Viktor Orban: „Niciodată nu ar trebui să subestimăm puterea forțelor întunecate. O parte din statele cheie ale UE sunt ținute ostatice”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„În cadrul discursului susținut pe tema migrației în Europa, Viktor Orban a calificat deasemenea Centrul și Estul Europei ultima zonă liberă de migranți, scrie RT.

„Niciodată nu ar trebui să subestimăm puterea forțelor întunecate”, a susținut liderul de la Budapesta în timp ce vorbea despre complotul din spatele crizei migranților din Europa. Totodată, Orban a adăugat că „acestea (forțele întunecate) nu au o structură solidă ci doar rețele extinse”.
„O parte din statele cheie ale UE sunt „ținute ostatice” de către un „misterios imperiu al speculațiilor financiare” care se află în spatele valului de migranți revărsat peste Europa”, a mai punctat Orban în discursul ținut luni cu ocazia aniversării evenimentelor anti-sovietice din 1956.
„Planul a fost făcut cu intenția de a transforma Europa într-un continent multicultural și numai noi am reușit să ne opunem”, a concluzionat premierul Ungariei, incluzând la noi nu numai Ungaria, dar și Polonia, Cehia și Slovacia care au refuzat să accepte cote de migranți impuse de „Bruxelles-ul căzut sub influența lui George Soros”.”[1]

SURSE


  1. https://www.activenews.ro/externe/Viktor-Orban-%E2%80%9ENiciodata-nu-ar-trebui-sa-subestimam-puterea-fortelor-intunecate.-O-parte-din-statele-cheie-ale-UE-sunt-tinute-ostatice-147019
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...