Vibraţia universală omniprezentă este suportul întregii manifestări

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Înţelepţii au afirmat că întreaga manifestare nu este altceva decât energie vibratorie. Materia este, de fapt, lumină condensată, înţelegând aici prin lumină – Energia Dumnezeiască Primordială, nediferenţiată, care „coboară” (îşi diminuează frecvenţa, „se condensează” – deci trece de la o formă de existenţă mai subtilă la una mai grosieră), realizând astfel, Creaţia (diferenţierea).

Dacă, totuşi, noi sesizăm clare diferenţe între obiectele şi fenomenele pe care le experimentăm prin intermediul simţurilor, aceasta se datorează faptului că, în cazul tuturor acestor obiecte şi fenomene (toate fiind, în esenţă, vibraţii) diferă, de la caz la caz, doar caracteristicile acestei vibraţii universale şi omniprezente.


Toate cele menţionate până acum demonstrează clar că, aşa cum afirmă toate scrierile sacre ale omenirii, Divinitatea este prezentă în tot şi în toate, fiecare lucru conţinând în el Scânteia Dumnezeiască de viaţă, indiferent de manifestarea şi înfăţişarea sa exterioară. Ştiinţa a constatat şi ea acelaşi aspect, acceptând în final existenţa arhetipurilor universale la nivelul tuturor regnurilor vieţii (cum ar fi, de exemplu, arhetipul oului sau al seminţei). Savanţii şi-au dat seama de unitatea a tot ceea ce există, dovedind că totul este manifestarea unei Unice şi Supreme energii atotcuprinzătoare.

Totuşi, cele mai înalte descoperiri ştiinţifice actuale s-au oprit aici, fără a preciza care este sursa şi natura esenţială a acestei energii.”[1]

SURSE


  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=20384
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Guvernul a adoptat Ordonanța “Revoluției Fiscale” denunțând că opozanții acestor măsuri sunt multinaționalele care “s-au inflamat” că trebuie să plătească taxe și impozite. România se alătură Poloniei și Ungariei în adoptarea de măsuri în interes național, nu dictate și impuse de afară. Premierul Tudose către ministrul Mișa: “Dacă băncile sunt nervoase pe chestia asta, eu vă felicit, poate o să plătească și impozite”

Țările baltice renunță la statutul de agent de influență al SUA?
Industria zahărului a ascuns cercetările privind afecțiunile grave la care se expun oamenii atunci când consumă produse dulci

Cazuri faimoase de “coincidenţe” stranii

Roexit – ieșirea României din Uniunea Europeană provoacă panică printre globaliști. Globaliștii se tem ca vor pierde puterea, accesul la resursele României și că România va redeveni o țară suverană și puternică

Închide