Vestele Galbene protestează la Paris, chiar dacă militarii au voie să deschidă focul

by “Valul de proteste ale “Vestelor Galbene” a ajuns şi în acest weekend la Paris, în pofida interzicerii manifestaţiilor de-a lungul Champs-Elysees, anunțată de premierul francez Edouard Phillippe, după violențele care au izbucnit săptămâna trecută. Înaintea celui de-al 19-lea act al protestelor “vestelor Galbene” din această sâmbătă, au fost mobilizate […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Valul de proteste ale “Vestelor Galbene” a ajuns şi în acest weekend la Paris, în pofida interzicerii manifestaţiilor de-a lungul Champs-Elysees, anunțată de premierul francez Edouard Phillippe, după violențele care au izbucnit săptămâna trecută.

Înaintea celui de-al 19-lea act al protestelor “vestelor Galbene” din această sâmbătă, au fost mobilizate trupe pentru a ajuta poliția să se concentreze asupra protejării ordinii publice din Paris.

​Armata poate merge până la deschiderea focului dacă viața lor sau viața persoanelor pe care le apără sunt amenințate, a declarat, vineri, generalul Bruno Leray, guvernatorul militar de la Paris.


Poliția franceză a interzis protestele pe Champs-Elysees și în vecinătatea sa, care urmau să aibă loc în această sâmbătă, 23 martie, potrivit afirmației lor. Măsuri de precauție similare au fost luate de poliție în orașele franceze Nisa, Marsilia și Metz.

Purtătorul de cuvânt al guvernului francez, Benjamin Griveaux, a anunțat anterior că trupele Operațiunii Sentinelle vor fi redistribuite pentru a proteja ordinea publică la demonstrațiile Vestelor Galbene. Aceste forțe patrulează străzile și protejează aeroporturile, gările, lăcaşurile de cult și alte locaţii; au fost mobilizați pentru protecția împotriva terorismului după atacurile teroriste din 2015.

Președintele francez Emmanuel Macron a subliniat că soldații nu vor fi implicați în păstrarea ordinii publice.”[1]

SURSE

  1. https://ro.sputnik.md/International/20190323/25270111/Vestele-Galbene-protesteaza-la-Paris-chiar-daca-militarii-au-voie-sa-deschida-focul.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in 2015, in Austria la Interalpen Hotel Tyrol ! Intalnirea ar putea avea loc la mijlocul lunii iunie !
Filmul asasinarii lui Kim Jong-un - un pretext al SUA pentru a se razboi cu Coreea de Nord ! SUA si Obama sunt acuzati de terorism de catre Coreea de Nord !
Donald Trump a șters pagina LGBT de pe site-ul Casei Albe
Radu Cinamar – cel mai așteptat scriitor român – revine cu un nou volum, a cincea carte din serie!
VAULT 7 - Lovitură pentru CIA! Wikileaks a publicat "tone" de documente ale CIA în care dezvăluie cum telefoanele, calculatoarele şi televizoarele au fost transformate în instrumente de ascultare! Și Maşinile sunt controlate! CIA organizează cyberatacuri!
Italia: Protest masiv anti-vaccinare forțată! Presa ignoră evenimentul. De ce? Pentru că este coruptă și vândută!
Comisia Europeană avertizează Polonia, Ungaria şi Cehia: Plătiţi dacă nu primiţi migranţi! Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică!
Iranul a dezvoltat "tatăl tuturor bombelor". SUA au susținut teroriștii ISIS
UK. După cazul Charlie Gard, justiția progresistă face din nou ravagii: Un "refugiat" sirian care a atacat sexual șase femei după primirea azilului în Marea Britanie a primit amânarea executării pedepsei în așteptarea diagnosticului de "stres posttraumatic"
Sorosiştii sunt foarte activi în Polonia ca şi în România. Polonia: Zeci de ONG-uri cer parlamentului să oprească discuțiile asupra schimbărilor la sistemul judiciar dorite de partidul de guvernământ
Lovitură pentru mișcarea #rezist? Toți oficialii americani care au susținut protestele pentru justiție și „lupta anticorupție” în ultimii ani au fost eliminați din Departamentul de Stat al SUA. A mai rămas Klemm
FBI îi poate spiona pe jurnaliști fără mandat judecătoresc
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro