Vindecarea – o ştiinţă?

Distribuie!

„În Marea Britanie, majoritatea oamenilor învaţă să-şi dezvolte capacităţile curative frecventând anumite organizaţii, cum este Federaţia Naţională de Vindecare Spirituală. Majoritatea acestor organizaţii s-au unit sub egida Confederaţiei Organizaţiilor de Vindecare, care învaţă despre moduri de conduită, organizează experimente clinice pentru a demonstra eficacitatea vindecării şi lucrează la stabilirea unei mai mari colaborări între doctori. Datorită CHO, o treime din autorităţile medicale au fost de acord să distribuie doctorilor liste cu vindecători înregistraţi la care pacienţii se pot adresa.

În SUA, vindecarea este o problemă individuală. Deşi oamenii pot studia tehnici particulare, nu există nici o organizaţie bine definită în care să se poată practica. În cadrul ştiinţei convenţionale, vindecarea nu are nici un context bine definit în jurul căruia să poată fi construită o teorie.


Dar fizica modernă conţine ipoteze – despre particulă şi undă, despre acţiune la distanţă, despre interacţiuni ale observatorului cu materia, substanţa – ceea ce sugerează începuturile unor punţi de legătură între ceea ce până nu demult era folclor, iar astăzi promite să devină ştiinţă.”[1]

SURSE


  1. http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=4302
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...