Viktor Orban, Premierul Ungariei: „George Soros alimenteaza valul de imigranti pentru a slabi Europa!”

Distribuie!

Viktor Orban, Premierul Ungariei: „George Soros alimenteaza valul de imigranti pentru a slabi Europa!”

Premierul Ungariei, Viktor Orban arata ca, spre deosebire de alti conducatori, are coloana vertebrala si nu-i este teama de a spune adevarul despre Iluminati. Afirmatiile sale nu sunt noi, iar serviciile secrete maghiare au informat, incepand cu luna septembrie 2015, ca George Soros este „eminenta cenusie” din spatele valurilor de imigranti.


In fapt, vorbim despre Planul Kalergi, asa cum l-a redactat evreul Richard Kalergi in cartea sa, „Idealismul Practic”, unde isi imagineaza ca, omul viitorului va fi o corcitura intre asiatic si negroid, iar rasa alba sa fie complet distrusa. Acest concept imaginat si pus acum in practica poarta numele de „Pan-Europa”.

George Soros finanteaza imigrantii

De pe publicatia Active News aflam mai multe:


„Viktor Orban, premierul Ungariei, a lansat acuzații grave împotriva miliardarului american de origine maghiară George Soros pe care îl consideră unul dintre „activiştii” care încearcă să submineze statele europene prin sprijinirea refugiaţilor care vin în Europa, relatează Bloomberg, citat de Mediafax.

„Numele său este probabil cel mai bun exemplu al celor care susţin tot ce slăbeşte statele, susţin tot ce schimbă stilul de viaţă tradiţional european. Aceşti activişti care susţin imigranţii în mod necugetat devin parte a acestor reţele internaţionale de trafic de persoane”, a declarat Orban într-un interviu pentru postul public de radio Kossuth.”[1]

Acuzatiile lui Orban sunt reale intrucat George Soros, chiar a afirmat ca, „Europa trebuie sa primeasca un milion de imigranti”, iar de aici conexiunile se pot face foarte usor. George Soros a ramas cunoscut conspirationistilor dupa ce, la data de 16 septembrie 1992, a reusit sa ingenuncheze Banca Angliei, castigand 1,8 miliarde de dolari prin specula, reusind sa deprecieze lira sterlina.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/stiri-politic/Viktor-Orban-ataca-dur-George-Soros-alimenteaza-valul-de-refugiati-pentru-a-slabi-Europa-126192

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...