Virușii depopulării Terrei

by La 10 aprilie 2003, in cadrul unei conferinte tinuta la Irkutk (Siberia), academicianul Serghei Kolesnikov, membru al Academiei de Stiinte Medicale a Rusiei, a afirmat ca virusul SARS a fost creat artificial, cel mai probabil ca arma bacteriologica si reprezinta sinteza a doi virusiȘ cel al pojarului si cel […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

La 10 aprilie 2003, in cadrul unei conferinte tinuta la Irkutk (Siberia), academicianul Serghei Kolesnikov, membru al Academiei de Stiinte Medicale a Rusiei, a afirmat ca virusul SARS a fost creat artificial, cel mai probabil ca arma bacteriologica si reprezinta sinteza a doi virusiȘ cel al pojarului si cel al oreionului.

Acesti doi virusi nu se pot combina niciodata pe cale naturala. Nici Richard Fischer, de la “Jamestown Fundation” din Washington, nu exclude existenta unor cai pentru crearea lui SARS ca arma bacteriologica.


Alti analisti au stabilit deja legatura dintre SARS si programele militare de biologie genetica. Si Fischer a mai adaugat: “O epidemie care pare naturala nu va starni suspiciune statului inamic.”

La sfarsitul anului 2003, inceputul anului 2004, India, Pakistan si China au cunoscut situatii dramatice declansate de SARS. Dupa care s-a asternut o tacere suspecta asupra acestei situatii.Expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) au anuntat ca un virus extrem de periculos ameninta intregul continent Asia.


La abia cateva luni de cand epidemia SARS “este stapanita” – aceasta o spun ei – o alta epidemie ameninta lumea. S-a descoperit ca virusul se adapteaza la biologia umana si ca a devenit foarte periculos.

Se pare ca maladiile care apar sunt mult mai periculoase, din cauza faptului ca virusurile umane se “intalnesc” cu cele de animale si “fac schimb de material genetic”.

Se mai explica aparitia acestor boli prin transmiterea virusurilor de la animale, asa cum s-a intamplat cu EBOLA si SIDA! Dar, pentru Dumnezeu, s-au scris atatea despre faptul ca virusul SIDA a fost fabricat pe cale artificial in laboratoare si transmis intentionat oamenilor, prin campaniile de vaccinare, incat ne este penibil sa mai acceptam cum suntem mintiti si manipulati, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii este neputincioasa in fata gripei aviare.

Milioane de oameni pot muri din cauza virusului H5N1 combinat cu un alt virus uman. O amenintare globala pluteste in aer. In acest timp, populatia din Bangladesh este cuprinsa de panica. O boala necunoscuta a ucis de 19 persoane si alte 60 contactand boala. Doi frati au murit doar in cateva ore. Expertii au declarat ca afectiunile, care produc febra mare, dureri de cap, stari de voma si chiar pierderea cunostintei nu seamana cu nici o boala cunoscuta.

Simptomele seamana sau sugereaza o boala asemanatoare encefalitei. In orice caz, omenirea este amenintata. Daca expertii si specialistii se declara neputinciosi, oare ce ne asteapta ? De data aceasta nu ne incumetam sa facem supozitii, dar intrebam (nu pentru a ne afla in treaba): nu cumva acest continent, care are tarile cu populatiile cele mai numeroase este supus unui experiment ?

SURSE

  1. Teodor Filip – “Oculta Mondiala vol. II, pag. 66-67.

Citiți și...

Un politician din Finlanda propune microciparea saracilor sub pretextul "luptei impotriva terorismului si gasirii persoanelor disparute" !
Visul European - dictatură, Stat Polițienesc, Big Brother și Noua Ordine Mondială
Proteste anti-americane la baza NATO de la Incirlik
80% dintre americani consideră că guvernul lor, băncile şi mass-media corporatistă sunt corupte
Nu va fi nici un război între SUA și Rusia
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Mișcarea #Rezist - o ideologie neomarxistă, progresistă, anarhistă, internaționalistă, globalistă, care susține Noua Ordine Mondială
Ungaria: Proteste ale globaliștilor pro-UE împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce Viktor Orban a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă “George Soros” și toate ONG-urile lui George Soros
Facebook a oprit „robotul“ care şi-a creat un limbaj propriu. Cum s-a ajuns la asta? Inteligența artificială este un pericol pentru omenire!
Cât de toleranți sunt cei care se pretind astfel: Paris, 2016. Susținătorii „căsătoriei” homosexuale bat în stradă un susținător al familiei naturale, în fața soției și copiilor lui
Germania a legalizat „cel de-al treilea s*x”
Afirmații ale Iluminaților despre planurile lor pentru întreaga omenire: reducerea populației Pământului și Noua Ordine Mondială
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro