Vestele Galbene protestează la Paris, chiar dacă militarii au voie să deschidă focul

by “Valul de proteste ale “Vestelor Galbene” a ajuns şi în acest weekend la Paris, în pofida interzicerii manifestaţiilor de-a lungul Champs-Elysees, anunțată de premierul francez Edouard Phillippe, după violențele care au izbucnit săptămâna trecută. Înaintea celui de-al 19-lea act al protestelor “vestelor Galbene” din această sâmbătă, au fost mobilizate […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Valul de proteste ale “Vestelor Galbene” a ajuns şi în acest weekend la Paris, în pofida interzicerii manifestaţiilor de-a lungul Champs-Elysees, anunțată de premierul francez Edouard Phillippe, după violențele care au izbucnit săptămâna trecută.


Înaintea celui de-al 19-lea act al protestelor “vestelor Galbene” din această sâmbătă, au fost mobilizate trupe pentru a ajuta poliția să se concentreze asupra protejării ordinii publice din Paris.

​Armata poate merge până la deschiderea focului dacă viața lor sau viața persoanelor pe care le apără sunt amenințate, a declarat, vineri, generalul Bruno Leray, guvernatorul militar de la Paris.


Poliția franceză a interzis protestele pe Champs-Elysees și în vecinătatea sa, care urmau să aibă loc în această sâmbătă, 23 martie, potrivit afirmației lor. Măsuri de precauție similare au fost luate de poliție în orașele franceze Nisa, Marsilia și Metz.

Purtătorul de cuvânt al guvernului francez, Benjamin Griveaux, a anunțat anterior că trupele Operațiunii Sentinelle vor fi redistribuite pentru a proteja ordinea publică la demonstrațiile Vestelor Galbene. Aceste forțe patrulează străzile și protejează aeroporturile, gările, lăcaşurile de cult și alte locaţii; au fost mobilizați pentru protecția împotriva terorismului după atacurile teroriste din 2015.

Președintele francez Emmanuel Macron a subliniat că soldații nu vor fi implicați în păstrarea ordinii publice.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20190323/25270111/Vestele-Galbene-protesteaza-la-Paris-chiar-daca-militarii-au-voie-sa-deschida-focul.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Antisemitismul - arma politică a evreilor sioniști pe care aceștia o folosesc împotriva celor care critică sionismul și Israelul
CIA țintește dispozitivele iPhone, cele care utilizează Android, televizoarele inteligente, dar și mașinile
Umanismul ipocrit, înşelător şi falsificarea insidioasă a democraţiei
SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
Proiectul Phoenix III: Relatarea călătoriilor în timp
Ucigaşul silenţios din casele noastre: contorul inteligent ne distruge sănătatea
David Rockefeller, mare susținător al Globalizării și Noii Ordini Mondiale, a murit la vârsta de 101 ani!
Americanii au creat un robot-politist care sa patruleze si sa monitorizeze strazile din America! Statul politienesc in America a ajuns deja la apogeu, lumea fiind supravegheata si controlata prin tehnologie, incalcandu-li-se dreptul la intimitate! Zbigniew Brzeziński, seful Comisiei Trilaterale vorbea inca din 1970 despre "Epoca Tehnotronica", cand toti oamenii vor fi controlati si supravegheati!
Italia: Protest masiv anti-vaccinare forțată! Presa ignoră evenimentul. De ce? Pentru că este coruptă și vândută!
Originile clanului Bin Laden şi legăturile lui cu SUA
"America este inamicul numărul unu" al Iranului, afirmă ayatollahul Ali Khamenei. "Cooperarea noastră poate izola America (...). Eşecul teroriştilor susţinuţi de Statele Unite în Siria nu poate fi negat, însă americanii îşi continuă comploturile"
Asociația pentru Constituția și Parlamentul Mondial (WCPA) - Noua Ordine Mondială
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro