Virusul Zika si nasterea copiilor cu microcefalie – o minciuna propagandistica pentru a se justifica vaccinarea in masa a oamenilor

by Un nou virus a aparut “din senin” in lume si provoaca panica printre oameni, cu ajutorul Mass Mediei Corporatiste, care se asigura ca veti fi foarte speriati, caci daca nu va speriati de acest virus, nu va speriati de “Incalzirea Globala”, nu va speriati de “teroristii invizibili”, atunci inseamna […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou virus a aparut “din senin” in lume si provoaca panica printre oameni, cu ajutorul Mass Mediei Corporatiste, care se asigura ca veti fi foarte speriati, caci daca nu va speriati de acest virus, nu va speriati de “Incalzirea Globala”, nu va speriati de “teroristii invizibili”, atunci inseamna ca nu sunteti “Politically Correct”, iar asta nu-i bine.

Virusul se numeste Zika si este transmis prin intepatura tantarului Aedes Aegypti. Potrivit globalistilor, acest virus provoaca malformatii congenitale copiilor nou-nascuti.


Potrivit informatiilor oficiale, Brazilia este tara unde a aparut “din senin” acest virus, fiind considerata “un focar de infectie”. Virusul Zika, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, se manifesta prin nasterea copiilor cu microcefalie – craniul avand dimensiuni sub cele normale, iar copilul va avea probleme toata viata din cauza nedezvoltarii normale a creierului.

Virusul Zika 1947

Oficial, virusul a fost descoperit in octombrie 2015 si pana acum, s-au nascut 4.000 de copii cu microcefalie. In acest moment, chiar cei de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) au afirmat ca, “nu s-a putut stabili o legatura cauzata intre infectia Zika in perioada sarcinii si microcefalie”, insa ne asigura ca informatiile colectate sunt “extrem de ingrijoratoare”.


O informatie interesanta este aceea conform careia Fundatia Rockefeller ar fi descoperit virusul Zika, inca din anul 1947, in sangele unei maimute din Uganda (Africa) (vedeti foto). Dupa cum veti vedea in continuare, exista voci care ii contesta puterea, afirmand ca totul este o mare minciuna.

Virusul Zika maimuta Africa 1947

Virusul Zika transmis de un tantar genetic creat de o companie britanica

În examinarea unei potențial de extindere rapidă a pandemiei este necesar să aibă în vedere toate soluțiile posibile, pentru ca pe viitor prevenția să fie cat mai eficientă posibil, scrie theantimedia.org. În acest sens, trebuie amintit un eveniment semnificativ care a avut loc în 2015.
Compania britanică Oxitec a ieșit la rampă în 2012, cu “țânțarul modificat genetic”, și pe care l-a denumit “țânțarul bun”. În 2015 a început să fie testat într-o localitate din Brazilia cu 460.000 de locuitori pentru a stopa propagarea febrei dengue. O furgonetă răspândea zilnic mii de țânțari în cartierul Cecap-Eldorado, unde acum doi ani s-au înregistrat 80% dintre cazurile de dengue din municipiu. Febra dengue are ca agent de transmitere țânțari Aedes care răspândesc și virusul Zika – și chiar “dacă ei nu pot zbura mai mult de 400 de metri, susține OMS, pot fi transportați accidental de oameni dintr-un loc în altul”.
În iulie 2015, la scurt timp după ce primii țânțari modificați genetic genetic au fost lansați în sălbăticie, în Juazeiro, Oxitec anunța cu mândrie că ” a reușit cu succes să controleze larvele Aedes aegypti, care răspândesc febra dengue, Chikungunya și virusul Zika, prin reducerea populației țintă cu mai mult de 90%,  iar numărul cazurilor de dengue a scăzut de la 133 la unul singur.
Deși asta putea suna drept un succes uluitor – și, probabil, a fost – trebuie să se ia în calcul o situație alarmantă.
Tulpina specială de țânțari modificați genetic , OX513A, creată de Oxitec, este modificată genetic astfel încât marea majoritate a urmașilor săi va muri înainte de maturizare, susține Dr. Ricarda Steinbrecher publicat preocupări într-un raport ,în septembrie 2010, într-un studiu apărut înainte de lansarea insectelor modificate genetic .
Temerile ei, împărtățite și de alți oameni de știință, par să fi fost ignorate.
Acești țanțari modificați genetic lucrează pentru a controla populațiile sălbatice, potențial purtătoare de boli într-o manieră foarte specifică. Numai țânțarii masculi Aedes ar trebui să fie lansați în natură pentru a se împerechea cu cei de sex feminin nealterați.
Țânțarii modificați genetic se împerechează în libertate cu femelele sălbatice și transmit “gena letală” urmașilor lor, astfel încât țânțarii din noua generație mor înainte de a deveni adulți. Potrivit unui document clasificat al Comisiei Direcției pentru Agricultură, din februarie 2015, Brazilia este al treilea cel mai mare “consumator de  antimicrobiene în producția de hrană pentru animale”. Adică, Brazilia este pe locul trei în lume în utilizarea de tetraciclină în produsele alimentare. Un studiu realizat de Societatea Americană de Agronomie afirmă că “Se estimează că aproximativ 75% din antibiotice nu sunt absorbite de animale și se evacuează în deșeuri.” Unul dintre antibiotice (sau substanțe antimicrobiene) nominalizat în mod special în acest raport pentru persistența sa este tetraciclina.
Un document confidențial Oxitec intern din 2012 susținea că rata de supraviețuire ar putea fi și mai mare de 15% – chiar și cu un nivel scăzut de tetraciclină prezent. “Chiar și cantități mici de tetraciclină pot reprima ” ingineria letală După cum a explicat Dr. Ricarda Steinbrecher, chiar și în absența acestei tetracicline, o ” sub- populație” de țânțari Aedes modificată genetic ar putea, teoretic, dezvolta și prospera, fiind “capabilă să supraviețuiască și să înflorească în ciuda oricăror “eliberări de țânțari modificați genetic care încă au gena intactă”.

Virusul Zika – o minciuna propagandista prin care sa se stimuleze vaccinarea!

Francis A. Boyle, profesor de drept international, care a studiat armele biologice, a afirmat ca virusul Zika este o arma biologica creata de SUA. Boyle vorbeste despre un bio-razboi cu scopul de a reduce populatia Planetei.

Este important de amintit Memorandumul de Securitate Nationala nr. 200, un documentar din timpul mandatului lui Henry Kissinger, in cadrul Departamentului de Aparare. Lucrarea afirma intentia guvernului SUA de a studia impactul de crestere a populatiei planetei pana in anul 2000.

Scopul studiului a fost de a oferi “solutii” pentru orice efecte negative pe care cresterea populatiei le prezinta intereselor americane. Reducerea populatiei planetei este un subiect amplu dezbatut, avand in vedere faptul ca globalistii au spus-o clar si precis, fara ocolisuri ca, vor reducerea populatiei Planetei.

David Rockefeller a afirmat la data de 23 septembrie 1994, in timpul unui dineu al ambasadorilor ONU, ca populatia lumii trebuie redusa. In 2010, Bill Gates, fondatorul Microsoft, a sustinut cu tarie nevoia de reducere a populatiei planetei prin vaccinuri. Bill Gates prin fundatia care ii poarta numele sprijina financiar mari campanii de vaccinare in diverse zone ale lumii (ex. Africa).

Daca virusul Zika este real, atunci acesta reprezinta o problema, fiind lansat cu scopul de a reduce populatia planetei, iar “vaccinurile salvatoare” vor contribui si mai mult la acest proces sau daca este o minciuna speculativa, modul prin care globalistii starnesc frica ii va determina pe oameni sa accepte “vaccinurile salvatoare”. Ori care ar fi adevarul in acest sens, trebuie retinut ca, oamenii au de pierdut, iar globalistii de castigat.

Potrivit publicatiei Your News Wire, jurnalistul Jon Rappoport a afirmat ca, asa-zisul virus Zika nu este decat o inselatorie cu scopul bine determinat de a genera panica, iar de frica oamenii accepta orice, globalistii stiind asta.

Virusul Zika despre care se spune ca, este vinovat de nasterea copiilor cu craniile mici exista din anii ’40, continuand cu anii ’50, fiind considerat un virus care nu afecteaza omul. Jurnalistul afirma ca, majoritatea femeilor care dau nastere copiilor cu microcefalie prezinta rezultat negativ, atunci cand li se fac testul pentru a indica prezenta virusului Zika in corp.

Jurnalistul face o comparatie destul de buna si temeinica intre Zika si SIDA – o boala despre care s-a spus ca nu exista, intrucat HIV nu produce asa-zisa boala “SIDA”, HIV fiind, de fapt, un virus slab numit Kala-Azar prezent in Africa.

De asemenea, putem continua cu “boala ADHD” a copiilor “neastamparati”, despre care inventatorul ei, psihiatrul evreu, Leon Eisenberg, pe patul de moarte, a infirmat-o recunoscand ca a mintit. In aceste conditii, este bine sa avem o umbra de indoiala atunci cand globalistii vin sa ne prezinte orice “amenintare” la adresa omenirii.

Acum, veti vedea cum Mass Media Corporatista va imprastia frica atat cat cuprinde, iar apoi fundatiile globalistilor vor afirma ca se vor derula procedurile de “gasire” a unui vaccin, care, nu-i asa, “sa ne salveze pe toti”, profitul incasandu-l ei, iar noi ne semnam sentinta la moarte.

Raportul “Muntele de Fier” (1961): planuri ale Iluminatilor de a crea falsi inamici pentru a convinge oamenii sa accepte Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial !

Francmasonul James Paul Warburg, facea o declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:

“Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.”

Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.

Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”

Practic, asta este „buba” din spatele acestei propagande: numarul mare de oameni ! Ei bine, acest numar de oameni, trebuie redus, dupa cum spunea si evreul Abraham Bel Elazar, cunoscut sub numele de Henry Kissinger, fost Secretar de Stat, in timpul lui Richard Nixon si Gerard Ford.

Kissinger, care este vinovat si acuzat, de crime, de razboi, pentru folosirea napalmului, in timpul invaziei Timorului de Est, in decembrie 1975, fapt ce a dus la masacrarea a 200.000 de oameni, iar asta e unul dintre multitudinea de motive pentru care trebuia condamnat, la moarte chiar. El a declarat de nenumarate ori ca „populatia lumii trebuie redusa cu 90%, pentru a putea intra in Noua Ordine Mondiala”.

Scriitorul Juri Lina, ne prezinta niste informatii extraordinare in cartea sa „Arhitectii Inselaciunii”, despre cum sa combatem Noua Ordine Mondiala. La intalnirea anuala a grupului Bilderberg din Baden-Baden, Germania, din 6-9 iunie 1991, unde a avut loc debutul lui Bil Clinton, David Rockefeller Jr. a declarat:

„Suntem recunoscatori fata de Washington Post, The New York Times, Time Magazine si alte mari publicatii ai caror directori au luat parte la intrunirile noastre si si-au respectat promisiunea de a fi discreti timp de aproape 40 de ani…

Ar fi fost imposibil sa dezvoltam planul nostru mondial daca ar fi fost dat publicitatii pe parcursul acestor ani. Dar lumea este acum mai sofisticata si mai pregatita sa se indrepte spre un guvern mondial. Suveranitatea supernationala a unei elite intelectuale si a bancherilor internationali este bineinteles de preferat autodeterminismului national practicat in ultimele secole.”

O conferinta secreta a fost organizata de catre conducatori politici si financiari în 1961, într-o baza subterana aflata sub Muntele de Fier în zona superioara a New York-ului.” John Gailbraith si Leonard Lewin au facut cunoscut raportul „Muntele de Fier” (n.tr. Iron Mount Report) în 1966. În plus, acest raport a demascat teroristii secreti si planurile secrete ale Iluminatilor de a crea un nou inamic într-un moment de pace permanenta.

hqdefault iron-mountain-title-page raport report-from-iron-mountain1 smart-meter-alert2-300x190

Acest nou inamic este identificat cu periclitarea mediului, interventia umana si suprapopularea. Iata câteva din planurile Muntelui de Fier: Sa combine fortele Rusiei, ale Statelor Unite si ale altor state si apoi sa le uneasca într-o forta a Natiunilor Unite. Aceasta este forta politieneasca mondiala propusa si condusa de Natiunile Unite sub Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial. Sa înlocuiasca Constitutia Statelor Unite si a altor state suverane cu cea a Natiunilor Unite.

Sa detina o politie financiara si un sistem bancar mondial; atunci când planul serifului este pus în aplicare pentru a reconstrui o lume devastata de o criza planuita, cei care detin ipoteci si datorii bancare, vor primi împrumuturi garantate din partea bancii mondiale propuse pentru a-si putea achita datoriile în schimbul muncii lor.

Cei care refuza sa coopereze cu Noua Ordine Mondiala vor fi arestati de politia financiara (FICEN).Câteva din cele de mai sus au fost planuite pe perioada Celui de-al Patrulea Congres Mondial de Bilant al Mediului la care au luat parte George Hunt, familiile Rockefeller si Rothschild.Sa foloseasca Agentia Federala pentru Managementul Urgentelor pentru a gestiona crizele planuite dupa cum au fost imaginate de Kissinger.

Acesta este, de asemenea, un plan care are ca scop reducerea populatiei mondiale asa cum a fost expus în Memorandumul 200 al Securitatii Nationale emis de Kissinger în anii ’70.

Mai multe, pe larg, aici -> http://www.dzr.org.ro/raportul-muntele-de-fier-1961-planuri-ale-iluminatilor-de-a-crea-falsi-inamici-pentru-a-convinge-oamenii-sa-accepte-noua-ordine-mondiala-si-guvernul-mondial.

SURSE

  1. http://www.activenews.ro/externe/Ce-legatura-exista-intre-virusul-Zika-si-tantarii-modificati-genetic-Epicentrul-izbucnirii-bolii-acelasi-in-care-compania-britanica-Oxitec-a-raspandit-insecte-modificate-genetic-129530
  2. http://www.mirror.co.uk/news/world-news/zika-outbreak-caused-release-genetically-7281671
  3. http://real-agenda.com/bio-weapons-expert-zika-virus-genetically-engineered-disease/
  4. http://yournewswire.com/the-zika-virus-hoax-and-covert-op/
  5. http://www.wucnews.com/2016/02/the-zika-virus-was-created-and-patented.html
  6. http://www.thedailysheeple.com/zika-virus-hoax-five-things-that-will-happen-next_022016
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro