Viruşii – noii soldaţi ai SUA

Distribuie!

Oamenii de stiinta britanici au emis o ipoteza tulburatoare: bacteriile si virusii sunt cei mai periculosi si mai distrugatori dusmani ai Umanitatii. Ei provoaca mai multe pierderi de vieti omenesti decat toate cele provocate de razboaiele locale la un loc.

Sunt considerati cei mai temuti dusmani ai omenirii in secolul XXI. Cei mai periculosi sunt cei care cauzeaza tuberculoza, SIDA, EBOLA si SARS. Se stie ca, nu demult, continentul negru a fost ravasit de mortala boala EBOLA.


Ei bine, specialistii britanici apreciaza ca este posibila aparitia unui virus de o suta de ori mai puternic decat cel al tuberculozei si la fel de mortal ca cel care a declansat boala EBOLA.

Toate documentele privind finantarea, cercetarile si rezultatele acestor virusi („agenti biologici sintetici”) au fost catalogate „strict secrete”. In 1986, un raport al Congresului american a dezvaluit ca Guvernul are la dispozitie o intreaga gama de agenti biologici: virusi modificati genetic, virusi normali cu diferite toxine si agenti modificati genetic pentru a-si schimba caracterul imunologic la orice tratament.


In anul 1987, Departamentul Apararii a admis, oficial, ca incalcase deliberat Tratatul International pentru interzicerea cercetarii si dezvoltarii de agenti biologici. A mai recunoscut ca a continuat experientele secrete in 127 de clinici si universitati din Statele Unite si alte tari cu care colaboreaza.

„General Accounting Office” (G.A.O.) a dat publicitatii o stire stupefianta: „Intre anii 1949 si 1969, peste o jumatate de milion de americani au fost expusi unor atacuri cu arme chimice, bacteriologice sau nucleare”.

Si se mai spune ca peste 237 de localitati americane, intre care marile metropole Washington DC, New York, San Francisco, Panama City, St. Louis s.a. au fost stropite din avioane cu un agent chimic cancerigen, pentru a se vedea cum se disperseaza acesta in atmosfera.

Deci, totul a avut un scop experimental. Nu de putine ori, detinutii din inchisori, bolnavii din spitale, chiar copii din spitale, au fost supusi unor teste pentru a se vedea cum se comporta organismul uman fata de „atacul unor agenti chimici ori bacteriologici”.

Pare de domeniul incredibilului, stimati cititori, dar acesta este adevarul crud! Care a fost stiut zeci de ani de un numar foarte restrans de persoane, fiind tinut secret fata de opinia publica americana.

Pana la urma a „transpirat”. In aceste experimente au fost implicate Departamentul pentru Energie, NASA, CIA, Ministerul Apararii si alte agentii. Cand raportul G.O.A. a fost prezentat in fata Congresului american, presedintele Subcomisiei pentru securitate nationala, John Conyars, a exclamat:

„Aceasta prezentare pare a fi extrasa dintr-un roman stiintifico-fantastic.”

Mai trebuie sa precizam ca aceste experimente au fost facute in numele „Securitatii Nationale”.

SURSE

  1. Teodor Filip – „Oculta Mondiala”, vol. II, pag. 63-64.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Lupta francmasonilor pentru controlul Rusiei
Documentar: Marxismul Cultural - Coruperea Americii
"Noaptea Cutitelor Lungi" (Operatiunea "Colibri") - atacul SS asupra SA
E-mailurile private ale lui Hillary Clinton arată că Arabia Saudită şi Qatar, aliaţi SUA, au sprijinit ISIS
Acordul de la Bretton Woods (1944): FMI, Banca Mondială și Noua Ordine Mondială
Agenda 2030 – planul de instituire a Guvernului Mondial
Top 10 cele mai mari conspiraţii din toate timpurile
Declarația unui mason, membru al Grupului Bilderberg, care a venit în România, în mai 2002: "Influenţa şi controlul total asupra omenirii nu pot deveni cu adevărat active decât atunci când vom reuşi să supervizăm totul"
Mecanismul de alterare a gândurilor/emoţiilor ce apar în minte este bazat pe o tehnologie ce implică un transportor subliminal: Spectrul de Răspândire a Sunetelor Silenţioase (the Silent Sound Spread Spectrum), uneori denumit S-quad sau Squad
Serbia nu uită bombardamentele NATO din 1999. Președintele sârb a anunțat că Serbia nu dorește să adere la NATO
Arme anti-materie - arme cu pulsatii de microunde (HPM) si arme cu impulsuri electromagnetice (EPM)
Alexander King și Bertrand Schneider - „Prima Revoluție Globală”: "În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele"

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...