Viktor Orban îl acuză pe George Soros: „Sprijină imigrația ilegală”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Viktor Orban lansează noi acuzații GRAVE la adresa lui George Soros: Cu ce s-ar ocupa miliardarul

Premierul ungar Viktor Orban şi-a justificat măsurile controversate împotriva Universităţii Central-Europene (CEU) din Budapesta, acuzându-l pe fondatorul CEU că sprijină imigraţia ilegală, într-un interviu publicat sâmbătă în cotidianul ungar Magyar Idok, informează DPA


Orban şi-a reluat atacurile la adresa fondatorului CEU, miliardarul american de origine ungară George Soros. „Întreaga chestiune se învârte în jurul lui George Soros, ascuns vederii publice şi ţinând cont de organizaţiile sale ungare, care sprijină imigraţia ilegală”, a susţinut Orban, scrie agerpres.ro.

Premierul ungar l-a acuzat pe Soros că finanţează „nenumărate organizaţii de lobby deghizate în asociaţii civice” şi că menţine „o reţea în toată puterea cuvântului, cu propriii purtători de cuvânt, cu propria media, cu câteva sute de oameni, propria universitate”.


Ungaria trebuie să se protejeze împotriva acestor lucruri şi „să riposteze”, a adăugat Orban.”[1]

SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/viktor-orban-lanseaza-noi-acuza-ii-grave-la-adresa-lui-george-soros-cu-ce-s-ar-ocupa-miliardarul_1191313.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...