iar prenumele doar cu prima literă majusculă (NUME Perenume) e folosit atunci când un om își pierde drepturile de cetățenie, dar nu și dreptul său la libertate, acest lucru înseamnă că puteți fi amendat, penalizat, dar nu înrobit sau închis.

•” Capitus Diminutio Maxima ” – când întregul nume e scris cu majuscule (NUME PRENUME), e folosit atunci când se schimbă condiția omului de la libertate la sclavie, aceasta înseamnă că toate drepturile cetățenești și de familie sunt cedate, puteți fi amendat, arestat și închs sau dat în robie pentru orice sumă și durată la cheremul autorităților de stat.
Verificați-vă deci modul în care este trecut numele vostru pe diferite acte sau documente, este important să știți în ce măsură vă atrage răspunderea sau ce drepturi mai aveți în rerspectiva speță.

Interpretarea unor termeni folosiți în actele oficiale sau de către autorități :
• subsemnat = sub semnătura statului
• înregistrat = cedat regelui
• registru = evidența regelui
• înțelegi = între legi
• arestat = ale statului

Leonard Chesca

16 oct. 2016

VEDEȚI AICI FILMUL CU ROMANUL CARE A REUSIT SA SE DECLARE PE SINE FIINTA SUVERANA

Cum sa te declari o fiinta suverana in Romania

Mai multe informatii despre autorul filmuletului de mai sus gasiti AICI.

 

Pentru a deslușii mai bine aceste aspecte, adaug aici articolul tradus și scris de Gabriela Dobrescu

CERTIFICATUL TAU DE NASTERE ESTE UN TITLU DE STAT

Sant ani de cand va vorbesc de sistemul corupt, de felul in care am devenit scalvii intr-o puscarie fara gratii, de modul in care lumea este controlata de mii de ani de persoane fara scrupule si de dementi care ii ajuta sperand ca o pozitie sociala inalta sau un ban in plus le va aduce nemurirea sau le va alina durerile de la batranete.

Astazi vreau sa va vorbesc mai pe larg despre cateva lucruri despre care nu am gasit nimic scris in romania desi la nivel international sant zeci de persoane care au explicat detaliat si au documentat aceste lucruri.

Personal am citit pentru prima data despre aceasta super excrocherie acum vreo 5-6 ani cand am cunoscut primele mega lucrari ale lui David Icke. Mi se parea ca visez, ca nu poate fi adevarat, dar cum totul se poate verifica daca stii cum, am constatat ca absolut tot ceea ce spune este real desi la inceput ti se pare de neconceput, e inimaginabil ceea ce fac acesti nenorociti in umbra, rasei umane.

Ceea ce va propun face parte din aceeasi conspiratie impotriva umanitatii care trebuie sa ramana sclava in continuarie. Pentru cei care raman perplexi le recomand sa citeasca cartile lui David Icke, sa asculte sau sa caute publicatiile lui Jordan Maxwell, sa cerceteze scrierile si sa asculte conferintele lui Santos Bonacci, sa studieze Dreptul Roman, Dreptul Maritim, Legea Amiralului dar mai ales Bollele Papale care sant cea mai mare trufa facuta de catre statul Vatican omenirii, pentru ca doar in acest fel veti reusi sa intelegeti cum functioneaza cu adevarat sistemul monetar si lumea in care ne credem liberi.

As fi putut sa va explic eu ceea ce veti citi dar am considerat ca este mai interesant sa va spun aceste lucruri cu ajutorul altor persoane de notorietate mondiala decat sa le auziti de la mine, pentru ca eu insami am invatat totul de la ei. Sant sigura ca sant prima care traduce aceste lucruri in romaneste si pentru cat de neverosimil va va parea trebuie sa va asigur ca totul este real si se petrece acum pe acesta planeta.

gabriela dobrescu

CERTIFICATUL TAU DE NASTERE ESTE UN TITLU DE STAT

Nancy Lynn Hopkins povesteste in câteva rânduri cum actul de inscrie al propriului copil  la birourile anagrafice din oricare stat al planetei  este de fapt, un transfer de proprietate a copilului facuta de catre  părinți în favoarea țării de care apartine deoarece orice stat al acestei planete este de fapt o Societate pe Actiuni (SA), adica o Corporatie inscrisa si reglementata regulamentar in registrele SEC (Securities and Exchange Commission) site original: http://www.sec.gov/

Aceasta inseamna un titlu  valabil  si solvabil  pentru  a cere o contravaloare, adica  un împrumut de la Fondul Monetar International sau de la Banca Mondială sau de la Banca Comunitatii Europene. E importante de stiut asa ceva, nu???

Persoanele inscrise in Certificatul de Nastere  ne numesc oameni de paie, Strawmen, portrete sau valori pe hârtie. Nu contează dacă ești frumos sau urât, gras sau slab, dacă ai artrită sau te duci la grădiniță: TU esti un angajament impreuna cu toți ceilalți din jurul tău.

Esti la fel ca inelul bunicii pe care il duci la amanet sau la cei care cumpara aur ca sa iei ceva bani, atunci când te afli în dificultate.

Omul este un  ANGAJAMENT, O GARANTIE  a statului  pentru a imprumita  BANI.

Gândiți-vă la tatăl vostru care era super fericit de nasterea voastra, sau la mama voastra care era încă în spital cu voi.
Gândiți-vă de bucuria lui, atunci când a semnat in acel prăfuit registru sau a completat acel modul si gandivi-va la ceea ce a facut fara sa stie….

CUM CERTIFICATUL TAU DE NASTERE ESTE COTAT LA BURSA

Într-un post anterior am spus povestea ciudată a modului în care Republica Americia a fost schimbata într-o societate numita Statele Unite ale Americii. În acel post m-am concentrat pe Corporatie și pe relația sa cu sistemul judiciar. Acelasi Bill Brockbrader s-a declarat el însuși rege si dorea  ca Legea “materiala” să devină conștienta de situație.

Acest post ilustrează modul în care Societatea pe Actiuni, Corporația numita STAT a condus cetățenii Statelor Unite si ai tuturor tarilor planetei să fie considerati o GARANȚIE, pentru a fi cumpărati și vânduti la Bursă.

Sa incepem aceasta analiza cu un normal Certificat de Nastere  din Statele Unite.

http://www.cdc.gov/nchs/data/dvs/birth11-03final-acc.pdf

Această adresă este folosită pentru eliberarea Certificatului de Naștere, care este de fapt un Bank Note (un titlu de monedă, o plata la vedere). Acest certificat Bank Note  sau Certificat de  Naștere este trimis statului în care “nou nascutul viu” a fost înregistrat. Statul face o copie autentică dupa el, care este trimisa apoi  la Departametul de Comert, Washington DC, iar de acolo pleaca un alt nou exemplar autentic  care este trimis la Fondul Monetar Internațional (FMI) de la Bruxelles, Belgia. FMI este centrul  mondial al  International  Banking.

Acest certificat Bank Note / Certificat de Naștere este acum listat ca un activ de garanție (conturi colaterale) pentru Statele Unite in CALITATE DE CORPORATION. Din acest moment acesta imensa Societate pe Actiuni  poate lua orice tip de împrumut, folosind Certificatul Vostru de Nastere ca garanție.

In momentul cand face acest lucru comite o ilegalitate pentru ca această practică este total ilegala. De ce? Ei bine, pentru că aceasta este, probabil, prima dată când auziti de această INSELATORIE ENORMA!

Deși există foarte multe articole care trateaza acest subiect in mai toate limbile internationale ale pamantului, nu am gasit nici macar unul in limba romana.  Daca doriti informații specifice cu privire la exemplul de Certificat de Naștere despre care vorbim aici, le gasiti la urmatooarele link-uri:

http://realityinsight.weebly.com/1/post/2013/04/birth-certificates-and-bank-notes.html

http://www.viewzone.com/collateralx.html 

Acesta este un site official dar nu functioneaza mereu. Nu este greu sa ne imaginam de ce de multe ori NU SE DESCHIDE.. Puteti sa cautati si singuri in limba in care va este comod sa intelegeti.

Primul lucru pe care il veți observa la mai toate Certificate de Naștere eliberate de pe la începutul anilor 1960 este utilizarea literelor  majuscule pentru a trece numele si prenumele noului nascut.

Acesta este un nume fictiv, ilegal, care nu atesta identificarea persoanei nou nascute ci creează un “strawman” (o sperietoare de ciori in traducerea sa  corecta, sau mai bine zis se creaza un OM DE PAIE, un simulacru).

Părintele care merge sa isi  înscrie copilul la oficiul anagrafe pentru a cere eliberarea Certificatului de Naștere, in relaitate cedeaza in mod legal proprietatea pe care o are asupra copilului sau Statului Corporatie din care face parte, in acest caz Statelor Unite CORPORATION.

Alte ortografii (de exemplu scrierea inizialelor numelui cu majuscule iar restul cu litere mici) au același efect de a crea un strawman și este numele dat in momentul nașterii, de exemplu: Nancy Lynn Hopkins. În cazul în care NUMELE este adevarat, atunci  Hopkins, Nancy Lynn este omul de paie.

Notă personală: Când m-am inscris in armata SUA, am spus ca numele meu este Nancy Lynn Hopkins, dar pe Certificatul de Nastere a fost scris Nancy Lyn Hopkins (cu un singur “n” în numele din mijloc Lynn).

Eu și amandoi părinții mei a trebuit să semnam o “declarație” (descărcare de răspundere, un fel de eliberare), prin care mentionam ca numele meu legal a fost scris corect (deși greșit), deci Lynn și nu Lyn. Abia astazi am realizat de ce era atat de important. De notat si numele „American Bank Note Company”.

Aceasta este o adevărată bijuterie pe marginea certificatului (vezi sageata rosie).

Cu alte cuvinte  noi reusim sa obținem doar o copie a Certificatului de Nastere o copie in conformitate cu originalului.

EXTRAS DIN:   http://www.opptitalia.org

Site-urile omologe in  romana sant acestea si imi pare rau ca nu am putut sa aflu mai multe depre aceste marsavii si in Romania.

http://www.i-uvromania.ro/oppt/

http://i-uv.com/romanian-translation-of-cn-cover-letter/

Daca considerati ca toate acestea se intampla doar in dementa America, mergeti sa vedeti cate ceva despre Italia aici;

http://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000052782

Pentru Romania ca de obicei, lipsesc orice date despre acesta corporatie care se intinde ca o caracatita in toate statele lumii desi guvernul colaboreaza cu ei pentru inregistrarea populatiei. Tot ce am gasit, dar nu in romana,  este acest site care este patronat tot de SEC:http://www.sec.gov/divisions.shtml

Toate tarile lumii sant înregistrate la SEC asa cum se inregistreaza  orice companie privată și acest lucru ar trebui să ne facă să reflectăm asupra mecanismelor legate de înregistrarea nașterii FIECAREI PERSOANE, pentru că noi toți, prin acest mecanism devenim  resurse ale Societatii Private, numita Stat,  în care  suntem înregistrati.

 • De  trebuie să existe un mecanism de acest fel?
 • De ce o țară, o Natiune, este considerată o Companie din punct de vedere financiar?
 • Ce înseamnă acest statut pentru o națiune?
 • Si cea mai importanta intrebare dintre toate: ce inseamna toate acestea   pentru viețile noastre?

Subiectul este complex, și am de gând să public mai multe detalii mai târziu.  Acum sa revenim. Deci putem spune că înregistrarea nașterii declanseaza eliberarea unui titlu de  credit care constitue “portofoliul” financiar pentru acea națiune. În practică, VALOAREA nașterii noastre, a simplei noastre existente devin o garanție în fața careia statul în care te nasti  ACHIZITIONEAZA  CREDITE.

Dar aceasta nu este exact ceea ce OPPT (One People’s Public Trust) contestă cu depunerea noi UCC (Uniform Commercial Code)  ?

Ființa umană este o valoare în sine numai pentru  faptul ca exista, punctul important de stiut  este acela de a intelege CUI II APARTINE ACEASTA VALOARE.

Pe baza celor publicate de către SEC și de BOLELE PAPALE se părea că acestei valoari umane, ii este consimtita utilizarea prin intermediul unei TRUST, a tuturor persoanelor umane cu conditia sa se supuna regulilor impuse de sistemul juridic în vigoare. In realitate, acea valoarea și utilizarea sa de către alte ființe umane NU POATE să facă obiectul nici unei norme daca nu este acceptata în mod voluntar de către  persoana fizică in cauza.

Trucul a fost acela de a crea o PERSONALITATE JURIDICA (omul de paie) falsa, care NU ESTE fiinta in carne si oase care se naste,  adica noi toti, careia sa ii fie concesionat prin intermediul TRUSTULUI dreptul de a dispune de valoarea sa.

Aceste două fiinte, omul nascut viu si cel mentionat in Certificatul de nastere  sunt diferite și deconectate una de cealalta, pentru ca persoana reala (noi toți), nu ne-am dat consimțământul si nu ne recunoastem in personalitatea juridică impusa de înregistrarea facuta in Certificatului nostru de Naștere.

Acest act de recunoaștere juridica are loc în momentul în care fiecare dintre noi,  răspundem  unui ofițer de politie,  unui judecător sau un ofițer de finate, cand ne întreabă : dumneavoastra santeti (pronunțând numele si prenumele nostu), in mod afirmativ. In acel moment persoana reala recunoaste statutul sau juridic  dat de catre Certificatul de Nastere in care a fost trecut „omul de paie”.

Înșelăciunea consta in faptul ca cererea de recunoastere este bazata  pe personalitatea juridică a persoanei in cauza,  definită de NUMELE si PRENUMELE sau, scrise  CU MAJUSCULE,  care apare pe fiecare document (uită-te la permisul de conducere, cartea de identitate,  actele de vânzare-cumparare, certificate, scrisori oficiale si pe orice tip de document care vine de la sistem sau pe care il inmanezi sistemului). NUMELE și PRENUMELE este întotdeauna scris cu MAJUSCULE! Acest lucru se datorează faptului că din punct de vedere juridic  acestea ii sant adresate omului de paie pe care sistemul l-a inregistrat inițial prin actul de nastere.

Ori de câte ori veti recunoaste afirmand ca santeti acea persoana,  VA VETI ASUMA RESPECTAREA TUTUROR REGULILOR PE CARE LE IMPUNE SISTEMUL sunteți de acord cu respectarea persecutiei si a pedepsei in mod  legal.

Acest lucru face ca fiinta umana reala sa fie victima involuntară a unei înșelătorii, careia i-a fost supus de către părinții săi nestiutori la naștere și din  care nu  poate ieși, pentru că în conformitate cu regulile impuse ar putea sa o faca numai pana de al șaptelea an de viata. După această perioadă de “grație”, regula tacita il introduce, ca de altfel pe noi toti, intr-un TRUST care are mecanisme perverse

Din fericire, sant destule persoane care lupta pentru a  elimina această problemă iar cu depunerea  noi UCC făcute de OPPT sistemul a fost pus in discutie. Sa speram ca in timp conceptul de VALOARE UMANA va capata adevarata sa valoare si va fi folosit in favoarea intregii UMANITATI.

FONTE: http://indiesmercurial.wordpress.com/2013/05/15/il-tuo-certificato-di-nascita-e-un-titolo-di-stato/

Traducere: gabriela dobrescu

BOLELE PAPALE SI SCLAVIA UMANITATII

Cativa dintre cei mai „puternici oameni” ai bisericii catolice au profitat de increderea oamenilor pentru a face sclava intrega omenire si au reusit acest lucru cu ajutorul a 3 documente care se numesc „BOLLE PAPALE”

Toate legile umanitatii deriva din „legile canonice” pentru ca in mod direct sau indirect au de a face cu „legile divine si ecleziastice”, asa cum mai toate „legile” umanitatii au la baza „dreptul roman” pe care tinerii studenti la stiinte juridice il invata si in zilele noastre. Tot sistemul juridic are la baza Dreptul Roman.

Ma mir ca acesti oameni care fac parte din sistemul justitiei, care se considera cunoscatori si  invatati nu s-au intrebat niciodata de ce si  in secolul XXI, omenirea este inca ghidata de legi absurde care se mentin din vremea celui mai atroce, celui mai corupt, celui mai mincinos, celui mai barbar si mai sangeros imperiu pe care omenirea l-a cunoscut vreodata: imperiul roman?? Probabil pentru ca sant multi care nu stiu ca acest imperiu nu a murit, pentru ca exista si astazi si manipuleaza, controleaza, conduce si scalvizeaza intreaga omenire. Ramasita sa este Statul Vatican. O monarhie care ocupa cateva sute de metri patrati dar care conduce omenirea din umbra de 2000 de ani.

In mod gresit religia catolica este asociata cu Vaticanul pentru ca nu toti stiu ca Vaticanul este un  stat care detine o armata proprie (garzile elvetiene), o constitutie proprie, o banca proprie,  IOR, organism  care  nu poate fi controlat de nimeni desi statul italian varsa in fiecare luna tributul sau catre stapanul capuse care nu plateste nimic. Vaticanul este cel mai puternic stat al lumii si sediul controlului global al umanitatii in ciuda faptului ca este unul dintre cele mai mici state ale lumii. Este un stat capuse care se gaseste pe teritoriul altui stat.

Este locul in care vin nu ca sa se inchine, ci ca sa-si INCLINE CAPUL toti conducatorii si capii de guverne ai omenirii. Este guvernul umbra al planetei.

Dar sa vedem cum face Vaticanul sa conduca si sa controleze din umbra intreaga omenire. In drepturile canonice se spune ca: „ orice afirmatie care nu este contestata devine adevar.” Ei bine, Vaticanul a  emis niste documente numite Bolle Papale, care NU AU FOST CONTESTATE NICIODATA, DECI SANT VALIDE IN PERPETUM. Dar sa examinam continutul acestor trei particulare Bolle Papale.

BOLLA NR 1 – UNAM SANCTAM

La 18 noiembrie 1302 papa Bonifacio VIII emana bolla papala intitulata Unam Sanctam. Ce afirma acesta bolla? Acesta bolla afirma urmatoarele: „TOATA lumea si SUFLETELE care alcatuiesc aceasta umanitate sant ale noastre”, in conformitate cu dreptul de revendicare al oricarui bine.  Acest concept de a reclama ceea ce este al tau l-a facut si Vaticanul. Au revendicat un drept de parca ar fi stat in varful unui munte si ar fi vazut toate aceste persoane adormite care le permit sa isi insuseasca toata puterea si tot aurul in catacombele lor, lucru care le-a permis sa fie proprietarii lumii. In realitate CHIAR SANT, PENTRU CA NIMENI NU A CONTESTAT CONTINUTUL ACEASTEI BOLLLE PAPALE.

Este vorba de un blestem la adresa omenirii si va voi dovedi de ce. Este primul EXPRESS-TRUST din istoria umanitatii cu ajutorul caruia si-au insusit intrega lume si Sufeletele care o populeaza. V-am aratat cum au facut acest lucru cu ajutorul Cartificatului vostru de Nastere care este de fapt titlul asupra sufletului vostru pe care ei il au in propiile lor registre. Ei ne-au inregistrat, iar acea inregistrare reprezinta un titlu asupra Sufletului vostru. Iata cateva din regulile enumerate in aceasta bolla papala.

„Deci biserica singura si unica are un singur corp, un singur patron cu doua capete (ca si cand ar fi un monstru), in persoanele lui Isus si Petre succesorul sau pentru ca asa a dorit Isus cand a zis: „paste oile mele”. Cand a spus „ale mele” nu se referea in general, in particular la unele sau altele, de aceea de fapt toate sant ale noastre.

In aceasta biserica sant doua spade: una spirituala si una temporala. Cine neaga ca spada temporala ii apartine lui Petre a interpretat rau cuvintele lui Isus care spune: „pune spada ta in teaca”. Deci ambele sabii sant in puterea  bisericii, si cea sprituala si cea materiala. Cea materiala trebuie sa fie exercitata in favoarea biserici iar cealalta direct de biserica. I plus este necesar ca cele doua spade sa fie puse una peste alta astfel incat autoritatea temporala sa fie dependenta si supusa celeilate, pentru ca adevarul atesta ca autoritatea spiritula are sarcina de a  instrui puterea pamateasca, iar daca se dovedeste ca nu este buna, sa poata sa o judece. In consecista noi declaram, stabilim, definim si afirmam ca este absolut necesar pentru salvarea oricarei creaturi umane sa se supuna ROMANULUI PONTEFIC.”

BOLLA NR 2 – ROMANUS PONTIFEX

In ziua de 8 ianuarie 1455 papa Niccolò V emana bolla papala Romanus Pontifex. Cu alte cuvinte in anul 1455 a fost creat Trustul Testamentar ( Incredintare Testamentara), primul Trust Testamentar din istorie. Acest lucru a fost facut inainte cu 20 sau 30 de plecarea lui Cristofor Columb spre America.

Cu acest Trust, Vaticanul a reusit sa isi insuseasca toate proprietatile pe care le dorea, adica toata lumea pe care a  transferato in acest Trust Testamentar. Este vorba despre un Trust care poate sa isi insuseasca  ca bunuri proprii toate bunurile planetei.

Va amintiti de Titlurile de proprietate pe care le detineti? Voi nu santeti proprietari, voi  nu aveti nimic. Nimic nu va apartine, nici moleculele pentru ca ele  apartin Universului. Voi nu stiti nimic , dar Vaticanul stie despre asta, stie ca voi nu santeti proprietari pe nimic. Tot ce aveti este titlul de folosinta. Aceasta este de fapt titlul vostru de proprietate. Voi nu veti fi niciodata proprietari. Niciodata in acest sistem, vreau sa zic in acest sistem care este aproape ajuns la final. Acesta este ROMANUS PONTIFIX. Iata un paragraf al acestei bolle papale:

“I-am permis regelui Alfonso libertate adeplina de a conchista, supune si incarcera pe toti Saracenii si de a-i invinge pe vrasmasii lui Cristos, de a le confisca lor oricare regat, ducat, proprietate, principat, toate bunurile mobile si imobile si de a-i arunca in saracie perpetua.”

BOLLA NR 3 – AETERNI REGIS

La 21 iunie 1481 papa Sisto IV emana bolla papala Aeterni Regis (Coroana Eterna). Sa nu uitati va aceasta bolla a fost emanata cu 11 ani inaitea plecarea lui  Criostofor Columb catre  America si reprezenta un alt Trust care are ca regula principala:” in perpetua memorie”.

Acesta bolla papala este un act testamentar secundar, reprezinta o a doua coroana care domneste asupra umanitatii si care ii face pe oameni sa fie scalvi. ACEASTA ESTE  COMMON-WEALTH. Coroana  Common-Wealth s-a nascut atunci. Voi poate credeti ca este o inventie englezeasca, nu este asa? Nu. Regina il serveste si ii este supusa papei. Vaticanul este institutia cea mai puternica a planetei. Iata cate ceva din acesta bolla papala:

“Daca vreunul din indigeni  sau din cei care sant in afara regatului Castiliei, oricine ar fi acestia ar incerca sa distruga, sa faca trafic, sa descopere sau sa cunoasca secretele acestui pamant, acestora  trebuie sa le fie interzisa fara nici o ezitare autorizarea si acordul oamnilor locului in felul si modul in care a fost scris in acest articol. ,,,care trebuie sa fie observat in afacerile maritime impotriva celor care coboara catre mare”.

Deci nimeni nu poate obtine confirmarea noastra, aprobarea, declaratia sau reglementarea, daca violeaza legitimitatea acestor pagini sau este impotriva lor. Daca cineva doreste sa faca acest lucru se va intalni cu furia lui dumnezeu omnipotent si cu sfintii apostoli Petru si Pavel.”

Ati remarcat cred, ca bolla papala Aeternis Regis are de a face cu afacerile maritime si cu cei care cobora catre mare. Acest lucru se datoreaza faptului ca, din episodul biblic al arcei lui Noe,  lumea rezulta inca pierduta in mare, dupa parerea stapanilor de la Vatican. Legile maritime spun ca cine este pierdut in mare nu are nici un drept si nu poate revendica nici o avere sau proprietate. Toate codurile legislative de astazi deriva din Codul Maritim si din Legea Amiralului.

Papa detine toata puterea materiala si spirituala si toate bunurile mobile si imobile pana cand umanitatea care in actualul moment rezulta ratacita in mare, nu se va intorce ca sa recalme drepturile sale. Pana cand sistemul juridic se va baza pe dreptul canonic nimeni nu se va putea libera de acesta sclavie.

In baza celor spuse sa anlizam cum se compune un tribunal de astazi.

-judecatorul este imbracat in negru exact ca un popa

-restul persoanelor care  compun curtea sant imbracati la fel ca preotii dintr-o biserica

-tribunalul este biserica unde se practica ritul confesiunii

-imputatul este chemat la bara sa confeseze pacatele sale

-totul se invarteste in jurul cuvantului Trust.

-trustul este o institutie juridica sau o propprietate in care se pot identifica 2 sau 3 figuri foarte precise:

1)Administratorul care gestioneaza trustul (judecatorul, sau banca, sau o societate..)

2)Beneficiarul care este proprietarul trustului

3)Executorul, care este un liber profesionist care actioneaza in interesul beneficiarului (un avocat, un notar, sau beneficiarul in persoana)

Trustul este aplicat de cel putin 5 secole in tarile COMMON LOW (ANGLIA, AUSTRALIA, CANADA, AMERICA)

Din 1 ianuarie 1992 trustul a intrat in vigoare si in Europa. Santem toti scalvi nestiutori disparuti in mare. Bunurile pe care le avem nu ne apartin, ci avem doar dreptul sa le folosim. Daca credeti sau nu, suveranitatea nostra este doar utopie.

LEGEA AMIRALULUI (AMIRALITĂȚII)

Ca sa intelegeti cat mai bine ceea ce am spus pana acum,  doresc sa va traduc o parte care se refera la aceste lucruri dintr-un interviu pe care Deve Corso i-l face lui  Jordan Maxwell

DC: Cine santem noi in realitate?

JM: Cine santem in realitate?  Adica de ce este definita eruditia (scholar-ship)? De ce este mereu vorba de o nava (ship)? Din cauza Legii Amiralului avem citadinanta citizen-ship, sportivi sant sportsman-ship, prietenia companion-ship. De ce este mereu o nava care are legatura cu Legea Amiralului si Dreptul Maritim?

Acesta este motivul pentru care Vaticanul se numeste Santa Sede adica Holy See adica Marea Sacra. Haideti sa ne trezim si sa intelegam cum fuctioneaza aceasta lume cu adevarat. Este vorba de un inalt act de tradare fata de intreaga umanitate.

Cand incepi sa iti dai seama cat a fost de manipulata intreaga rasa umana, prostita, in asa fel incat astazi lumea intreaga se ingenunchiaza celebritatilor, oamenilor de afaceri, conducatorilor, masonilor iar oameni tineri sant crescuti ca sa ucida in razboaie si care  apoi  sant numiti “baietii nostri”. Nu, asta nu. Cand joci mingea la 10-12 ani atunci poti sa fii “baietii nostri”, dar cand acestia sant  militari nu mai sant deloc “baieti nostii” ci oameni armati.

DC: Permite-mi sa te intreb ceva. Cine este cel mai puternic:  Papa sau Regina Angliei?

JM: Aceasta este o intrebare simpla. Regina se supune  in orice situatie Papei. Regina a fost mereu supusa pentru ca ea domneaste in baza „Dreptului Divin”. Divin implica faptul ca insusi dumnezeu este de acord ca ea sa domneasca.

Acest lucru este valabil pentru oricare print, rege sau aristocrat. El va va spune ca domneste in baza Dreptului Divin al regelui. Si cine este vocea lui dumnezeu? Papa. De aici vine celebra fraza: „Toate strazile merg la Roma.”

Deci nu are importanta despre care familie regala este vorba pentru ca sant peste tot. Sant ca furnicile, ca sacarafagii, sant peste tot. Toata aristocratia europeana este considerata asa din cauza papei, el a decis aceste lucruri.

Cand papa decide ca nu mai este necesara contributia  ta, Dreptul tau Divin nu mai exista si vei avea un sfarsit urat. Ca printesa Diana. Esti practic distrus, se debaraseaza de tine. Din aceasta cauza vine o vreme cand iti dai seama ca intreaga lume functioneaza ca Mafia, pentru ca mafia  sant de fapt toate guvernele, bancile, casele farmaceutice, corporatiile de pe acesta planeta inchisoare.

DC: Hai sa ne spui ceva despre Legea Amiralului, Certificatul de Nastere, numarul de la Cartea de Sanatate.

JM: Da. Cred ca nenumarate persoane m-au auzit vorbind despre aceste lucruri pentru ca vi le spun de 30 de ani. Nu acum aceste informatii au iesit la lumina, dar abia acum lumea a inceput sa inteleaga ceea ce le-am spus dintotdeauna: in lume sant doar 2 feluri de drepturi pentru ca aici sant doar 2 elemente importante: pamantul si apa. De aceea sant doar 2 feluri de drepturi: cel care se aplica pe uscat si cel care se aplica pe mare.

Oamenii nu stiu depre aceste lucruri desi le utilizeaza mereu, ca de exemplu: “Acesta este legea pe pamant”. ( low of the land), fara sa isi dea seama ca de fapt fac o distinctie. De ce? Pentru ca dreptul care se aplica pe uscat este diferit fata de cel care se aplica pe apa.

Dreptul Maritim se aplica in legea monetara unde spunem ca : “banii se scurg printre degete ca apa”. Apa este un termen care se refera la Legea Amiralului. Iata de ce avem un Amiral in marina. De ce avem o Marina (navy)? Pentru ca sectiunea principala a unei biserici se numeste „navata”, iata de ce avem o Marina.

Ar trebui sa cercetam sa vedem ce inseamna Amiral de ce trebuie sa fie un Amiral al Marinei? Atunci iti vei da seama ca Marina are la baza utilizarea navelor (ships), si acum faceti legatura intre scholar-ship, relazion-ships, cityzen-ship, in fine corpul nostru…sa ne gandim asa: exista doar doua lucruri pentru ca viata sa existe: electicitatea si apa.

Sant doua elemente esentiale pentru ca vita sa poata exista: electricitatea si apa. Deci corpul vostu este o baterie biologica care permite sistemului vostru nervos sa functioneze, iar sistemul vostru nervos permite muschilor vostri sa se miste. Deci santeti o baterie biologica care cateodata se descarca. De aceea va simtiti cateodata ca si morti, iar atunci trebuie sa mergeti sa dormiti ca sa incarcati bateria.

Ceea ce este valabil pentru o baterie este valabil si pentru un corp omenesc. Din acesta cauza cand santeti fara energie afirmati: “of, azi ma simt ca un mort”, pentru ca nu mai aveti energie. Acesta este motivul pentru care corpul este o baterie biologica.

Stiti ca santem formati din 90% apa, deci fiind apa santem o baterie si santem in gradul de a reproduce viata, in timp ce spiritul tipic uman se incarneaza in corp si traieste in acest corp multumita acestor doua elemente: apa si electicitatea.

Cand incepem sa intelegem cum functioneaza sectorul comercial trebuie sa cautam in dictionarul juridic ce inseamna termenul comert. Acolo veti vedea ca sex ( sex/6) inseamna comert. Cautati si termenul de Congres pentru ca vorbim mereu de Membrii Congesului si de Congres. Ei bine va va fi explicat ca, Congresul are legaturi cu sexul (sex/6), deci ambele nume comert si congres in dictionarul juridic se refera la sex.

Prin sex se reproduce omul, iata de ce se trateaza de comert. In timp ce congres este inima congresului. Deci toate sistemele comertului se bazeaza pe reproducerea sexuala, se produc, iar voi santeti un produs al Legii Amiralului, din cauza apei,  pentru ca apa este asociata banilor si din acesta cauza voi santeti resurse umane neambulante apte sa produca bogatii pentru corporatii.

E o isorie de proportii inimaginabile si mi-ar trebui vreo 3 ore ca sa vorbesc mai pe larga despre cum acest sistem bancar functioneaza.  Am vorbit de nenumarate ori. Unde se gasesc bancile, bancutele? Pe ambele margini ale  fluviilor, raurilor. Ce fac bancutele pe un rau? Dirijeaja cursul banilor curenti, pentru ca banii vostri sant un bine lichid. Daca exista un curent se poate controla fluxul monedei curente gestionata de bancile internationale.

Corpul vostu este o asigurare catre bursa din New York. Guvernul federal al  Statelor Unite ale Americii este o corporatie privata, este o administratie controlata de default din 1993, dar ramane o corporatie, o proprietate privata, o societate. Toti stiu cum iau fiinta corporatiile si ca toti pot sa creeze o corporatie. Cand exista o corporatie este nevoie de un Presedinte, un Vice-Presedinte si un Secretar al Tezaurelor, acesta este Dreptul Societar.

Ei bine astazi avem un Presedinte, un Vice-Presedinte si un Secretar al Tezaurelor, iar lumea crede ca este vorba despre Presedintele Americii (SUA). Nu, nu este adevarat. El este Presedintele Statelor Unite (US), NU AL Americii.

Consultati un dictionar juridic si veti vedea ca Statele Unite sant o Corporatie, o Companie Privata si ca toate corporatiile trebuie s aiba un Presedinte, deci el nu este presedintele Americii (USA)  ci ESTE PRESEDINTELE UNEI CORPORATII care a fost constituita in iulie 1868 ( amendamentul XIV) , cunoscuta precum corporatia STATELOR UNITE (US). ESTE DOAR O CORPORATIE. TREZITI-VA!!!

Toate guvernele lumii sant corporatii si toate sant in afaceri unele cu altele. Sa va uitati la filmul: “A cincea Putere” ca sa intelegeti mai bine cum functioneaza lumea, daca reusiti sa il gasiti. Tot filmul este o realitate cutremuratoare a lumii in care traim si despre  care multi nu sant inca la curent. “Toata lumea este o mare afacere”, se spune acolo.

Guvernele sant corporatii controlate de privatizati, si au toate Presedinti, Vice-Presedinti, iar toate persoanele care exista pe planeta sant in posesul acestor corporatii de care apartine fiecare, numite State. Acesta este motivul pentru care este necesar ca tu sa ai un Certificat de nastere, asa cum am aratat inainte.

Certificatul de Nastere este necesar pentru ca stabileste  cui apartii cand se concluzioneaza afacerile la bursa din NY. Cand studiezi aceste lucruri pentru 50 de ani iti dai seama cum lumea intreaga aluneca pe o panta rapida fara frane in timp ce marea majoritate a oamenilor nu au habar de ceea ce se intampla.

Nimeni nu le-a explicat nimic, nimeni nu le spune nimic, si nimic din toate acestea nu au de a face cu baschetul sau fotbalul, cel putin pana nu trebuie sa ajungi in tribunal. Acolo trebuie sa ai un aparator legal. Acolo vei plati pentru ignoranta ta. Acolo vei plati cuiva care a studiat aceste lucruri si daca nu se termina bine vei ajunge in puscarie. Si de ce se intampla acest lucru?

Pentru ca corpul tau este o baterie, iar prezentandu-te in tribunal insemana ca va fi cineva care trebuie sa platesca, deci vorbim despre Dreprul Maritim. De aceea cand ai de a face cu tribunalul, cu legea  se spune ca “esti in ape agitate”. Iti vei plati datoria fata de societate pentru ca esti in ape agitate. Daca nu vei plati va trebui sa fie cineva care te va salva, pentru ca citadinanta ta, citizen-ship se scufunda, are probleme si atunci cineva te va salva ( bail-out).

Daca nimeni nu te va salva, bateria ta biologicca va fi pusa intr-o celula. Mi-au trebui 50 de ani ca sa inteleg aceste lucruri pe care le spun dintotdeauna. In timp ce altii se duceau la fotbal, in parc, la reustaurante eu stateam sa studiez si sa inteleg aceste mecanisme despre care oamenii nu inteleg ce zic. Nu este placut ce se va intampla in anii urmatori si prefer sa nu stiti.

Toate aceste lucruri erau in filmul Dracula. Cine era Dracula? Unul care sugea sangele, un demon diabolic si debravat. Dar care era singurul lucru de care ii era frica, care il teroriza?  Singurul lucru care il teroriza era rasaritul soarelui. Cand soarele se ridica pe cer sclipind, atunci era sfarsitul sau.

Deci.. iluminati lumea si incepeti sa aratati lumina adevarului persoanelor nestiutoare, lucru care se verifica acum. Asadar este aceasta illuminare ceea ce acesti Dracula, acesti scarafagi au frica si sant terorizati: le este frica ca rasa umana se trezeste si isi da seama de cum a fost sclava, uzata, din prima sa zi pentru mii de ani. Este acesta trucul care a functionat mereu stand in mainile patronilor care poseda rasa umana, in timp ce oamenii se tarasc inca in fara starurilor, al papei, fara sa isi dea semama ca acesta este trucul. Acesta este trucul si functioneaza. Nu are nici o vina pentru ca functioneaza.

Sper ca in aceste putine randuri am reusit sa sintetizez cat se poate de bine motivul pentru care voi santeti numiti Stat. Termenul de Stat este doar un cuvant juridic pentru ca Statul este reprezentat de oamenii care il formeaza. De aceea se spune ca TU apartii unui stat, pentru ca de fapt TU  esti un bun, o valaore reprezentata de Certificatul de Nastere, un scalv inca de la nastere, pe care statul il vinde si il joaca la Bursa ca sa obtina bani pe care ii vei plati TU desi nu ii folosesti.

Certificatul de Nastere cu care  Statul garanteaza imprumutul pe care il face se refera la faptul ca TU SI NOI TOTI ne angajam sa platim datorii pe care nu le-am facut niciodata. De aceea tu esti mereu impozitat si ti de fura banii din buzunare pentru ca in baza Certificatului de Nastere Statul a garantat ca tu vei plati aceste imprumuturi, clar, nu?

Tu apartii acelui stat care vrea razboi si tu il faci pentru ca fara sa stii tu esti de acord cu ceea ce zice capul Corporatiei numita Stat, adica Presedintele. Noi santem Tara Romania care apartinem Statului Roman care este o corporatie inregistarata la SEC SI CARE TE EXPLOATEAZA.

Organele represive ale Statului sant Jandarneria care este membra a EUROGENFOR, OARGANISMUL REPRESIV al lui MES (Mecanismul de Stabilitate Europeana). In baza acestui organism care inrobeste statele lasandu-le fara suveranitate nationala, jandarmeria are dreptul sa te omoare in orice situatie fara sa fie nevoie sa dea explicatii cuiva despre ceea ce a facut.( exemplu este Pungesti).

Jandarmeria desi pare ca depune juramantul pentru a apara poporul roman apara in realitate Statul de poporul roman, si acesta este o chestiune de netolerat. Dar…toti dorm si in ignoranta lor cred ca cei ca mine nu stiu ce spun….Orcum eu am constiinta impacata pentru ca in ciuda amenintarilor pe care le primesc eu v-am spus ADEVARUL INTOTDEAUNA. Santeti voi cei care nu intelegeti si nu vreti sa credeti aceste lucruri care par fantezii datorita preconceptiilor, indoctrinarii, datinilor si felului in care sistemul v-a facut sa ganditi in scolile lor, NU PENTRU CA CEEA CE SPUN NU ESTE ADEVARAT.

Retineti cateva lucruri:

1) Daca tu nu stii de existenta anumitor lucruri aceasta nu insemana ca ele nu exista.

2) Orice minciuna repetata la infinit devine adevar

3)ADEVARUl este mai presus de orice preconceptie sau invatamant religios sau laic.

autor: gabriela dobrescu

accesati butonul pentru subtitrare in limba romana daca este cazul

Vedeți aici Uniform Commercial Code 3-305.”[4][5][6][7]

Conexiunile Vaticanului și Papei cu toate corporațiile incluzând Statele Unite Inc.

Aceste documente nu sunt secrete. Ele sunt importante pentru dezvăluirea publică. Sunt fapte veridice pe care Majoritatea oamenilor nu le știu, …. dar ar trebui să le știe pentru a nu mai fi manipulați…

Dacă nu sunteți încă conștienți de cât de mare influență a avut și are Vaticanul și Papa asupra planetei, vălul de pe ochii voștri este pe cale de a fi ridicat. Există o mulțime de informații pentru a sprijini ceea ce am să expun mai departe și nu am de gând să detaliez fiecare aspect de aici. Acest lucru este pur și simplu o generalizare pentru o înțelegere conceptuală în legătură cu această ultimă revelație.

Înainte de a începe să discutăm acest subiect și posibil semnificația sa, permiteți-mi să vă ofer o perspectivă asupra ideii, de ce Vaticanul și Papa sunt atât de influenți.

Unam Sanctum și Cestui Que Trust 

Vaticanul și Papii între 1350-1550 d.Hr. au adoptat Bula papală: Unam Sanctum și Cestui Que Trust. Bula Papală era o pretenție asupra întregii planete, a ființelor vii de pe ea și a tuturor sufletelor din eternitate. Acele Cestui Que Trusts, dintre care sunt 3, trebuiau să pună bazele ,,statului dădacă”, sistemelor de securitate socială ce vor fi folosite pentru a “urmări” persoana în sistemele de robie a Puterii care existau și există încă.

Pentru mai multe detalii citiți aici : http://sitsshow.blogspot.ro/2013/08/the-power-of-papal-bulls-black-magick.html

Vatican, City of London și Washington DC

Vaticanul și cultul Roman este, în esență, prima corporație mondială; Pirați. Sfântul “văzător” din “ograda salvării.” Bula Papală Unam Sanctum și Cestui Que declară că toată lumea de pe planetă e ,,pierdută pe mare” și Vaticanul are titlul de deținere a fiecăruia dintre noi deoarece ne salvează. Vaticanul este, de asemenea, legătura centrală pentru toate activitățile corporației.
Corporațiile publice și private sunt componente ale acestui organism central prin extensie. Londra și Washington DC sunt legate de Vatican și se crede că cartierele lor sunt deținute acolo. Marea majoritate a corporațiilor mondiale sunt înregistrate în Washington DC. Papa, este capul “suveran” al acestui sistem corporativ și eclesiastic ierarhic. Cea mai înaltă autoritate în viață de pe pământ; SEFUL SUPREM.
Pentru mai multe informații accesați : https://lightworkersxm.wordpress.com/2012/08/04/the-hidden-empire-the-vatican-city-the-city-of-london-the-district-of-columbia-now-that-is-who-really-owns-us-and-how/

 

Putem spune ca toate țările de pe pământ să recunoască Convențiile de la Geneva, dar ele sunt Vaticanul; el este “superior”. In ultimii ani Vaticanul și Biserica catolică au fost implicate în multe scandaluri legate de pedofilie, de spălarea banilor și conexiuni cu crima organizată. Acum se pare că o reconciliere a legii se întâmplă în interiorul Bisericii și au în cele din urmă de gând să pună în aplicare tratatele și sistemele care au existat de ani de zile.

Actualul Papă Francisc a fost judecat (în lipsă) de către Tribunalul Internațional pentru Crime ale Statului și Bisericii (ITCCS) din Bruxelles și condamnat la 25 de ani de închisoare pentru crime împotriva umanității, complicitate la trafic de copii și ritualuri satanice.

Acest Tribunal a emis pe numele lui un ordin de arestare către Interpolul din SUA, odată cu această vizită, pentru a-l pune în executare. Iată copia acestui ordin :

Pentru mai multe info despre acest subiect citiți articolele de la categoria Kevin Annett de pe blog.

Că el nu va fi pus în executare, este de așteptat și asta confirmă celor care nu mai dorm că toată această elită conducătoare se reunește sub aceleași interese și desfășoară în continuare aceeași manipulare și spălare pe creier în masă, cu care mai speră să controleze omenirea. Să sperăm că este ultimul lor ceas….

Iată ce fotografii au surprins ziaristii la actuala vizită a Papei în SUA , Obama cu coarne :

Iar Papa făcând semnul masonic , adică ,,666” numărul diavolului, probabil arătând cui se supune :

Odată cu maximul Valului X poate tot prin acești lideri va lucra Dumnezeu pentru a aduce pacea pe Pământ și construirea Noii Lumi…

Si trecând la subiectul nostru, după ce vom trece în revistă informațiile inedite de mai jos veți vedea că SUA sunt o entitate statală falsă, ele sunt defapt o Corporație (în paranteză găsiți sursa legală a tot ce este enunțat aici) :

 1. IRS (Fiscul din SUA) nu este o agenție guvernamentală a SUA. Este o agenție a FMI (Fondul Monetar Internațional) – (Diversified Metal Products v I.R.S et al. CV-93-405E-EJE U.S.D.C.D.I., Public Law 94-564, Senate report 94-1148 pg. 5967, Reorganization Plan No. 26, Public Law 102-391);
 2. FMI este o agenție a ONU (Black’s Law Dictionary 6th Ed. page 816) ;
 3. Statele Unite nu au o Trezorerie din 1921 (41 Stat. Ch 214 pagina 654);
 4. Trezoreria Statelor Unite este acum FMI (Fondul Monetar Internațional) (Documente prezidențiale, Volumul 24-nr. 4 Page 113, 22 USC 285-2887);
 5. Statele Unite ale Americii nu are niciun angajat, deoarece nu mai este Statele Unite de mult timp! După mai mult de 200 de ani de faliment este în cele din urmă peste (Ordinul Executiv 12803);
 6. FCC, CIA, FBI, NASA și toate celelalte agenții în ordine alfabetică nu au  fost niciodată parte din guvernul SUA, chiar dacă “Guvernul SUA” a avut în stoc agențiile (SUA v Strang, 254 US491 Lewis v. US, 680 F.2nd, 1239);
 7. Numerele de Securitate Socială sunt emise de ONU prin intermediul FMI (Fondul Monetar Internațional). Cererea pentru un număr de securitate socială este formularul SS5. Departamentul de Trezorerie (FMI) emite formularele SS5 și nu Social Security Administration. Noile formulare SS5 nu precizează cine le publică în timp ce vechile formulare erau ale “Departamentului de Trezorerie”. (20 CFR (Council on Foreign Relations) cap. 111 capitolul B. 422.103 (b)).

NOTA BLOGER : Pentru cei care poate nu știu, numărul de securitate socială este un cod de mai multe cifre, la fel ca și codul numeric personal al nostru, care se dă unei persoane din momentul în care devine cetățean al SUA (la fel este și în Suedia) și astfel o persoană reprezintă un număr. Inainte de a cumpăra ceva scump sau a face un credit ți se cere acest număr de identificare, ce astfel accesat în baza lor de date află totul despre tine.

 1. NU există instanțe judecătorești în America și nu au fost din 1789. Judecătorii nu pun în aplicare statute și codexuri. Administratorii executivi aplică statute și codexuri. (FRC v. GE 281 US 464 Keller v. PE 261 US 428, 1 Stat 138-178);
 2. Nu au existat judecători în America din 1789. Au fost doar administratori. (FRC v.GE 281 US 464 Keller v. PE 261 US 428 1 Stat. 138-178);
 3. Potrivit GATT (Acordul General pentru Tarife și Comerț) trebuie să aveți un număr de securitate socială. (Casa Raport (103-826);
 4. New York City este definit în Federal Regulations din ONU. Rudolph Guiliani (fostul primar al NY) a declarat pe C-Span că “New York City este capitala lumii.” Pentru prima dată, el a spus adevărul. (20 CFR (Council on Foreign Relations) Cap. 111, capitolul B 44.103 (b) (2) (2));
 5. Securitatea socială nu este asigurare sau contract, nici nu există un Fondul Fiduciar. (Helvering v. Davis 301 US 619 Steward Co v. Davis 301 US 548);
 6. Căutând Securitate Socială vine direct de la FMI (Fondul Monetar Internațional), care este o agenție a Organizației Națiunilor Unite. (Se spune “Departamentul de Trezorerie al SUA” la colțul din stânga sus, care din nou este parte a ONU după cum a arătat mai sus);
 7. NU dețineți nici o proprietate !!! Sclavii nu pot avea proprietăți. Citiți cu atenție Actul de proprietate dacă credeți că este ceva al vostru. Sunteți menționat ca un chiriaș. (Senat Document 43, 73 Congresul prima sesiune);
 8. Cea mai puternică Curte din America nu este Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii, ci mai degrabă Curtea Supremă din Pennsylvania. (42 PA. C.S.A. 502);
 9. Regele Angliei a susținut financiar ambele părți ale Revoluției Americane .. (Tratatul de la Versailles-1782-07-16 Tratatului de Pace 8 Stat 80);
 10. Nu puteți utiliza Constituția Statelor Unite pentru a vă apăra pentru că nu sunteți parte din ea! Constituția SUA se aplică CORPORATIEI STATELE UNITE, o societate cu capital integral privat (cu sediul în Washington, DC) la fel ca IBM (International Business Machines, Microsoft și altele), și nu pentru oamenii din Republica suverană a Statelor Unite ale Americii. (Padelford Fay & Co v Primarul și Alderman a orașului Savannah 14 Georgia 438, 520);
 11. America este o colonie britanică. Statele Unite ale Americii este o societate, nu o suprafață de teren și a existat înainte de Revoluția Americană iar trupele britanice nu au plecat până în 1796 (Republica v. Sweers 1 Dallas 43, Tratatul de Comerț 8 Stat 116, tratat de pace 8 Stat 80, IRS Publicarea 6209, de Asociere octombrie 20, 1774);

19.

 

 1. Marea Britanie este deținută de Vatican. (Tratatul de la 1213);
 2. Papa poate aboli orice lege din Statele Unite ale Americii (Elemente ale Legii Eclesiastice Vol. 1, 53-54);
 3. Formularul 1040 este tribut plătit Marii Britanii (Publicația IRS 6209);
 4. Papa pretinde că deține întreaga planetă prin legile de cucerire și descoperiri. (Bulele Papale din 1495 & 1493);
 5. Papa a ordonat genocidul și înrobirea a milioane de oameni. (Bulele Papale din 1455 & 1493);
 6. Legile Papei sunt obligatorii în toată lumea. (Bened. XIV., De Syn. Dioec, lib, IX, c. VII, nr. 4. Prati, 1844 Programa Prop 28, 29, 44);
 7. Suntem sclavi și nu deținem absolut nimic, nici măcar ceea ce credem că sunt copiii noștri. (Tillman vs. Roberts 108 Deci 62, Van Koten vs. Van Koten 154 NE 146, Senatul Document 438 73 Congres prima sesiune, Wynehammer v. Oamenii 13 NY REP 378, 481);
 8. Dictatorul militar George Washington a împărțit statele (Estates) în Districte (Mesaje și lucrări ale președinților Volumul 1 pagina 99 1,828 Dicționar de Imobiliar);
 9. “Poporul” nu te include pe tine și pe mine. (Consiliul Barron vs. Primarul și City of Baltimore 32 US 243);
 10. Nu este datoria poliției de a vă proteja. Sarcina lor este de a proteja CORPORATIA și aresta spărgătorii de cod. (SAPP vs. Tallahassee, 348 Deci două. 363, Reiff vs. City of Phila. 477 F. 1262, Lynch vs. NC Departamentul de Justiție 376 SE două. 247);
 11. Orice lucru din “Statele Unite” e de vânzare: poduri, drumuri, apă, școli, spitale, închisori, aeroporturi, etc, etc … Oare cineva avea nevoie de timp pentru a verifica cine a cumpărat Klamath Lake ?? (Ordinul Executiv  12803);
 12. Noi suntem capitalul uman” (Ordinul Executiv 13037); Cabala mondială face bani din utilizarea semnăturilor dvs. pe credite ipotecare, credite auto,  carduri de credit, numărul de securitate socială, etc.(fiecare ființă umană are valoarea de 50.000$, n.b.);
 13. Națiunile Unite (ONU) a finanțat operațiunile guvernului Statelor Unite (corporația SUA) de peste 50 de ani (Departamentul american al Trezoreriei este parte a ONU, a se vedea mai sus) și deține acum fiecare bărbat, femeie și copil din America. ONU deține, de asemenea, totul de pe teritoriul Americii în Comision Simplu.

Vestea bună e că nu trebuie să îndeplinim obligațiile “noastre” fictive. Puteți achita o obligație fictivă cu o altă obligație fictivă. Si alte vești expun faptul că americanii s-au trezit. Deja există grupuri de juriști patrioți care au intentat procese Corporației SUA pentru ca SUA să devină Republică suverană, cât și procese cu șanse mari de izbândă pentru ca unele state să se rupă de Federație, și pe lângă toate astea procese contra IRS (Fiscul SUA), care a existat ilegal, pentru ca cetățenii SUA să-și recupereze impozitele plătite abuziv de-a lungul anilor.

Am scris acest articol pentru ca cititorii să vadă adevărul gol-goluț, pentru a avea o imagine de ansamblu la ceea ce reprezintă această societate, creată din antichitatea omenirii pe principiile asupririi noastre într-o existență de sclavi ai sistemului. Doar uniți și cu voință și o conștiință trează vom putea birui acest sistem malefic și pe cei ce sunt în fruntea lui. Deci contrar așteptărilor unora, Papa nu este chiar așa sfânt pe cât pare, iar Vaticanul nu este un loc sfânt, ci unul la fel de malefic pentru noi ca ființe umane ca alte câteva asemenea din Occident…

Marius Sumedrea/administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/ 

Surse : http://one-heaven.org/canons/positive_law/article/100.html

http://one-evil.org/content/texts_papal_bull_1302_unam_sanctam.html

http://en.radiovaticana.va/news/2013/07/11/pope_francis_issues_motu_proprio_on_criminal_law_matters_in_vatican/en1-709480

http://www.vatican.va/holy_father/francesco/motu_proprio/documents/papa-francesco-motu-proprio_20130711_organi-giudiziari_en.htm

http://removingtheshackles.blogspot.com/2013/07/popes-decree-about-to-cause-mass.html

http://briankellysblog.blogspot.com/2013/08/the-pope-has-power-to-abolish-any-law.html

Drum drept spre Lumină !”[8]

Vaticanul cere o Nouă Ordine Mondială cu o Bancă Centrală Mondială și o Autoritate Politică Globală

Atunci cand vine vorba de exprimarea publica privind dorinta de a se infiinta o Noua Ordine Mondiala, Vaticanul nu se sfieste in a se declara un ferm sustinator al acestei politici, desi, teoretic, nu ar trebui sa faca aprecieri politico-ideologice, ci doar religioase, dar evident acestea sunt lucruri “nesemnificative”.

Paul Warburg, francmason, co-fondatorul Bancii Federale de Rezerve a SUA (FED) a afirmat la data de 7 februarie 1950 in fata Senatului SUA urmatoarele:

“Vom avea o guvernare mondiala, fie ca ne place sau nu. Singura intrebare este, daca guvernarea mondiala va fi atins prin cucerirea oamenilor sau cu acordul acestora.”[9]

O astfel de declaratie este naucitoare si amenintatoare pentru orice persoana care gandeste si vede dincolo de iluzia tesura de catre Iluminati. Tot ceea ce se intampla in ultimul secol, nu este altceva decat o cucerire si inrobire a noastra, a oamenilor, prin toate mijloacele.

Dupa operatiunea “Steag Fals” de la 11 septembrie 2001, globalistii au creat un nou dusman invizibil – “terorismul”. Lupta impotriva asa-zisului “dusman” poate dura pana la 100 de ani, dupa cum au afirmat globalistii, timp in care noi vom fi constransi sa renuntam, pas cu pas, la libertatile noastre civile, pana cand nu vom mai avea nici un fel de libertate.

Henry Kissinger, una dintre personalitatile de top ale Iluminatilor, este convins de faptul ca acestia isi vor atinge cu siguranta acest tel foarte inalt. Cand a fost intrebat, ce ne va aduce viitorul, raspunsul lui a fost urmatorul:

“Totul va fi altfel: Multi vor suferi. Va aparea o Noua Ordine Mondiala. Va fi o lume mult mai buna pentru cei ce vor supravietui. Pe termen lung viata va deveni mai bogata. Lumea, asa cum ne-am dorit-o va deveni realitate!”[10]

Revenind la Vatican, Papa Paul al VI-lea a relatat, la data de 17.06.1976, acest plan cu privire la Noua Ordine Mondiala:

“Se doreste constructia statului mondial si a noii societati ideale. Stim ca omenirea este angajata pe multiple planuri in construirea acestei formidabile entitati; si ce progrese importante au fost inregistrate. Acestia merita sa fie apreciati si sprijiniti.”[11]

De aceeasi parere era si Papa Ioan Paul al II-lea, despre a carui misiune putini stiu:

“Papa Ioan Paul al II-lea a facut apel la constructia unei Noi Ordini Sociale Internationale, ce asigura pacea, promoveaza dreptatea si respecta demnitatea umana. <<Unitatea rasei umane necesita o astfel de ordine a societatii>>, explica Papa Ioan Paul al II-lea in resedinta papala de vara, Castel Gandolfo, in cadrul unei audiente pentru un grup de parlamentari britanici.

Promovarea unei colaborari caritabile intre popoare este o sarcina urgenta intr-o lume ce simte tot mai mult dependenta reciproca intre natiuni. In cadrul comunitatii internationale a popoarelor, scaunul sfant a sprijinit indreaproape realizarea unei astfel de colaborari.”[12]

Acest lucru a fost evidentiat in special de un grup de masoni din SUA in cartea lor “The City of Man” in anul 1940:

“Aroganta tuturor statelor trebuie eliminata, iar acestea trebuie disciplinate pentru a se supune legii statului mondial, daca se doreste pacea in lumea de maine…

Pacea generala poate fi intemeiata numai pe baza unitatii oamenilor, sub o singura lege si o singura guvernare.”[13]

Vatican Noua Ordine Mondiala

Ultima cerinta a Vaticanului de creare a unei Noi Ordini Mondiale cu o Banca Centrala Mondiala si o Autoritate Politica Mondiala a avut loc in 2011 sub pretexte pe care le puteti citi mai jos:

“Scopul este o nouă ordine economică mondială bazată pe etică şi binele comun, scrie publicaţia americană, scrie cotidianul Washington Post.

Propunerea, înaintată luni de Consiliul Pontifical pentru Justiţie şi Pace al Vaticanului, urmează unui enciclice, mesaj adresat tuturor catolicilor, a Papei Benedict al XVI-lea din 2009, care a denunţat mentalitatea profitului cu orice costuri ca fiind responsabilă de prăbuşirea financiară.

Noul document subliniază că “economia are nevoie de etică” şi sugerează ca procesul de reformă să înceapă cu Organizaţia Naţiunilor Unite ca punct de referinţă.

Vaticanul cere înfiinţarea “unei autorităţi publice globale” şi a unei ‘bănci centrale mondiale” care să conducă sectorul financiar, întrucât acesta a devenit depăşit şi deseori ineficient în a face faţă crizelor, potrivit Reuters.

Documentul de 18 pagini cere inclusiv impunerea de taxe asupra tranzacţiilor financiare şi va fi, probabil, primit favorabil de participanţii la mişcări precum “Occupy Wall Street”, care protestează faţă de înrăutăţirea situaţiei economice.

“Criza economică şi financiară prin care trece lumea impune tuturor să analizeze în profunzime principiile şi valorile morale şi culturale aflate la baza coexistenţei sociale”, se arată în document.

Vaticanul condamnă ceea ce numeşte “idolatrizarea pieţelor” şi “gândirea neoliberală”, care caută doar soluţii tehnice la problemele economice.

“Criza a scos în evidenţă comportamente precum egoismul, lăcomia colectivă şi acumularea de bunuri la scară mare. Dacă nu sunt găsite soluţii la diferitele forme de nedreptate, efectele negative care vor urma la nivel politic, economic şi social vor crea un climat de ostilitate tot mai mare şi chiar violenţă, iar în final vor submina fundamentele instituţiilor democratice, chiar şi pe ale celor considerate foarte solide”, avertizează documentul.

Vaticanul cere înfiinţarea unei “autorităţi supranaţionale” active la nivel global şi cu “jurisdicţie universală” pentru a dirija politicile şi deciziile economice.

O astfel de autoritate ar trebui să înceapă cu Naţiunile Unite ca punct de referinţă, dar să devină mai târziu independentă, şi să aibă puterea de a împiedica ţările bogate să exercite “o putere excesivă asupra statelor mici”.

FMI nu mai are forţa sau abilitatea de a stabiliza sistemul financiar mondial prin reglarea lichidităţilor şi nu mai poate veghea asupra riscurilor asumate de sectorul financiar.

Lumea are nevoie de “un set minim de reguli comune pentru administrarea pieţei financiare mondiale” şi de “o formă de management monetar la nivel global”.

“În fapt, se poate observa o necesitate tot mai mare pentru un organism care să îndeplinească funcţiile unui fel de «bancă centrală» care reglează sistemul şi fluxul tranzacţiilor monetare similar băncilor naţionale”, potrivit experţilor Vaticanului.

În document, care a fost prezentat luni într-o conferinţă de presă, se recunoaşte că astfel de schimbări vor întâmpina rezistenţă şi se pot face în câţiva ani.”[14]

„Ordinul Iezuiţilor al Vaticanului şi “Papa cel Negru”, adevăraţii conducători ai lumii?

Cred că aţi auzit până în prezent o mulţime de informaţii despre conspiraţiile şi secretele pe care le ascund o mulţime de societăţi secrete ca Bilderberg, Illuminati, CFR, Comitetul celor 300 etc. Se consideră că ele ar conducea lumea, prin intermediul deciziilor care se iau la nivel politic. Toate aceste informaţii sunt binecunoscute publicului larg, mai ales în ultimii ani, datorită răspândirii Internetului.

E interesant faptul că, în toate dezvăluirile privind aceste societăţi secrete se pune accentul pe faptul că ele ar reprezenta elita evreiască, care ar dori astfel să acapereze întreaga lume. Dar ce se întâmplă dacă lumea ar fi, de fapt, condusă din umbră de catolici, prin intermediul societăţii iezuite? Acest lucru este susţinut de către un scriitor de probleme religioase contemporane, pe nume Eric Jon Phelps, în cartea sa “Asasinii Vaticanului”. Cartea se remarcă prin folosirea de documente istorice autentice, care ar confirma cele afirmate mai sus. În exclusivitate şi în premieră în limba română, vă prezentăm o compilaţie dintr-un interviu incendiar cu Eric Phelps, din care veţi afla dezvăluiri cutremurătoare.

Cine sunt iezuiţii?

A nu se uita că, potrivit istoriei oficiale, Ordinul iezuiţilor (ca şi alte ordine, ca cel franciscan) este un ordin din cadrul Bisericii Catolice. El a fost înfiinţat în anul 1534 de celebru teologi Ignaţiu de Loyola. Pe lângă cele trei voturi (promisiuni) călugăreşti obişnuite (ascultare, castitate, sărăcie), iezuiţii au introdus un al patrulea vot, anume cel de ascultare necondiţionată faţă de papă. În 1632, la Paris au înfiinţat societatea secretă Aa, cu scopul de a pregăti tinerii misionari. Ordinul a fost desfiinţat în anul 1773, de către papa Clement al XIV-lea, bulă care s-a aplicat în majoritatea ţărilor europene, cu excepţia Rusiei şi Prusiei, ţări care i-a protejat pe iezuiţi.

Iezuiţii deţin controlul lumii din 1540?

Înainte de a începe, să spunem câteva cuvinte despre această carte. Ea acoperă toate aspectele controlului global al iezuiţilor asupra lumii, începând din anul 1540. Autorul leagă fiecare conflict major şi fiecare asasinat politic de Ordinul Iezuiţilor. Ca şi alte grupuri, evreii n-ar fi fost altcva decât nişte pioni nevinovaţi în agenda iezuită. Totodată, Superiorul-general al iezuiţilor (aşa-numitul “Papă negru”, “negru” semnificând activităţile malefice, ascunse) dă ordine actualului papă. De altfel, ordinul iezuiţilor îşi are sediul tot în Roma, în apropierea Vaticanului.

Să începem acum interviul, cel care vă prezintă dezvăluirile cutremurătoare de care vorbeam la început.

Iezuiţii se închină lui Lucifer

1) Reporter: Unde apare Satan în tot acest tablou şi care este scopul iezuiţilor, aşa-zisa Societate a lui Iisus?

Phelps: Iezuiţii superiori (de la conducerea societăţii) sunt vrăjitori. Ei sunt luciferici, adică ei îl venerează pe ceea ce ei numesc Lucifer. Ei nu cred în Satan, ci cred în Lucifer. Conform lui Alberto Rivera, cel care a făcut parte în anii ’60 ai secolului trecut din conducerea ordinului iezuiţilor, el a fost invitat la o “ceremonie neagră” în Spania, organizată de iezuiţi, în care participanţii purtau pelerine negre şi se închinau lui Lucifer.

2) Reporter: Care e procesul de alegere a unui Iezuit General?

Phelps: Iezuiţii superiori îl aleg, şi, odată ales, e pe viaţă, doar dacă nu devine “eretic” între timp.

Jurământul iezuiţilor e foarte asemănător cu Protocolul Înţelepţilor Sionului

3) Reporter: Ce reprezintă “iezuiţii superiori”?

Phelps: Ei sunt cei “mărturisiţi”, adică depun jurământul iezuiţilor, care este “profesiunea lor de credinţă”.

4) Reporter: Ceea ce m-a intrigat în legătură cu acest jurământ e asemănarea sa cu “Protocoalele Înţelepţilor Sionului”.

Phelps: În mod evident, Ordinul iezuiţilor e cel care a scris Protocoalele. Alberto Rivera care a fost un iezuit, a afirmat că evreii şi Papa au scris împreună Protocoalele. Dar eu cred că doar iezuiţii au făcut-o, pentru că doar ei erau singurii capabili să facă asta. Pentrucă ei se află în spatele guvernelor, şi chiar şi în spatele cluburilor sportive profesioniste. De exemplu, patronul lui Pittsburgh Steelers (club celebru de baseball american) este iezuit. La fel şi patronul clubului Detroit Lions. L-au folosit şi pe Walt Disney (patronul parcurilor de distracţie Disneyland), şi asta pentru că vor să distreze lumea, să-i “îmbete” pe oameni cu plăcere. Să nu se uite că unul din punctele importante din Protocoale este acesta: crearea de distracţii pentru omenire. În timp ce lumea va fi ocupată cu distracţiile, ei îşi pot clădi în linişte tirania.

Las Vegas-ul e controlat de Mafia, sub oblăduirea Bisericii Catolice

5) Reporter: Care este rolul Las Vegas-ului în tot acest mecanism? (Las Vegas-ul este celebrul oraş american, patria jocurilor de noroc, unde se spală anual zeci de miliarde de dolari)

Phelps: Las Vegas-ul, în cea mai mare parte a sa, este controlat de Mafie. Dar toate marile familii mafiote sunt romano-catolice, şi toate sunt subordonate Papei sau Cardinalului de New York. De exemplu, Frank Costello, membru marcant al mafiei americane, a fost prieten foarte apropiat cu mogolul hollywoodian, Joe Kennedy, membru al Cavalerilor de Malta. Cavalerii de Malta sunt fraţi cu marile familii mafiote, Gambino, Lucchese, Columbo. Şi ei controlează Hollywood-ul, şi nu evreii. Evreii nu sunt decât oamenii de faţadă, căci în spatele lor se află Mafia şi cardinalul de New-York.

Iezuitul General, dictatorul absolut

6) Reporter: Spuneţi-mi tot ce ştiţi despre Iezuitul General.

Phelps: Iezuitul General este dictatorul absolut, complet şi total al Ordinului. Atunci când el vorbeşte, provincialii îl ascultă. Provincialii sunt subordonaţii săi, în prezent având un număr de 83. În prezent, Ordinul iezuiţilor acoperă 83 de regiuni ale lumii. Fiecare regiune este condusă de un provincial. De exemplu, în SUA sunt 10 provinciali, în America Centrală, 1 provincial, în Irlanda tot 1 provincial. E un sistem centralizat de administrare, specific Bisericii Romano-Catolice, unde toate provinciile sunt subordonate unui singur “monarh”.

Iezuitul General are toată puterea asupra Ordinului. Atunci când se decide, începerea unui război sau a unui revolte, Iezuitul General adună toate informaţiile de la provincialul regiunii respective, cum e mai bine să se realizeze acest lucru. Iezuitul General conduce lumea prin intermediul provincialilor. Şi provincialii, la rândul lor, îi conduc pe “iezuiţii de rând”, aceştia din urmă neavând nicio idee despre ceea ce se întâmplă la nivelul de sus al ordinului. Este exact ca şi francmasoneria; fracmasonii obişnuiţi, ca şi iezuiţii de rând, cred că ceea ce fac organizaţiile lor este un lucru bun.

“Contele de Monte Cristo”, o alegorie a Iezuitului General care se răzbună

După cum se ştie, Alexandru Dumas a scris celebra sa carte “Contele de Monte Cristo”. Contele reprezintă, de fapt, Iezuitul General. “Monte” înseamnă “munte”, iar “Cristo” înseamnă “Hristos”, deci “Contele Muntelui lui Hristos”. Alexandre Dumas a vorbit despre răzbunarea Iezuitului General, atunci când iezuiţii au fost suprimaţi (1773) şi expediaţi pe o insulă aflată la vest de Portugalia. Atunci când iezuiţii şi-au recâştigat puterea (în 1814), ei i-au pedepsit pe toţi monarhii Europei care i-a suprimat, dându-i jos de pe tronuri. Iar Alexandre Dumas, care a luptat alături de forţele ialiene patriotice în 1848, pentru a elibera Roma de puterea Papei, a scris multe cărţi, iar într-una din ele, “Contele de Monte Cristo”, el îi dă în vileag pe iezuiţi. Aşa că, atunci când veţi citi “Contele de Monte Cristo”, aduceţi-vă aminte că totul e doar o satiră care personifică Ordinul Iezuiţilor ce îşi recâştigă puterea în Franţa. Contele de Monte Cristo nu poate fi bătut; şi acesta e Ordinul Iezuiţilor. Dar contele, în roman, nu obţine ceea ce îşi dorea cel maimult, ultima sa dorinţă, iubirea unei femei. El îşi recâştigă puterea politică, îşi recâştigă tot ce-a pierdut, dar nu poate avea dragostea unei femei. Şi acesta e Ordinul Iezuiţilor. Ei nu au parte de femei, n-au parte de dragostea vreunei femei. Pentru că ei sunt celibatari; a avea o femeie, înseamnă a fi devotat soţiei şi familiei, iar ei trebuie să fie devotaţi doar Iezuitului General. De aceea, ei nu se vor căsători niciodată, acaeasta fiind cheia succesului lor.

Scopul suprem al iezuiţilor: conducerea lumii şi reconstruirea templului lui Solomon

7) Reporter: Care este scopul suprem al iezuiţilor?

Phelps: Scopul lor final este acela de a conduce lumea, cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon reconstruit din Ierusalim.

8 ) Reporter: De ce este atât de important reconstruirea templului lui Solomon?

Phelps: Pentru că iezuiţii întotdeauna au vrut asta. Atunci când Ignatius Loyola a creat Ordinul, unul din primele lucruri pe care el le-a făcut a fost acela de a se duce la Ierusalim şi de a stabili cartierul general al iezuiţilor acolo. S-a dus acolo, a încercat, dar a dat greş, aşa că s-a întors şi şi-a continuat studiile. Poate că ar fi bine să discutăm puţin despre Ignaţiu de Loyola.

Fondatorul iezuiţilor, un fost soldat spaniol

Ignaţiu de Loyola a fost un soldat spaniol care s-a rănit la picior în timpul unei bătălii ce a avut loc între Franţa şi Spania. La asediul oraşului fortificat Pamplona, Ignatius este grav rănit de un obuz, scos din luptă şi nevoit să se retragă în oraşul său natal, Loyola, pentru a-şi reface forţele. În încercarea de a putea merge normal, el şi-a construit un fel de dispozitiv care să-l ataşeze piciorului său. A suferit dureri cumplite, nereuşind însă să-şi poată folosi din nou piciorul. Acest lucru al neputinţei, combinat cu faptul că astfel, nu mai putea avea parte de compania femeilor, l-a dus într-o stare de depresie. Astfel, el începu să aibă viziuni despre sfinţi, scriind şi exerciţii spirituale. Acestea vor constitui “antrenamentul de bază” pentru iezuiţi. Unul din exerciţii este următorul: dacă subordonatului cuiva îi este spus: “negrul este alb şi albul este negru”, atunci aşa va fi. Interesant că acest exerciţiu apare şi în filmul “JFK” (1991), atunci când Kevin Costner le spune oamenilor săi: “Hei, gândiţi ca CIA. Negrul este alb şi albul este negru”. Acest lucru trădează că producţia filmului a fost mâna iezuiţilor.

Din 1540, iezuiţii vor să constituie o guvernare mondială pentru Papă

Loyola avea o voinţă de fier. El avea în minte ca Papalitatea să-şi recâştige puterea pierdută odată cu Reforma. Aşa că s-a dus la Papă, a căzut la picoarele sale, iar Papa Pius al III-lea a dat o bulă prin care s-a creat Ordinul Iezuiţilor. Acum avea protecţia papală. Dar Ignaţiu de Loyola este un soldat, aşa că va pune la punct o legiune de soldaţi ca să reconstruiască ceea ce Roma a pierdut, şi pentru a construi o guvernare mondială pentru Papă. Şi acest lucru a început din 1540. Şi de atunci, a început o istorie plină de vărsări de sânge. Şi războiae după războaie, toate sunt atribuite Ordinului Iezuit. Nobili catolici, foarte bogaţi, şi-au donat castelele şi banii Ordinului Iezuit. Mult mai târziu, în timpul celui de-al doilea război mondial, iezuiţii au furat tot aurul evreilor.

Iezuitul General controlează toate marile servicii secrete ale lumii

Într-o carte scrisă de Edmond Paris, “Vaticanul împotriva Europei”, acest autor afirmă că ultimii 30 de războaie din lume sunt atribuiţi iezuiţilor, ca de exemplu războiul din Serbia. Dar Edmond Paris nu înţelege un singur lucru: faptul că Iezuitul General controlează toată comunitatea internaţională a serviciilor secrete: CIA, FBI, fostul KGB, Mossad, SIS. El controlează absolut totul.

Biserica Catolică a luptat împotriva libertăţii de conştiinţă, prin Conciliul de la Trent

9) Reporter: Să ne întoarcem la începuturi. Ce a fost Conciliul de la Trent?

Phelps: Conciliul de la Trent a fost răspunsul Romei la reforma protestantă. Să nu uitaţi că reforma protestantă ne-a adus libertatea politică de care avem parte azi. Suveranitatea naţională n-ar fi existat fără Reformă. Drepturile individuale n-ar fi existat fără Reformă. Reforma a venit cu doctrina mântuirii prin propria credinţă, nefiind nevoie de preot pentru a ajunge în Rai. Reforma spunea că tot ce avem nevoie este doar mântuirea în Hristos. Astfel, Vaticanul era deposedat de puterea sa spirituală. Preoţii nu mai erau doriţi, oamenii putând să aibă parte de cuvântul lui Dumnezeu direct din Biblie. Drept consecinţă, naţiuni ca Olanda, Anglia sau Germania au început să se despartă de puterea Papei. Sfântul Imperiu Romano-German se despărţea, iar Carol al V-lea, împăratul acestui imperiu se călugări.

Roma se văzu atunci în pericol, pentru că se pierdea putere şi bani. Naţiunile nu-şi mai plăteau “cota lui Petru” pentru trezoreria Vaticanului. Şi Papa era foarte supărat, căci el susţinea că deţine două puteri: puterea temporală şi cea spirituală. Odată cu pierderea puterii spirituale, o pierdea şi pe cea temporală. Cu alte cuvinte, Papa nu mai putea să conducă prin intermediul regelui din ţara respectivă, căci regele nu-i mai recunoştea autoritatea. Aşa s-a întâmplat de exemplu cu regele Henric al VIII-lea al Angliei, care nu a mai recunoscut autoritatea Papei asupra bisericilor din Anglia, ce au fost trecute sub autoritatea Bisericii Anglicane.

Şi astfel, avu loc Conciliul de la Trent (1545-1563), desfăşurat în 25 de sesiuni. În toate aceste sesiuni, au fost condamnate toate tezele Reformei. Oricine crede că mântuirea sa poate avea loc în afara Bisericii Catolice are parte de anatema. Oricine crede că Papa nu este vicarul lui Hristos, va avea parte de aceeaşi anatemă.

Cea mai importantă sesiune a fost cea de a 4-a, în care iezuiţii condamnau libertatea cuvântului, libertatea presei şi libertatea conştiinţei. Aşa că, niciun om nu-şi putea alege religia, nu-şi putea publica ceea ce simte, nu putea avea libertatea conştiinţei.

Iezuiţii au vrut războiul din Vietnam, pentru a “curăţa” acest stat de budişti

10) Reporter: Aţi afirmat că asasinarea preşedintelui John Kennedy a fost ordonată de Iezuitul General, executată de Papa Paul al VI-lea şi dusă la îndeplinire de “papa american”, cardinalul Joseph Spellman. Vreţi să vă justificaţi această afirmaţie?

Phelps: Desigur. În primul rând, preşedintele Kennedy a fost asasinat pentru că dorea să pună capăt războiului din Vietnam şi vroia să pună capăt şi dominaţiei CIA. De aici apar alte două întrebări: Dorea Roma războiul din Vietnam? Şi, controla Roma CIA-ul? Răspunsul e afirmativ la ambele întrebări.

Ştim foarte bine că războiul din Vietnam a mai fost denumit “războiul lui Spelly”, adică “războiul cardinalului Spellman”. Cardinalul a făcut vizite pe frontul de război de mai multe ori, numindu-i pe soldaţii americani “soldaţii lui Hristos”. Omul care se afla la comanda forţelor americane era un romano-catolic, membru al CFR, generalul William Westmoreland. Acest general era agentul cardinalului şi care avea grijă ca războiul din Vietnam să fie purtat în mod corespunzător.

Şi de ce dorea cardinalul Spellman războiul din Vietnam? Pentru că asta era dorinţa Iezuitului General. Şi de ce dorea Iezuitul General războiul din Vietnam? Pentru că poporul Vietnamului, budiştii, nu puteau fi convertiţi la catolicism. Ei nu aveau nevoie de Roma. Exista o prezenţă iezuită de câteva secole în Vietnam, aşa că s-a hotărât ca budiştii din Vietnam să fie exterminaţi. Apoi, “curăţire” urma să se întâmple şi în statele vecine Vietnamului, în Cambodgia (cu ajutorul lui Pol Pot), Thailanda şi în Laos. Această “curăţire” a budiştilor trebuia să desăvârşească ceea ce a făcut liderul chinez comunist, Mao Zedong, în ţara sa, China. Dar Mao Zedong a fost controlat de iezuiţi, aşa că…era nevoie de războiul din Vietnam.

Vaticanul controlează şi traficul de droguri…

O altă motivaţie a războiului din Vietnam era traficul de droguri, de care era beneficiară Roma. Vaticanul controlează tot traficul internaţional de droguri: heroină, opium, cocaină. Columbia (ţara nr.1 din lume, producătoare de droguri) are un concordat cu Papa. Un concordat semnifică un tratat cu Papa. Asemenea concordate au avut loc între Papă şi Hitler, Mussolini, Franco (3 mari dictatori ai lumii). De ce avea nevoie Roma de un concordat cu Columbia, decât pentru a controla traficul de droguri? Desigur, că nu cardinalii sau Papa se ocupă direct de traficul de droguri, acest lucru fiind realizat prin intermediul familiilor mafiote, aflate sub controlul Iezuitului General. De fapt, Iezuitul General se ocupă de traficul de droguri încă de acum câteva secole, fiind implicat în traficul de opium din China.

În concluzie, războiul din Vietnam trebuia să consolideze şi mai bine uriaşul trafic de droguri dintre Vietnam (ţară producătoare de droguri) şi SUA. Iar cei care se ocupau de traficul de droguri din SUA, CIA şi mafia americană, aflaţi sub oblăduirea Iezuitului General, trebuiau să-l asasineze pe Kennedy.

Vaticanul şi iezuiţii au fondat CIA

Interesant faptul e că CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez, Bill Donovan, fratele său fiind preot dominican, Vincent Donovan. Aşadar, CIA a fost fondată sub oblăduirea Bisericii Romano-Catolice, care astfel are un control asupra sa. Totodată, iezuiţii sunt cei care au adus în rândurile CIA o mulţime de soldaţi nazişti, pe care iezuiţii i-a folosit pentru a-i ucide pe evrei în Europa. Astfel că CIA de azi este o armă, o armă de spionaj folosită de Vatican.

Iezuiţii, cauza pentru bombele de la Hiroshima şi Nagasaki

12) Reporter: În 1639, iezuiţii au fost alungaţi din Europa. Se pare că n-au uitat acest lucru.

Phelps: Iezuiţii niciodată nu uită. Aceste cuvinte îi aparţin chiar preşedintelui american Abraham Lincoln. Aşa că, răzbunarea pentru Japonia s-a ivit odată cu cel de-al doilea război mondial. E oare o coincidenţă că avioanele care au bombardat atunci Japonia erau produse de companii ca Lockheed, Boeing, McDonald-Douglas sau Grumman, toate deţinute de proprietari iezuiţi?

E posibil ca în alte articole, să vă prezentăm alte materiale explozive despre Ordinul Iezuiţilor şi puterea lor.”[15]

Video

Va recomandam sa cititi si articolul de mai jos:

Legea Amiralității, Dreptul Roman, Vaticanul, Cele Trei Bule Papale – o istorie interzisă

Imperiul Roman încă există, în secret – simbolistică, putere, dominație și control

SURSE

 1. https://actadiurna2016.wordpress.com/2016/12/14/ce-este-globalismul-raspuns-globalismul-este-un-concept-initiat-de-vatican-la-anul-1000-d-hr-prin-intermediul-a-trei-bule-papale-niciodata-abrogate-deci-valabile-si-azi-simbolizate-de-cele-trei-c/
 2. David Icke – „Secretul Suprem”, Editura Daksha.
 3. David Icke – „Secretul Suprem”, Editura Daksha.
 4. Gabriela Dobrescu.
 5. Facebook/Leonard Chesca
 6. https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2014/01/15/adevaruri-cutremuratoare-vi-le-repropun-pentru-ca-articolul-precedent-a-fost-cenzurat-2/
 7. http://fymaaa.blogspot.ro/2016/10/de-la-persoane-la-fiinte-suverane.html
 8. http://burebista2012.blogspot.ro/2015/09/conexiunile-vaticanului-si-papei-cu.html
 9. James Paul Warburg, 7 februarie 1950, declaratie in fata Senatului SUA.
 10. Henry Kissinger declaratie.
 11. Papa Paul al VI-lea in predica sa din 17 iunie 1965, citat de Georges de Nantes.
 12. Papa Ioan Paul al II-lea in “Deutsche Tagespost” din 28 septembrie 1989.
 13. Herbert Agar, Frank Aydelotte, G.A. Borgese, Hermann Broch, Van Wyck Brooks, Ada L. Comstock, William Yandell Elliott, Dorothy Canfield Fisher, Christian Gauss, Oscar Jaszi, Alvin Johnson, Hans Kohn, Thomas Mann, Lewis Mumford, William Allan Neilson, Reinhold Niebuhr, Gaetano Salvemini, “The City of Man, A Declaration on World Democracy”, New York, 1940, pag. 23 si 25.
 14. http://www.mediafax.ro/economic/vaticanul-vrea-o-banca-centrala-mondiala-si-cere-infiintarea-unei-autoritati-politice-globale-8897547
 15. http://www.lovendal.ro/wp52/ordinul-iezuitilor-al-vaticanului-si-papa-cel-negru-adevaratii-conducatori-ai-lumii/
 16. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...