Viktor Orban versus Noua Ordine Mondială și George Soros

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Premierul ungar Viktor Orban crede că anul 2017 se va caracteriza printr-o „rebeliune” a claselor de mijloc și a țărilor care „sunt legate prin corectitudine politică”, relatează agenția MTI.

Viktor Orban se așteaptă la „o revoltă intelectuală împotriva izolării și stigmatizării” odată cu apropierea alegerilor din Germania, Olanda și Franța. El spune că tocmai din cauza „revoltei” clasei de mijloc, „clanul Clinton” a pierdut alegerile prezidențiale din SUA și a insistat că motive similare se află și în spatele Brexit-ului.


Referitor la Uniunea Europeană, Orban a afirmat că poziții înalte sunt ocupate de către „forțe globalist-liberale reprezentând statu-quo-ul” care caută să înființeze Statele Unite ale Europei. „Europenii creștini, naționaliști, nu vor avea un cuvânt de spus”, a acuzat Orban, adăugând că tendințele globale nu sunt în favoarea ideii ca „Bruxelles-ul să dicteze tonul statelor”.

El a promis că „nu-i va permite Bruxelles-ului să dicteze prețurile la energie ori să-i interzică Ungariei tăieri în domeniul utilităților publice”, titrează activenews.ro


Nu guvernul ungar este cel care se revoltă, ci poporul, iar guvernul reprezintă ceea ce dorește poporul”, a declarat Orban, adăugând: „Aceasta este în genele noastre. Suntem o nație de luptători pentru libertate. Din acest moment va prevala o politică mai aparte, cu personaje de succes”, precum politicieni de la partidul său, Fidesz, sau președintele american ales Donald Trump, a subliniat premierul Ungariei.

În legătură cu SUA, Orban a afirmat că relațiile și cooperarea cu poporul american și oameni de afaceri din SUA au fost bune, dar că „unii politicieni americani au fost în război în mod intransigent” față de Ungaria și regiunea central-europeană, deoarece ei credeau că liderii locali „vor acționa ca niște yesmeni și vor accepta toate condițiile lor”.

soros-orban-610x300

Acei americani căutau să-și pună în practică „planul de acțiune viclean” prin intermediul unor grupuri civile, fundații și instituții media finanțate de către George Soros, a insistat Orban.”[1]

SURSE

  1. http://www.evz.ro/viktor-orban-atac-dur-impotriva-lui-soros-se-asteapta-ca-2017-s.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Juramantul francmasonic - un juramant cumplit pe care cei ce intra in masonerie trebuie sa-l respecte! In juramant acestia accepta de buna voie sa fie torturati sau ucisi daca reveleaza secretele masonice noua "profanilor" (conspirationistilor)!
Eugenism: Bebeluși modificați genetic
1950-1966: precursorul microcipului. Dr. Jose Delgado, neurochirurg şi profesor la Yale, împreună cu Dr. Vernon Mark, Dr. Frank Ervin şi Dr. William Sweet, inventează un electrod implantabil în creierul pacienţilor, sistem prin care demonstrează public şi repetat că operatorul poate controla milimetric toate acţiunile motrice, de percepţie şi reacţie a subiectului uman
Organizația Mondială a Sănătății a confirmat, fără să vrea, ceea ce mulți experți rebeli și studii „controversate” spun de multă vreme – Covid-19 nu este mai periculos decât gripa sezonieră
Tehnologia 5G - Radiația de telecomunicații, instrumentul perfect de modificare a undelor cerebrale ale oamenilor
Viruşii - noii soldaţi ai SUA
Mesajul lui Maduro către americani: „Cei care conduc imperiul Statelor Unite vor să pună mâna pe petrolul nostru”
Colapsul economic va servi unui singur scop: "Guvernarea globală și înrobirea vicleană a omenirii"
Olanda a devenit stat polițienesc: site-urile de socializare sunt monitorizate de către autorități
Elveția: Cei care îi critică pe homosexuali riscă 3 ani de închisoare
Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!
Moses Hess, fondatorul Socialismului, a fost francmason în Loja "Marele Orient"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...