Viktor Orban, Premierul Ungariei: „George Soros alimenteaza valul de imigranti pentru a slabi Europa!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Viktor Orban, Premierul Ungariei: „George Soros alimenteaza valul de imigranti pentru a slabi Europa!”

Premierul Ungariei, Viktor Orban arata ca, spre deosebire de alti conducatori, are coloana vertebrala si nu-i este teama de a spune adevarul despre Iluminati. Afirmatiile sale nu sunt noi, iar serviciile secrete maghiare au informat, incepand cu luna septembrie 2015, ca George Soros este „eminenta cenusie” din spatele valurilor de imigranti.


In fapt, vorbim despre Planul Kalergi, asa cum l-a redactat evreul Richard Kalergi in cartea sa, „Idealismul Practic”, unde isi imagineaza ca, omul viitorului va fi o corcitura intre asiatic si negroid, iar rasa alba sa fie complet distrusa. Acest concept imaginat si pus acum in practica poarta numele de „Pan-Europa”.

George Soros finanteaza imigrantii

De pe publicatia Active News aflam mai multe:


„Viktor Orban, premierul Ungariei, a lansat acuzații grave împotriva miliardarului american de origine maghiară George Soros pe care îl consideră unul dintre „activiştii” care încearcă să submineze statele europene prin sprijinirea refugiaţilor care vin în Europa, relatează Bloomberg, citat de Mediafax.

„Numele său este probabil cel mai bun exemplu al celor care susţin tot ce slăbeşte statele, susţin tot ce schimbă stilul de viaţă tradiţional european. Aceşti activişti care susţin imigranţii în mod necugetat devin parte a acestor reţele internaţionale de trafic de persoane”, a declarat Orban într-un interviu pentru postul public de radio Kossuth.”[1]

Acuzatiile lui Orban sunt reale intrucat George Soros, chiar a afirmat ca, „Europa trebuie sa primeasca un milion de imigranti”, iar de aici conexiunile se pot face foarte usor. George Soros a ramas cunoscut conspirationistilor dupa ce, la data de 16 septembrie 1992, a reusit sa ingenuncheze Banca Angliei, castigand 1,8 miliarde de dolari prin specula, reusind sa deprecieze lira sterlina.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Viktor-Orban-ataca-dur-George-Soros-alimenteaza-valul-de-refugiati-pentru-a-slabi-Europa-126192

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Conspiratia "Blue Beam" ("Raza Albastra") - simularea revenirii pe Pamant a lui Iisus si a altor profeti, avand ca plan distrugerea religiilor pentru adoptarea unei religii sataniste mondiale !
Zona 51, locul unde sunt adăpostite OZN-urile
Globaliștii fac presiuni asupra Facebook pentru a cenzura informațiile critice la adresa vaccinurilor
Fost agent CIA: "Am mituit partide şi politicieni ca să cultive ura între naţiuni. Scopul nostru fundamental era să vă facem sclavii noştri!"
Aditivii distrugători, toxinele şi multe alte chimicale ce sunt introduse cu bună știință în hrana noastră distrug încet, dar sigur, sănătatea fizică şi psiho-emoţională a fiinţelor umane de pe această planetă, făcându-le să fie sedentare, letargice şi lipsite de reacție
Atacul terorist din Suedia a avut loc la scurt timp după ce Suedia a acuzat SUA de încălcarea Dreptului Internațional cu privire la atacul asupra Siriei
Neomarxiștii conduc Franța: Franța a interzis prin lege site-urile pro viață. Cei ce încalcă legea riscă închisoarea
Oligarhii rusi si americani comploteaza rasturnarea lui Putin si dezmembrarea Rusiei ! Informatia a fost dezvaluita de catre un parlamentar rus !
Arme cu frecvențe electromagnetice joase și foarte joase
Lumea ca o puşcărie și "profeții": Bill Gates şi Fundația Rockefeller au prevestit pandemia, iar Pentagonul anarhia urbană. Obiectivul vizat este dictatura globală
Academicianul Victor Voicu: Religia creștină și civilizația europeană - în pericol
FBI îi poate spiona pe jurnaliști fără mandat judecătoresc
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...