Viktor Orban versus Noua Ordine Mondială și George Soros

by “Premierul ungar Viktor Orban crede că anul 2017 se va caracteriza printr-o “rebeliune” a claselor de mijloc și a țărilor care “sunt legate prin corectitudine politică”, relatează agenția MTI. Viktor Orban se așteaptă la “o revoltă intelectuală împotriva izolării și stigmatizării” odată cu apropierea alegerilor din Germania, Olanda și […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Premierul ungar Viktor Orban crede că anul 2017 se va caracteriza printr-o “rebeliune” a claselor de mijloc și a țărilor care “sunt legate prin corectitudine politică”, relatează agenția MTI.

Viktor Orban se așteaptă la “o revoltă intelectuală împotriva izolării și stigmatizării” odată cu apropierea alegerilor din Germania, Olanda și Franța. El spune că tocmai din cauza “revoltei” clasei de mijloc, “clanul Clinton” a pierdut alegerile prezidențiale din SUA și a insistat că motive similare se află și în spatele Brexit-ului.


Referitor la Uniunea Europeană, Orban a afirmat că poziții înalte sunt ocupate de către „forțe globalist-liberale reprezentând statu-quo-ul” care caută să înființeze Statele Unite ale Europei. „Europenii creștini, naționaliști, nu vor avea un cuvânt de spus”, a acuzat Orban, adăugând că tendințele globale nu sunt în favoarea ideii ca „Bruxelles-ul să dicteze tonul statelor”.

El a promis că „nu-i va permite Bruxelles-ului să dicteze prețurile la energie ori să-i interzică Ungariei tăieri în domeniul utilităților publice”, titrează activenews.ro


Nu guvernul ungar este cel care se revoltă, ci poporul, iar guvernul reprezintă ceea ce dorește poporul”, a declarat Orban, adăugând: „Aceasta este în genele noastre. Suntem o nație de luptători pentru libertate. Din acest moment va prevala o politică mai aparte, cu personaje de succes”, precum politicieni de la partidul său, Fidesz, sau președintele american ales Donald Trump, a subliniat premierul Ungariei.

În legătură cu SUA, Orban a afirmat că relațiile și cooperarea cu poporul american și oameni de afaceri din SUA au fost bune, dar că „unii politicieni americani au fost în război în mod intransigent” față de Ungaria și regiunea central-europeană, deoarece ei credeau că liderii locali „vor acționa ca niște yesmeni și vor accepta toate condițiile lor”.

soros-orban-610x300

Acei americani căutau să-și pună în practică “planul de acțiune viclean” prin intermediul unor grupuri civile, fundații și instituții media finanțate de către George Soros, a insistat Orban.”[1]

SURSE

  1. http://www.evz.ro/viktor-orban-atac-dur-impotriva-lui-soros-se-asteapta-ca-2017-s.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

George W. Bush și Tony Blair ar trebui deferiți Curții Penale Internaționale
Tehnologia 5G – riscuri pentru sănătate
Senatul Australiei a votat pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de același sex. Amendamentele care prevedeau protecția celor care refuză să oficieze mariaje gay nu au trecut
Norvegia neomarxistă - Pentru prima dată în istoria țării numărul ateilor l-a depăşit pe cel al credincioşilor
Monsanto obligată să plătească despăgubiri de 289 de milioane de dolari unui grădinar bolnav de cancer
Proiectul Blue Beam
Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !
Un pilot de avion uita sa opreasca pulverizatoarele Chemtrails inainte de aterizare ! Cel mai spectaculos caz despre conspiratia "darelor mortii" pulverizate de avioane !
Asociația Medicală Britanică recomandă expresia „persoane însărcinate” în loc de „femei însărcinate”, ca să nu ofenseze… „bărbații însărcinați”!
Cum ne spionează Google
"Templul Satanic" din SUA a inaugurat statuia cu reptilianul Baphomet in Detroit (SUA) ! "Templul Satanic" a inceput in SUA o campanie de ridicare a statuilor sataniste peste tot si de promovare a satanismului in scolile americane ! "Vino sa dansezi cu diavolul" a fost mesajul de intampinare adresat de "Templul Satanic" !
Fotografii din perioada erei de tortură a lui Bush au fost făcute publice de Pentagon
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro