Vindecarea spontană, forța miraculoasă din interiorul nostru!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Cancerul i-a condamnat la moarte, dar au supraviețuit! În mod miraculos, unii bolnavi au beneficiat de vindecarea miraculoasă, fără tratamente de lungă durată și fără operații chinuitoare. Sunt puține cazuri în lume, dar poveștile lor ne dau speranță.

Doina Lehaci a învins cancerul când medicii nu îi mai dădeau nicio speranță. Doi ani de zile a luptat cu boala cumplită, a suferit operații chinuitoare și a făcut chimioterapie. Cu toate acestea, tumorile i-au invadat pelvisul, iar medicii i-au mai dat de trăit doar câteva luni. În schimb, familia a încurajat-o să lupte.


În ultimul an de boală, Doina și-a schimbat radical regimul alimentar. A renunțat la carne și la dulciuri și a adoptat o dietă bazată pe legume. Dar, mai presus de toate, s-a rugat mult la Dumnezeu pentru sănătatea ei și pentru liniștea familiei. În mod miraculos, speranțele i-au fost împlinite și azi Doina este o femeie sănătoasă.

 

„N-am întâlnit un asemenea caz în aproape 40 de ani de carieră”, declara chirurgul Sorin Hîncu, pentru ”Monitorul” de Suceava, după ce a urmărit evoluția bolii. Nu poate explica prin ce minune cancerul a dispărut complet din organismul bolnavei, dar speră ca cercetările ulterioare să îi ofere o soluție pentru toți cei care se confruntă cu această maladie.”[1]


Mai multe pe larg aici -> http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/vindecarea-spontana-forta-miraculoasa-din-interiorul-nostru-111547

SURSE

  1. http://www.libertateapentrufemei.ro/articol/vindecarea-spontana-forta-miraculoasa-din-interiorul-nostru-111547
  2. Foto: libertateapentrufemei.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...