Viktor Orban versus Noua Ordine Mondială și George Soros

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Premierul ungar Viktor Orban crede că anul 2017 se va caracteriza printr-o “rebeliune” a claselor de mijloc și a țărilor care “sunt legate prin corectitudine politică”, relatează agenția MTI.

Viktor Orban se așteaptă la “o revoltă intelectuală împotriva izolării și stigmatizării” odată cu apropierea alegerilor din Germania, Olanda și Franța. El spune că tocmai din cauza “revoltei” clasei de mijloc, “clanul Clinton” a pierdut alegerile prezidențiale din SUA și a insistat că motive similare se află și în spatele Brexit-ului.


Referitor la Uniunea Europeană, Orban a afirmat că poziții înalte sunt ocupate de către „forțe globalist-liberale reprezentând statu-quo-ul” care caută să înființeze Statele Unite ale Europei. „Europenii creștini, naționaliști, nu vor avea un cuvânt de spus”, a acuzat Orban, adăugând că tendințele globale nu sunt în favoarea ideii ca „Bruxelles-ul să dicteze tonul statelor”.

El a promis că „nu-i va permite Bruxelles-ului să dicteze prețurile la energie ori să-i interzică Ungariei tăieri în domeniul utilităților publice”, titrează activenews.ro


Nu guvernul ungar este cel care se revoltă, ci poporul, iar guvernul reprezintă ceea ce dorește poporul”, a declarat Orban, adăugând: „Aceasta este în genele noastre. Suntem o nație de luptători pentru libertate. Din acest moment va prevala o politică mai aparte, cu personaje de succes”, precum politicieni de la partidul său, Fidesz, sau președintele american ales Donald Trump, a subliniat premierul Ungariei.

În legătură cu SUA, Orban a afirmat că relațiile și cooperarea cu poporul american și oameni de afaceri din SUA au fost bune, dar că „unii politicieni americani au fost în război în mod intransigent” față de Ungaria și regiunea central-europeană, deoarece ei credeau că liderii locali „vor acționa ca niște yesmeni și vor accepta toate condițiile lor”.

soros-orban-610x300

Acei americani căutau să-și pună în practică “planul de acțiune viclean” prin intermediul unor grupuri civile, fundații și instituții media finanțate de către George Soros, a insistat Orban.”[1]

SURSE

  1. http://www.evz.ro/viktor-orban-atac-dur-impotriva-lui-soros-se-asteapta-ca-2017-s.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Turcia pregăteşte oameni pentru întâlnirea cu extratereştrii

Obiceiuri care iți afectează creierul și gândirea

Zone cu porți naturale, în care oamenii sunt teleportați în lumi paralele

Sfântul Francisc din Assisi – sfântul care vorbea cu animalele și păsările

Efectul de Piramidă – energia piramidei

Închide