Vindecă psoriazisul cu turmeric!

Distribuie!

„Vindeca psoriazisul cu turmeric!

Psoriazisul este o boala cronica autoimuna, in cele mai multe cazuri de proveninta ereditara, este generat de leziuni la nivelul pielii, stres, stari de agitatie, infectii (cum ar fi amigdalita), anumite medicamente (betablocante, ibuprofen, litiu), expunerea prelungita la soarealcoolfumat etc.

Ce trebuie sa mananci daca ai psoriazis si alte boli de piele

Foarte des se intampla ca simptomele sa dispara de la sine, chiar si fara tratament, dupa care revin, in functie de factorii de risc la care va expuneti. Majoritatea cazurilor de psoriazis sunt forme usoare iar tratamentul presupune hidratarea intensa a pielii cu creme si lotiuni speciale, cum sunt cele pe baza de aloe vera, sampoane, medicamente si expunerea pe termen scurt la razele soarelui.

Psoriazisul influentat de un defect genetic
Insa, in cazurile severe de psoriazis, tratamentul poate consta in mai multe proceduri indicate de catre medicul dermatolog, care uneori pot fi necesare pentru tot restul vietii
Urmatorul tratament este cu adevarat excelent pentru aceasta afectiune a pielii, pe care o veti tine foarte bine sub control. Iata ce trebuie sa faceti! Curcumina, o componenta majora a turmericului, cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante, ofera protectie pentru epiderma si accelereaza vindecarea.

Cum amelioram simptomele produse de vitiligo si psoriazis
Pentru a realiza preparatul „medicamentos” care se aplica pe zonele afectate de psoriazis, se amesteca doar o lingura de curcuma pulbere intr-o o cantitate mica de apa, astfel incat sa se obtina o pasta moale, solida, dar suficient de umeda, astfel incat sa adere pe piele. Aplicati pe locurile afectate si lasati sa actioneze cel putin jumatate de ora. Repetati de 2 ori pe zi.”[1]

SURSE


  1. https://sanatate.bzi.ro/vindeca-psoriazisul-cu-turmeric-56609
  2. Foto: sanatate.bzi.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...