Vehiculul lunar chinezesc nu a gasit urme ale aselenizarilor americane

Distribuie!by Înalți oficiali ai programului spaţial chinez au ieşit în această dimineață şi și-au exprimat bănuiala că debarcările americane pe Lună “au fost o farsă totală”, relatează Beijing Daily Express. 200 oficiali de rang înalt ai Programului Spațial Chinez au semnat o petiție cerând explicații din partea guvernului american și […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Înalți oficiali ai programului spaţial chinez au ieşit în această dimineață şi și-au exprimat bănuiala că debarcările americane pe Lună “au fost o farsă totală”, relatează Beijing Daily Express.

200 oficiali de rang înalt ai Programului Spațial Chinez au semnat o petiție cerând explicații din partea guvernului american și eliberarea de informații clasificate NASA cu privire la debarcările americane pe Lună, care să dovedească lumii că aselenizările nu au fost o farsă elaborată, orchestrată pentru a păcăli planeta în legătură cu capacitățile programului spațial al Americii.


fake-moon-landing

Aceste presupuneri au apărut după analizarea recentă a imaginilor luate de un rover lunar chinez, care se pare că nu a găsit nici o urmă a debarcărilor americane pe Lună.

Inginerul nuclear rus de renume mondial Yury Ignatyevich Mukhin a semnat, de asemenea, petiția, precum și o serie de ex-agenți KGB ruşi de top, susținând că guvernul rus “a fost întotdeauna la curent cu situația de la începutul anilor ’70”.


Aceste descoperiri recente ar putea da în mod ciudat crezare teoreticienilor conspirației care au pretins de zeci de ani că America nu a mers pe Lună, ci debarcările lunare americane au fost doar o farsă elaborată pentru a intoxica Rusia în cadrul cursei spațiale și în cele din urmă, în cursa înarmărilor nucleare, cu scopul de a distruge Rusia, la fel ca şi finanțarea forțelor mujahedinilor din timpul războiului sovietic din Afganistan, realizată cu succes.

SURSE

  1. http://dantanasescu.ro/2015/12/19/vehiculul-lunar-chinezesc-nu-a-gasit-urme-ale-aselenizarilor-americane.html
  2. http://worldnewsdailyreport.com/chinese-lunar-rover-finds-no-evidence-of-american-moon-landings/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro