Victime și accidente ale OZN-urilor

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În data de 2 iulie a fiecărui an este ziua mondială a OZN-urilor. Vă prezentăm câteva date statistice cu privire la fenomenele extraterestre.

10% din populația globului crede că există civilizații extraterestre. În Alberta, Canada, a fost construită în anul 1967 o pistă de aterizare pentru OZN-uri.


Denumirea de OZN a fost utilizată după anul 1947, când pilotul american Kenneth Arnold a raportat că, în timpul unui zbor, avionul pe care-l pilota a fost urmărit de nouă obiecte zburătoare.

Pentru cei care sunt sceptici în ceea ce privește evenimentele extraterestre, vă prezentăm un caz care s-a întâmplat în 21 octombrie 1978.
Pilotul Frederik Valentich decolează de pe aeroportul Moorabbin, Australia. După câteva minute de zbor, el anunță turnul de control că un obiect cu patru lumini puternice zboară deasupra avionului său. Comunicarea cu solul s-a întrerupt la scurt timp.


Patru persoane care se aflau pe un câmp au declarat că au observat un avion care zbura la joasă altitudine și deasupra lui a apărut un obiect luminos, după care s-a produs o explozie.

Autoritățile au început căutările dar nu au găsit nicio urmă care să ateste că s-a produs un accident. Un alt incident s-a produs în 9 iunie 1989, în Marne, Franța. Locuitorii au auzit un zgomot puternic ca un trăsnet, au văzut o lumină puternică pe cer, aparatele care erau comutate la rețeaua electrică s-au defectat, iar pe câmpul din apropiere grâul care era cultivat a dispărut îngropat sub pământ.

Pe suprafața unde fusese cultivat grâul s-a produs o urmă adâncă. Specialiștii nu au putut da o explicație la acest fenomen. O altă întâmplare la fel de misterioasă s-a produs în Kentucky, SUA, în 7 ianuarie 1948. Locuitorii orașului Fort Knox au fost martorii apariției unui obiect zburător care avea dimensiuni de peste 180 de metri. Au fost chemate autoritățile care au hotărât să trimită un avion de vânătoare pentru a cerceta zona în care survola misteriosul obiect.

Pilotul avionului a comunicat cu solul numai câteva minute de la decolare. El descria obiectul cu o platformă zburătoare de mari dimensiuni.
Ultimul mesaj al pilotului a fost că obiectul misterios este în apropierea avionului și că aparatura nu mai răspunde la comenzi.

A urmat o explozie puternică și resturile avionului au fost împrăștiate pe mai mulți kilometri. În mai 1967, Stephen Michalack făcea prospecțiuni geologice la granița dintre Manitoba și Ontario, lângă lacul Falcon. El a avut surpriza să vadă două obiecte zburătoare cu formă de țigară, care erau puternic luminate.

Unul dintre obiectele zburătoare a aterizat în zona unde se afla Michalack. Acesta s-a apropiat de misteriosul obiect și a simțit o căldură puternică pe toată suprafața corpului.

După câteva minute, OZN s-a ridicat și a dispărut. Michalack a constatat că avea arsuri pe tot corpul, stări de vomă și s-a prezentat la spital, unde diagnosticul a fost iradiere.

OZN-uri-pe-cerul-Americii Victime și accidente ale OZN-urilor

Luni de zile Michalack s-a luptat cu boala. A pierdut mult în greutate iar rănile produse de iradiere nu au dispărut decât după câțiva ani.”[1]

SURSE

  1. http://www.efemeride.ro/ozn-urile-victime-si-accidente
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...