Vehiculul lunar chinezesc nu a gasit urme ale aselenizarilor americane

Distribuie!

Înalți oficiali ai programului spaţial chinez au ieşit în această dimineață şi și-au exprimat bănuiala că debarcările americane pe Lună “au fost o farsă totală”, relatează Beijing Daily Express.

200 oficiali de rang înalt ai Programului Spațial Chinez au semnat o petiție cerând explicații din partea guvernului american și eliberarea de informații clasificate NASA cu privire la debarcările americane pe Lună, care să dovedească lumii că aselenizările nu au fost o farsă elaborată, orchestrată pentru a păcăli planeta în legătură cu capacitățile programului spațial al Americii.


fake-moon-landing

Aceste presupuneri au apărut după analizarea recentă a imaginilor luate de un rover lunar chinez, care se pare că nu a găsit nici o urmă a debarcărilor americane pe Lună.

Inginerul nuclear rus de renume mondial Yury Ignatyevich Mukhin a semnat, de asemenea, petiția, precum și o serie de ex-agenți KGB ruşi de top, susținând că guvernul rus “a fost întotdeauna la curent cu situația de la începutul anilor ’70”.


Aceste descoperiri recente ar putea da în mod ciudat crezare teoreticienilor conspirației care au pretins de zeci de ani că America nu a mers pe Lună, ci debarcările lunare americane au fost doar o farsă elaborată pentru a intoxica Rusia în cadrul cursei spațiale și în cele din urmă, în cursa înarmărilor nucleare, cu scopul de a distruge Rusia, la fel ca şi finanțarea forțelor mujahedinilor din timpul războiului sovietic din Afganistan, realizată cu succes.

SURSE

  1. http://dantanasescu.ro/2015/12/19/vehiculul-lunar-chinezesc-nu-a-gasit-urme-ale-aselenizarilor-americane.html
  2. http://worldnewsdailyreport.com/chinese-lunar-rover-finds-no-evidence-of-american-moon-landings/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Adevărul despre Războiul din Siria: 10 minciuni demascate despre Siria și Bashar al-Assad
Marii bancheri internaţionali cheltuie miliarde de dolari pe programe nucleare
Islanda, singura țară din lume care a condamnat bancheri pentru colapsul financiar din 2008
Schimbările climatice - ciclice și aleatorii. Dioxidul de carbon nu este un poluator, ci o sursă de hrană pentru plante
Ştiaţi că în Franţa funcţionează acordul prezumat? Dacă nu specifici în nişte formulare că nu vrei aceasta, eşti din oficiu donator de organe
SUA trebuie să-și instaleze o prezență militară permanentă în Balcani, consideră grupul de reflecție Atlantic Council! SUA și UE vor să dețină controlul total asupra țărilor din Europa!
CIA şi Războiul Rece
Inteligența malefică ce conduce lumea
CIA implicată în comerţul cu echipament nuclear. Autorităţile elveţiene au fost nevoite să muşamalizeze detaliile unui caz de trafic cu echipament nuclear, pentru a nu-şi strica relaţiile diplomatice cu SUA
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Afacerea Iran-Contras: SUA au vândut arme Iranului și au folosit banii pentru a susține militanții din Nicaragua
Rasism: Un tânăr alb din Chicago, sechestrat, torturat în direct și obligat de patru negri să îl înjure pe Donald Trump

Citiți și...

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...