Viața adevărată începe acolo unde se termină frica

Distribuie!

„Atunci când vom învăţa cum să ne deschidem către adevărata noastră natură, nimeni nu ne va mai putea răni. Cu cât vom fi mai în contact cu Sinele nostru, cu atât mai deschişi vom fi spre a simţi iubirea dinlăuntrul nostru. Cu cât vom trăi mai mult acea iubire, cu atât mai puţin vom căuta aprobarea sau dragostea altora şi astfel nu ne vom mai simţi răniţi sau respinşi.

În plus, atunci când suntem în contact cu noi înşine, cuvintele şi acţiunile potrivite vor veni la momentul potrivit, iar întrebările pe care ni le vom pune vor apare din cadrul comunicării, mai degrabă decât din neînțelegeri ce ne-ar putea închide inimile din nou.


Cu sufletele deschise, vom fi mai creativi şi mai dispuşi să ne asumăm riscuri. Avem curajul şi forţa interioară să trăim cu iubire şi să ne exprimăm creator.

Adevărata noastră natură este Sinele Dumnezeiesc, sau spiritul, scânteie eternă din Dumnezeu Tatăl, acea parte din noi din care primește și din care izvorăște cea mai profundă lumină a ființei.”[1]


SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=17026
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...