Vicepremierul Ungariei cere autonomie teritorială pentru “Ţinutul Secuiesc”! “Ținutul Secuiesc” a fost și va rămâne Pământ Românesc!

Distribuie!by “Alertă: Vicepremierul Ungariei cere autonomie teritorială pentru Ţinutul Secuiesc “Catastrofa Trianon, naţiunea maghiară este un tot întreg, autonomia teritorială pentru maghiarii din Secuime, autonomie pe bază personală în sudul Transilvaniei”. BUCUREȘTI, 27 apr — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Zsolt Semjén, vicepremierul ungar responsabil pentru politicile naţionale, a cerut ieri seară autonomia […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Alertă: Vicepremierul Ungariei cere autonomie teritorială pentru Ţinutul Secuiesc

“Catastrofa Trianon, naţiunea maghiară este un tot întreg, autonomia teritorială pentru maghiarii din Secuime, autonomie pe bază personală în sudul Transilvaniei”.

BUCUREȘTI, 27 apr — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Zsolt Semjén, vicepremierul ungar responsabil pentru politicile naţionale, a cerut ieri seară autonomia teritorială pentru maghiarii din Ţinutul Secuiesc, transmite agenția maghiară Hirado.hu.

Zsolt Semjén s-a referit la “catastrofa Trianon”, și a declarat că autonomia “nu este o favoare sau o cerinţă extremă, ci o practică de succes deja prezentă în UE”. În acest sens, spune Zsolt Semjén, “ceea ce s-a solicitat pentru maghiari nu este fără precedent”.

Apoi, vicepremierul ungar a făcut una dintre cele mai uluitoare declarații:

“Autonomia potrivită pentru maghiarii din Secuime, care nu trăiesc dispersaţi, ar fi cea teritorială, celor din Partium li s-ar potrivi o puternică autonomie culturală, iar în zona de sud a Transilvaniei ar fi de dorit o autonomie pe bază personală”, a declarat Zsolt Semjén.

Semjén a completat cu o idee care se dorește să acopere implicarea Budapestei în aprocesele de autonomie ale zonelor în care locuiesc etnici maghiari.”[1]

Mai multe pe larg aici -> https://ro.sputnik.md/politics/20180427/18834993/vicepremierul-ungariei-cere-autonomie-teritoriala-secui.html

secui


“Tinutul Secuiesc” a fost si va ramane Pamant Romanesc. Potrivit articolului 1 (1) din Constitutia Romaniei, “Romania este stat national, suveran si independent, unitar si indivizibil”.

SURSE


  1. https://ro.sputnik.md/politics/20180427/18834993/vicepremierul-ungariei-cere-autonomie-teritoriala-secui.html
  2. Foto: atitudini.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

România funcționează la ordin
Ucraina își bate joc de români, Meleșcanu acceptă oficial!
Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137
Secretarul adjunct al Apărării SUA a confundat Bucureștiul cu Budapesta în timpul inaugurării scutului de la Deveselu
Corupție la DNA: Dezvăluiri despre rețeaua șpăgilor la RCS&RDS. Bendei oferea mită chiar din sediul DNA
Guvernul Masonic al Romaniei interzice dronele cu camera foto/video! Acestora le este frica de jurnalistii independenti care expun adevarul despre ei! Dronele ajung in locuri unde de multe ori presa are accesul interzis!
George Soros, Klaus Iohannis și Noua Securitate - tentativă de lovitură de stat în România
Tinerii Frumoși și Liberi din Mișcarea #Rezist vor o Noua Ordine Mondială
Jean Monnet, Parintele Fondator al Uniunii Europene, a fost mason și a susținut Noua Ordine Mondială
Multinaționalele încearcă, pe ultima sută de metri, să extragă pe nimic resursele uriașe din Marea Neagră
Președintele Coaliției pentru Familie spune că TVR 1 a încălcat orice normă deontologică, discutând iniţiativa pentru referendum numai cu persoane care se pronunţau împotriva acesteia
Document DNA: 3000 euro/zi costă filajul SRI! SRI a cheltuit sume uriașe pe interceptări. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus în operare 248.711 de mandate în perioada 2005-2014, ceea ce înseamnă la o medie de 6 luni/persoană peste 134 miliarde euro. Cu banii aceștia, aveam toate autostrăzile și utilitățile naționale realizate!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro