Viruşii – noii soldaţi ai SUA

by Oamenii de stiinta britanici au emis o ipoteza tulburatoare: bacteriile si virusii sunt cei mai periculosi si mai distrugatori dusmani ai Umanitatii. Ei provoaca mai multe pierderi de vieti omenesti decat toate cele provocate de razboaiele locale la un loc. Sunt considerati cei mai temuti dusmani ai omenirii in […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Oamenii de stiinta britanici au emis o ipoteza tulburatoare: bacteriile si virusii sunt cei mai periculosi si mai distrugatori dusmani ai Umanitatii. Ei provoaca mai multe pierderi de vieti omenesti decat toate cele provocate de razboaiele locale la un loc.

Sunt considerati cei mai temuti dusmani ai omenirii in secolul XXI. Cei mai periculosi sunt cei care cauzeaza tuberculoza, SIDA, EBOLA si SARS. Se stie ca, nu demult, continentul negru a fost ravasit de mortala boala EBOLA.


Ei bine, specialistii britanici apreciaza ca este posibila aparitia unui virus de o suta de ori mai puternic decat cel al tuberculozei si la fel de mortal ca cel care a declansat boala EBOLA.

Toate documentele privind finantarea, cercetarile si rezultatele acestor virusi (“agenti biologici sintetici”) au fost catalogate “strict secrete”. In 1986, un raport al Congresului american a dezvaluit ca Guvernul are la dispozitie o intreaga gama de agenti biologici: virusi modificati genetic, virusi normali cu diferite toxine si agenti modificati genetic pentru a-si schimba caracterul imunologic la orice tratament.


In anul 1987, Departamentul Apararii a admis, oficial, ca incalcase deliberat Tratatul International pentru interzicerea cercetarii si dezvoltarii de agenti biologici. A mai recunoscut ca a continuat experientele secrete in 127 de clinici si universitati din Statele Unite si alte tari cu care colaboreaza.

“General Accounting Office” (G.A.O.) a dat publicitatii o stire stupefianta: “Intre anii 1949 si 1969, peste o jumatate de milion de americani au fost expusi unor atacuri cu arme chimice, bacteriologice sau nucleare”.

Si se mai spune ca peste 237 de localitati americane, intre care marile metropole Washington DC, New York, San Francisco, Panama City, St. Louis s.a. au fost stropite din avioane cu un agent chimic cancerigen, pentru a se vedea cum se disperseaza acesta in atmosfera.

Deci, totul a avut un scop experimental. Nu de putine ori, detinutii din inchisori, bolnavii din spitale, chiar copii din spitale, au fost supusi unor teste pentru a se vedea cum se comporta organismul uman fata de “atacul unor agenti chimici ori bacteriologici”.

Pare de domeniul incredibilului, stimati cititori, dar acesta este adevarul crud! Care a fost stiut zeci de ani de un numar foarte restrans de persoane, fiind tinut secret fata de opinia publica americana.

Pana la urma a “transpirat”. In aceste experimente au fost implicate Departamentul pentru Energie, NASA, CIA, Ministerul Apararii si alte agentii. Cand raportul G.O.A. a fost prezentat in fata Congresului american, presedintele Subcomisiei pentru securitate nationala, John Conyars, a exclamat:

“Aceasta prezentare pare a fi extrasa dintr-un roman stiintifico-fantastic.”

Mai trebuie sa precizam ca aceste experimente au fost facute in numele “Securitatii Nationale”.

SURSE

  1. Teodor Filip – “Oculta Mondiala”, vol. II, pag. 63-64.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Partidele extremiste anti-UE (nationaliste) castiga teren in toata Europa dand o lovitura teribila Noii Ordini Mondiale ! Clasicele partide de politruci se arata iritate de avantul acestora !
Parlamentul Belgiei la un pas de a aproba eutanasia copiilor ! Aflati siretlicurile din spatele unei astfel de legi !
Arhiva secretă a Francmasoneriei britanice: Cum a fost muşamalizată ancheta scufundării Titanicului
Robotul ucigaș și viitorul războaielor
Greenpeace: "România trebuie să ceară oprirea negocierilor TTIP în cadrul Consiliului UE!"
"Păzitorul Cheii" - misteriosul călugăr tibetan din elita celui de-al Treilea Reich, care știa unde se află intrarea în Agartha, ținutul din Centrul Pământului
Donald Trump despre Putin: "A fost un lider pentru ruși mai mult decât a fost Obama pentru americani"
Utopia capitalistă
România condamnă Coreea de Nord pentru ultimul test nuclear și îi cere să înceteze! Globaliștii SUA și UE sunt în stare să declanșeze un război împotriva Coreei de Nord!
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Chemtrails, un război silențios și eficient
Antifa și Noua Ordine Mondială
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro