Viruşii – noii soldaţi ai SUA

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oamenii de stiinta britanici au emis o ipoteza tulburatoare: bacteriile si virusii sunt cei mai periculosi si mai distrugatori dusmani ai Umanitatii. Ei provoaca mai multe pierderi de vieti omenesti decat toate cele provocate de razboaiele locale la un loc.

Sunt considerati cei mai temuti dusmani ai omenirii in secolul XXI. Cei mai periculosi sunt cei care cauzeaza tuberculoza, SIDA, EBOLA si SARS. Se stie ca, nu demult, continentul negru a fost ravasit de mortala boala EBOLA.


Ei bine, specialistii britanici apreciaza ca este posibila aparitia unui virus de o suta de ori mai puternic decat cel al tuberculozei si la fel de mortal ca cel care a declansat boala EBOLA.

Toate documentele privind finantarea, cercetarile si rezultatele acestor virusi („agenti biologici sintetici”) au fost catalogate „strict secrete”. In 1986, un raport al Congresului american a dezvaluit ca Guvernul are la dispozitie o intreaga gama de agenti biologici: virusi modificati genetic, virusi normali cu diferite toxine si agenti modificati genetic pentru a-si schimba caracterul imunologic la orice tratament.


In anul 1987, Departamentul Apararii a admis, oficial, ca incalcase deliberat Tratatul International pentru interzicerea cercetarii si dezvoltarii de agenti biologici. A mai recunoscut ca a continuat experientele secrete in 127 de clinici si universitati din Statele Unite si alte tari cu care colaboreaza.

„General Accounting Office” (G.A.O.) a dat publicitatii o stire stupefianta: „Intre anii 1949 si 1969, peste o jumatate de milion de americani au fost expusi unor atacuri cu arme chimice, bacteriologice sau nucleare”.

Si se mai spune ca peste 237 de localitati americane, intre care marile metropole Washington DC, New York, San Francisco, Panama City, St. Louis s.a. au fost stropite din avioane cu un agent chimic cancerigen, pentru a se vedea cum se disperseaza acesta in atmosfera.

Deci, totul a avut un scop experimental. Nu de putine ori, detinutii din inchisori, bolnavii din spitale, chiar copii din spitale, au fost supusi unor teste pentru a se vedea cum se comporta organismul uman fata de „atacul unor agenti chimici ori bacteriologici”.

Pare de domeniul incredibilului, stimati cititori, dar acesta este adevarul crud! Care a fost stiut zeci de ani de un numar foarte restrans de persoane, fiind tinut secret fata de opinia publica americana.

Pana la urma a „transpirat”. In aceste experimente au fost implicate Departamentul pentru Energie, NASA, CIA, Ministerul Apararii si alte agentii. Cand raportul G.O.A. a fost prezentat in fata Congresului american, presedintele Subcomisiei pentru securitate nationala, John Conyars, a exclamat:

„Aceasta prezentare pare a fi extrasa dintr-un roman stiintifico-fantastic.”

Mai trebuie sa precizam ca aceste experimente au fost facute in numele „Securitatii Nationale”.

SURSE

  1. Teodor Filip – „Oculta Mondiala”, vol. II, pag. 63-64.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...