Viktor Orban: Europarlamentarii unguri au votat împotriva rezoluției PE privind România

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Premierul ungar Viktor Orban a apreciat votul europarlamentarilor români din ALDE împotriva rezoluției Sargentini care condamna Ungaria, iar ca urmare europarlamentarii unguri au votat la rândul lor împotriva rezoluției critice a Parlamentului European privind România, scrie romanialibera.ro.

Evaluând programele de dezvoltare economică finanțate de Ungaria în străinătate, Orban a declarat că nu are sens să sprijine companiile care sunt apoi expuse represaliilor de către statul care exercită puterea supremă, realtează agenția ungară MTI. Prin urmare, Ungaria solicită partidelor etnice maghiare să obțină prin negocieri consimțământul majorității națiunilor pentru astfel de programe. Așa s-a întâmplat în România, unde Ungaria este în prezent capabilă să implementeze programe de dezvoltare economică cu acordul națiunii majoritare, a spus el.
Orban a afirmat că deputații din Parlamentul României, chiar dacă aparțin grupului liberal, au votat împotriva raportului Sargentini care a condamnat Ungaria în Parlamentul European. În consecință, parlamentarii europeni ai partidelor de guvernare din Ungaria au sprijinit în unanimitate România într-un vot asupra unei rezoluții a PE care a atacat țara la începutul acestei săptămâni.
Într-o înregistrare publicată pe site-ul guvernului ungar, Orban a declarat că volumul și valoarea comerțului germano-francez reprezintă doar jumătate din ponderea comerțului dintre Grupul de la Vișegrad și Germania, pe care el l-a numit “o dezvoltare fără precedent”. Premierul ungar a declarat că a prezis mai demult că Europa Centrală, inclusiv Bazinul Carpatic, va deveni motorul creșterii economice a Europei în anii următori.
Comentând situația din Europa de Vest, Orban a spus că “la vest de Viena situația este lipsită de speranță în ceea ce privește demografia”, deoarece multiculturalismul a declanșat tendințe sociale aproape ireversibile în orașele mari. Va fi “spectaculos” să vedem cum se va schimba structura și ordinea reprezentării politice, a adăugat el.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/stiri/Viktor-Orban-Europarlamentarii-unguri-au-votat-impotriva-rezolutiei-PE-privind-Romania-153501
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Eduard Hellving, noul director al SRI, sustine legile neconstitutionale Big Brother ! Aceste legi de monitorizare a romanilor au fost declarate neconstitutionale de trei ori de catre Curtea Constitutionala a Romaniei !
România este Republică, nu Monarhie Absolută!
SRI deţine şi „Centrul Naţional Cyberint” pentru controlul total al Internetului
Unul dintre cei mai mari avocați spune că îndobitocirea românilor „A început cu sloganul ăla tâmpit de la PRO TV: Te uiți și câștigi! Stratul gros al populației îl reprezintă masa amorfă și inertă a obidiților, adică Las Fierbinți”
Guvernul reglementează vânzarea apei plate, după ce studiile arată că românilor li se vinde otravă pe post de apă de băut
Cazul "Teo Peter": Teo Peter ucis de către un soldat american aflat în stare de ebrietate, iar soldatul american a fost protejat de SUA, nefiind pedepsit
Globaliștii SUA-UE-Soros, cei care au creat Statul Paralel din România, vor pierde războiul pe care l-au declanșat împotriva românilor!
Cardul de Sanatate si Dosarul Electronic de Sanatate nu pot fi securizate total si pot fi accesate de catre hackeri ! In Marea Britanie si Germania, hacker-ii, au spart cartile de identitate cu microcip !
MAI dorește să aducă în România, în 2018, 40 de imigranți sirieni aflați în Turcia. Românii trebuie să spună nu aducerii de imigranți! Aducerea de imigranți pe teritoriul României constituie o amenințare la adresa Siguranței Naționale, având în vedere nenumăratele infracțiuni comise de imigranți în Occident!
România versus SUA, UE, George Soros și Iluminați
Rețeaua ONG-urilor lui George Soros din România
Globaliștii USR-#Rezist au inițiat un proiect de lege împotriva medicamentelor homeopate prin care vor ca astfel medicamentele homeopatice să fie inscripţionate cu mesajul: "Acest produs nu are efecte asupra sănătății"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...