Vederea în infraroșu la oameni

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Flota americana a vrut sa ajusteze vederea marinalor, astfel incat acestia sa poata observa semnalele luminoase din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Cu toate acestea, razele infrarosu sunt, de obicei, dincolo de sensibilitatea ochiului uman. Cercetatorii au inceput sa se intrebe daca vitamina A ar putea diminua sensibilitatea ochilor la lumina.

Armata a hranit voluntarii cu suplimente care contineau vitamina A si a observat ca vederea acestora se imbunatateste. Imediat ce au fost inventati ochelarii cu infrarosu, studiul pe oameni a fost abandonat.


Si alte natiuni s-au jucat, de asemenea, cu vitamina A in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Japonia a hranit pilotii cu alimente modificate cu suplimente care contineau vitamina A. S-a putut observa ca vederea pilotilor s-a imbunatatit cu 100%.”[1]

SURSE


  1. https://ziare.com/magazin/inedit/cele-mai-scandaloase-experimente-ale-armatei-americane-1040563
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Ronald Bernard, bancherul olandez care a demascat industria financiară Iluminați, a fost găsit mort în Florida

„Cloşca cu puii de aur” – misterele „Tezaurului de la Pietroasa” – comoara moştenită de la daci

Ungaria și Polonia au apărat poziția statului român în ceea ce privește nerecunoașterea căsătoriei gay la Curtea Europeană de Justiție. CNCD, instituție finanțată din bani publici, s-a poziționat contra propriului stat!

Vladimir Putin se pronunță în favoarea unui stat palestinian suveran cu capitala la Ierusalimul de Est

Război în toată regula între SUA și Rusia în Siria. Militarii americani au ucis sute de mercenari ruși, în cea mai sângeroasă confruntare dintre cele două puteri, de la Războiul Rece

Închide