Virusologul francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier, a numit vaccinarea în masă în timpul pandemiei ca fiind „de neimaginat” și o eroare istorică, ducând la „crearea de noi tulpini” și provocarea de decese

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al NOBELULUI pentru Medicină: ACCEPTAREA VACCINULUI este o GREȘEALĂ. Riscăm să avem efecte absolut imprevizibile. Oamenii nu pot fi cobai. De ce ar trebui să vaccinăm întreaga populație?

DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ


Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului Nobel pentru Medicină în 2008, iese rar în public. La finele anului trecut, profesorul francez a răspuns totuși întrebărilor jurnalistului Richard Boutry, de la FranceSoir, despre vaccinul Covid-19. Profesorul, care riscă să fie aruncat într-un spital de nebuni pentru opiniile sale, așa cum s-a întâmplat cu un alt specialist francez, și-a exprimat clar poziția: Nu se va vaccina.

Motive pe care le-a explicat în acest interviu pentru ziarul francez France Soir și care, desigur, nu a fost preluat de presa largă.


Publicăm mai jos ultima parte a acestui interviu:

– Nu sunt un specialist în domeniu, dar conform celor aflate până acum, există diferite tipuri de vaccinuri pe piață. Unul dintre ele este dezvoltat de Moderna și privește tehnologia ARn mesager.
Așa este? Credeți în acest vaccin?

-Voi încerca să temperez entuziasmul pentru acest proiect de vaccinare. Este un proiect pe termen lung și noi cerem oamenilor să accepte utilizarea imediată a acestuia. Dar a-l accepta este o greșeală, deoarece riscăm să avem efecte absolut imprevizibile.

– Ce fel de efecte?

– Ei bine, de exemplu cancere, organisme pe care vom începe să le proliferăm când… Acesta este pericolul când începem să ne jucăm de-a „ucenicul vrăjitor”.

– Deci, după dvs, ei sunt „ucenicii vrăjitori”?

– Absolut!

-Nu au avut privirea retrospectivă necesară pentru a se înhăma în această aventură?

– Este prea devreme. Unele studii au fost făcute pe animale, presupun, dar nu suficient pentru a prezice ce se întâmplă atunci când (astfel de studii) sunt utilizate pe oameni, fără a prezice consecințele aferente. Prin urmare, oamenii nu pot fi folosiți ca și cobai, copiii nu pot fi folosiți ca și cobai. Nu este etic. Nu e posibil să existe decese cauzate de vaccinuri.

– Deci, după dvs., există un risc evident de a otrăvi generațiile viitoare din cauza erorilor acestui vaccin. Se poate spune așa?

– Nu știm, otrăvirea e un cuvânt foarte puternic, dar este adevărat că nu suntem capabili să prezicem ce se va întâmpla pentru prima, a doua, a treia sau a patra generație după vaccinări și, prin urmare, acest lucru ne duce într-un alt secol. Și nu putem accepta riscul ca copiii, tinerii, toate generațiile actuale și chiar bătrânii ca mine să dispară din cauza unui vaccin.

– În opinia dumneavoastră, vaccinul este azi cea mai bună soluție pentru COVID?

– Nu. Este o soluție, dar nu singura. Există tratamente și terapii care pot funcționa și sunt ieftine, cum ar fi azitromicina, hidroxiclorochina și altele care provin din elemente naturale, care au avut efecte pozitive, așa cum s-a întâmplat cu malaria, și care pot avea efecte și cu această infecție. Deci nu putem sta liniștiți, dar trebuie să acționăm corect. Interesul, dacă doriți să știți, stă la originea acestui virus. A înțelege cu ce avem de-a face. Și e încă dificil de spus în prezent, nu avem cunoștințe precise dacă a venit de la laboratorul Wuhan sau în unele laboratoare americane în lunile premergătoare epidemiei actuale.

– Deci, cum apreciați protocolul profesorului Raoult și încăpățânarea lui?

– Ei bine, există motive pentru a-l apăra, cred că este de fapt ceva incredibil. Franța a fost ultima națiune care a autorizat rețeta pentru hidroxiclorochină, când celelalte țări o folosesc și atunci de ce tot acest contrast?

Contrastul nu vine de la profesorul Raoult, ci mai degrabă de la adversarii săi. Să nu uităm că vaccinul ar putea fi un lucru bun pentru prevenire. Dar trebuie făcut altceva pentru a promova terapia și, prin urmare, este necesar ca cercetarea să fie dezvoltată mai ales pentru a găsi terapia corectă. Astăzi, cei care dictează lockdown-urile nu mai sunt medicii. Este o ignorare a realității.

– Cine credeți că se află în spatele acestor lucruri?

– Vorbim de oameni foarte, foarte puternici. Poți foarte puternic financiar, să nu știi nimic despre biologie sau medicină, sau evoluția lumii, dar să te implici în asta. Să-l luăm ca exemplu pe Bill Gates. Bill Gates este foarte bogat și dorește să facă bine, dar i-a intrat în cap că trebuie făcute vaccinuri pentru a proteja întreaga lume.

Deci, dacă îl urmăm, ceea ce e o prostie, și chiar dacă avem un vaccin eficient împotriva Covid, ar trebui să vaccinăm întreaga populație umană? Sau să-i punem toți oamenii la coadă și, în schimb, să îi împiedicăm să găsească o cale mai bună de a se vindeca?

– În opinia dumneavoastră, este clar că Bill Gates este în spatele tuturor acestor lucruri. Dacă spui asta la televizor, treci drept un conspiraționist.

– Bill Gates nu este singurul, tocmai i-am dat exemplul pentru că eu cred că vrea să facă bine, dar o face în mod greșit, asta este problema. Deci, de fapt, trebuie să existe un schimb de opinii în acest moment. Cred că soluția este printr-un dialog între specialiști și nespecialiști, adică cei care nu sunt specialiști să asculte oamenii de știință adevărați.

-Vă este teamă că ați putea fi internat azi pentru ceea ce spuneți? Așa ca profesorul Fourtillan, care, după cum știți, astăzi se află într-un spital psihiatric.

– Da, este inadmisibil, e ceva foarte urât. Mergem prea departe, într-o direcție greșită. Asta îmi amintește de ce se întâmpla în Uniunea Sovietică pe vremea lui Stalin, unde oamenii care nu erau de acord cu ei erau internați în spitale psihiatrice. Este rușinos pentru Franța! Nu trebuie să ne întoarcem la astfel de barbarie!
Mie nu mi-e frică. Eu sunt aici pentru că vreau să se afle adevărul.

– Vă veți vaccina?

– Nu, desigur că nu! Am fost vaccinat „din oficiu” când eram mic și nu aș fi vaccinat pentru Covid. Dacă aș avea simptome, aș lua azitromicină și, de asemenea, Plaquenil”[1]

Laureat Nobel: „Vaccinarea este o eroare uriașă… Creează noi tulpini și provoacă decese”

Virusologul francez, câștigător al Premiului Nobel pentru Medicină, Luc Montagnier, a numit vaccinarea în masă în timpul pandemiei ca fiind „de neimaginat” și o eroare istorică, ducând la „crearea de noi tulpini” și provocarea de decese.

„Este o eroare uriașă. O eroare științifică și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă”, a declarat Montagnier într-un interviu publicat de RAIR Foundation USA.

„Cărțile de istorie vor consemna aceasta, deoarece vaccinarea este cea care provoacă tulpinile.”

Mulți epidemiologi știu și totuși „păstrează tăcerea” despre această problemă cunoscută ca „amplificarea dependenței de anticorpi”.

„Anticorpii produși de virus fac ca infecția să devină mai puternică”, a declarat Montagnier într-un interviu cu Pierre Barnérias de la Hold-Up Media realizat luna aceasta.

Tulpinile unui virus pot apărea în mod natural, însă Montagnier spune că vaccinarea accelerează procesul. „Ce face virusul? Moare sau găsește o altă soluție?”

„Este clar că noile tulpini sunt create prin selecția mediată de anticorpi provocată de vaccinare.”

Vaccinarea în timpul unei pandemii este „de neimaginat” și provoacă decese, a afirmat laureatul din 2008 al Premiului Nobel pentru Medicină.

„Noile tulpini sunt un rezultat al vaccinării. Puteți vedea în fiecare țară, este același lucru: în fiecare țară, după vaccinare urmează decesele”, a spus virusologul francez.

Un video publicat săptămâna trecută pe YouTube folosește date de la Institute for Health Metrics and Evaluation de la Universitatea din Washington pentru a ilustra creșterile numărului de decese în numeroase țări de pe glob după începerea vaccinării anti-COVID, confirmând observația lui Montagnier.

Pierre Barnérias l-a întrebat pe Luc Montagnier în legătură cu datele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) care arată că, de când au apărut vaccinurile în ianuarie, numărul noilor infectări a „explodat”, împreună cu decesele, „în special în rândurile tinerilor”.

„Da”, a fost de acord virusologul francez care este profesor la Universitatea Jiao Tong din Shanghai. „Și cu trombozele etc.”

Trombozele – sau cheagurile de sânge – s-au dovedit o problemă neașteptată a vaccinurilor împotriva coronavirusului și motivul pentru care vaccinul de la AstraZeneca a fost oprit în câteva țări.

Montagnier a declarat că în prezent efectuează cercetări pe persoane care au fost infectate cu COVID după ce au fost vaccinați.

„Voi demonstra că ei creează tulpini rezistente la vaccin”, a spus Montagnier.

Faimosul virusolog francez a provocat valuri în aprilie 2020 când a declarat la o televiziune din Franța că SARS-CoV-2 a fost creat de om în laborator.

„Prezența de elemente HIV și germeni de malarie în genomul coronavirusului este foarte suspectă și caracteristicile virusului nu puteau apărea în mod natural”, a declarat el.

Deși a fost ridiculizat de unii experți francezi pentru că are o „concepție conspiraționistă care nu are legătură cu știința reală”, Montagnier a publicat un articol în iulie 2020 în sprijinul afirmațiilor sale că noul coronavirus își are probabil originea în experiențe umane de laborator.

Această teorie este în prezent considerată cea mai plauzibilă pentru a explica originea virusului.”[2]

SURSE

  1. https://www.activenews.ro/stiri/Luc-Montagnier-profesorul-care-a-descoperit-virusul-HIV-laureat-al-NOBELULUI-pentru-Medicina-ACCEPTAREA-VACCINULUI-este-o-GRESEALA.-Riscam-sa-avem-efecte-absolut-imprevizibile.-Oamenii-nu-pot-fi-cobai.-De-ce-ar-trebui-sa-vaccinam-intreaga-populatie-165293
  2. https://www.activenews.ro/stiri/Laureat-Nobel-%E2%80%9EVaccinarea-este-o-eroare-uriasa%E2%80%A6-Creeaza-noi-tulpini-si-provoaca-decese-166972
  3. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...