Vederea în infraroșu la oameni

Distribuie!

„Flota americana a vrut sa ajusteze vederea marinalor, astfel incat acestia sa poata observa semnalele luminoase din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Cu toate acestea, razele infrarosu sunt, de obicei, dincolo de sensibilitatea ochiului uman. Cercetatorii au inceput sa se intrebe daca vitamina A ar putea diminua sensibilitatea ochilor la lumina.

Armata a hranit voluntarii cu suplimente care contineau vitamina A si a observat ca vederea acestora se imbunatateste. Imediat ce au fost inventati ochelarii cu infrarosu, studiul pe oameni a fost abandonat.


Si alte natiuni s-au jucat, de asemenea, cu vitamina A in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Japonia a hranit pilotii cu alimente modificate cu suplimente care contineau vitamina A. S-a putut observa ca vederea pilotilor s-a imbunatatit cu 100%.”[1]

SURSE


  1. https://ziare.com/magazin/inedit/cele-mai-scandaloase-experimente-ale-armatei-americane-1040563
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...