Vechi jurnaliști de stânga admit că imigrația este un „experiment eșuat” în întreaga Europă

Distribuie!

„Doi jurnalişti danezi cu rădăcini în extrema stângă au criticat dur imigraţia în Danemarca. Însă aceleaşi efecte nefaste sunt întâlnite şi în multe alte ţări europene, nu doar în ţara cu cei mai fericiţi oameni din lume.

Mikkel Andersson şi Niels Jespersen, doi jurnalişti şi autori ai cărţii Experimentul care a eşuat, susţin că imigraţia a făcut Danemarca să fie mai săracă, mai puţin sigură şi mai polarizată.


Potrivit ziarului danez Berlingske, Andersson şi Jespersen au rădăcini în extrema stângă, dar şi-au modificat opiniile şi în timp s-au mutat spre centrul politic.

Cea mai mare parte a criticii lor se concentrează asupra migraţiei non-europene şi asupra imigraţiei economice în Danemarca, care costă guvernul miliarde pe an.


Jurnaliştii scriu de asemenea despre consecinţele nefaste ale imigraţiei care pot fi văzute cu ochiul liber: războaiele bandelor de migranţi şi societăţile paralele care sunt complet izolate de cultura europeană.

Autorii subliniază că fenomenul este prezent, de asemenea, în ţări precum Germania, Benelux şi ţările scandinave.

Potrivit lui Niels Jespersen, este o greşeală să crezi că poţi lua sute de mii de oameni având culturi diferite, să te aştepţi să se integreze şi să devină asemănători majorităţii.”[1]

SURSE

  1. https://karensmithdotblog.wordpress.com/2018/11/17/vechi-jurnalisti-de-stanga-admit-ca-imigratia-este-un-experiment-esuat-in-intreaga-europa
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...