Vedetele Iluminatilor: Jay Z, Rihanna, Beyonce, Kanye West, Nas si multii altii, vanduti masoneriei ! Acestia contribuie la dezaxarea tineretului !

Distribuie!by Atunci cand vorbim despre Iluminati, trebuie sa ne legam si de masinatiunile lor internationale de control ale sclavilor. Una dintre aceasta masinatiune, este muzica, divertismentul cu tot ce cuprinde. In ceea ce se numeste Enterteinment, exista, asa cum veti vedea, persoane vandute, unor idealuri masonico-sataniste, iar o parte din […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Atunci cand vorbim despre Iluminati, trebuie sa ne legam si de masinatiunile lor internationale de control ale sclavilor. Una dintre aceasta masinatiune, este muzica, divertismentul cu tot ce cuprinde. In ceea ce se numeste Enterteinment, exista, asa cum veti vedea, persoane vandute, unor idealuri masonico-sataniste, iar o parte din ele, chiar recunosc in public ca, fac parte din societati oculte.

jay-z-illuminati

Iata un articol pe redactat si publicat pe site-ul CDnews.ro:


“Lumea divertismentului american se pare că este mai complexă decât se credea. Unii dintre cei mai cunoscuți muzicieni au îmbrățișat simbolurile masonice în versurile, videoclipurile și concertele lor, stârnind o aprigă dezbatere peste Ocean. Deocamdată nu se cunoaște adevărul, contestatarii vorbind despre cum tot mai mulți muzicieni și-au vândut sufletul diavolului pentru a dobândi măreția. Tot ce se știe este că artiști de talie internațională precum Jay Z, Kanye West, Nas sau îndrăgitele Rihanna și Beyonce, folosesc o multitudine de simboluri masonice.

Totul a început de la analiza semnelor și gesturilor pe care le face starul Jay Z. Cum puteți vedea în poza de mai jos, raperul american și-a făcut un obicei din a aduce mâinile în formă de piramidă, un binecunoscut simbol al “arhitecților lumii moderne”, masonii. În mod normal, simbolul piramidei are în vârf un ochi atotștiutor (ochiul lui Horus-mitologia egipteană), cum se poate vedea pe bancnota de un dolar american. Teoria conspirației mai este alimentată de o serie întreagă de coincidențe. Se pare că numele de Jay Z ar fi de fapt o abreviere a lui Iisus Hristos, sau Jesus Christ, în engleză. În același timp, porecla de Hova, sau Jay-Hova, ar proveni de fapt de la Iehovah.

La rândul lor, Rihanna și Beyonce folosesc, de asemenea, în videoclipurile lor o multitudine de simboluri care alimentează teoria conspirației. Așa se face că videoclipurile “Umbrella” și “1+1″ ale celor două dive conțin dovezi conform cărora cele două staruri și-au vândut sufletul lui Lucifer pentru a dobândi statut și faimă. Nas și Kanye West ar fi alți doi adepți ai masonilor și ar duce prin muzica lor către adolescenți propaganda satanică. Deocamdată nu știe adevărul, iar teoria conspirației continuă să fie alimentată de starurile muzicii americane care ori nu știu ce fac ori acționează cu bună știință.48758-Beyonce-illuminati-sign-jayz-0PAO
Cine sunt Illuminati şi masonii

Illuminati, potrivit Descoperă.ro, este numele ce se refera la grupuri secrete, atat istorice cat si moderne, reale sau fictive. Din punct de vedere istoric, termenul Illuminati se refera la grupul din Bavaria, numit Bavarian Illuminati, fondat la 1 mai 1776. Astazi termenul Illuminati este folosit adesea pentru a numi un grup malefic ce detine puterea lumii. In acest context conspirationist, termenul Illuminati este folosit ca referinta pentru Noua Ordine Mondiala. Exista persoane care cred ca Illuminati se afla in spatele evenimentelor ce vor conduce la instaurarea unei puteri mondiale.

Illuminati reprezinta unul dintre cele mai mari repere ale teoriei conspiratiei. Este un grup enigmatic despre care adeptii conspiratiei cred ca s-ar afla in spatele tuturor lucrurilor care se petrec in lumea capitalista, comunista, sionista, islamica sau catolica, in familia regala britanica, in cadrul presedintiei americane, in cadru UE sau ONU, al masoneriei, al cavaleriilor templieri, chiar si in lumea extraterestrilor – toate acestea avand legatura cu illuminati, conducatorii secreti ai lumii.”[1]

“Teoria Conspiratiei”, nu ?!

Raspunsul este NU. A se observa adesea ca, cei care abordeaza astfel de teme, “fierbinti”, folosesc sintagma “Teoria Conspiratia”. Daca analizam semantic, sintagma, “Teoria Conspiratiei”, ar insemna sa avem in vedere ceva TEORETIC, dar dupa cum v-am mai prezentat, Grupul masonic Bilderberg, nu este nimic teoretic, societatea Skull and Bones, Clubul satanist Bohemian, Consiliul celor 300, Comisia Trilaterala, bancherii evrei Rothschild, Rockefeller, Warburg, nu-s “teorii”, ci aspecte istorice ale unor probleme globale.

A incerca, ca si scriitor, sa plasezi un astfel de termen, pompos, numit “teoria”, langa ceva demonstrat prin mii de pagini de documente istorico-politice, inseamna sa nu fii deloc onest, ci sa scrii omitand adevarul, lucrand astfel doar cu jumatati de adevar, asa cum se practica in masonerie si, implicit, in presa (n.eng. mainstrem media).


SURSE

1. http://www.cdnews.ro/lifestyle/jay-z-rihanna-beyonce-kanye-west-si-nas-propagandistii-moderni-ai-masoneriei/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Masonii - constructori şi gardieni ai iluziei planetare
Erdogan: "Va fi o vizită istorică la prietenul meu Vladimir"
Rasism sionist: Roman de dragoste, interzis de Ministerul Educației din Israel, pe motiv că relația dintre o femeie israeliană și un bărbat palestinian ar putea amenința identitatea evreiască
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Lupta politică a viitorului se dă între globaliști și naționaliști. Alternanța la putere între stânga și dreapta este istorie
Comunismul - creația Iluminaților
Simbolistica masonică de pe bancnota de un dolar! 10 simboluri masonice pe bancnota de un dolar
ASTRA TR-3B - aeronava triunghiulară antigravitațională
Propaganda Iluminatilor pentru reducerea populatiei Planetei ! Citate ale celor mai importanti lideri ai Planetei care doresc cu ardoare reducerea omenirii !
Servicii secrete străine încearcă "să influențeze" Rusia (președintele Vladimir Putin)
Top 10 cele mai misterioase locuri din lume. Fenomene paranormale sau conspiraţii guvernamentale?
Revoluția Islamică din Iran (1979) a fost orchestrată de SUA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro