Visul globaliștilor – o omenire fără identitate

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Actul final pentru care se duce lupta in spatele Cortinei Oficiale a politicii europene, este unificarea tuturor tarilor de pe Batranul Continent, astfel UE devenind principala putere economico-militara din lume mai departe creandu-se o Lume Multipolara bazata in principala pe zone geografice dezvoltate economic si nu pe aliante militare antagonice.

Europa are deja o structura militara proprie, care va trebui fi folosita exclusiv in aparare, principiul fiind cel Wilsonian. Tentaculele Hidrei Sioniste din interiorul UE vor fi in final anihilate. UE nu are nevoie de tari sarace, de destabilitate in zona, insa va trebui sa protejeze economiile tarilor membre, fiecare tara membra avand dreptul la castig economic bazat pe o cooperare neviciata de interesele unor firme transnationale care vor sa acapareze prin orice mijloace piata de desfacere, in special in tarile saracite ale Uniunii.


Printr-o politica abila, de respectare a suveranitatii tuturor statelor membre, toata Europa Centrala si de Est isi poate reface potentialul economic, domeniu in care tarile mici au pierdut terenul. Privatizarile frauduloase din Romania spun totul.

Planul de dezvoltare economica poate duce, in final, la crearea principalului pol economic mondial format dintr-o Europa a Natiunilor. In acest sens, Constitutia europeana trebuie bine analizata, UE trebuind sa creeze un mecanism central care sa respecte drepturile tuturor statelor membre, in multitudinea lor de culturi, respectarea granitelor, a suveranitatii acestora, a drepturilor comerciale etc.


Afiliere politicului la miscarile internationale inseamna subordonarea aceluiasi stapan. Uniunea Europeana trebuie sa accepte in mod public divulgarea tuturor agentilor sionistilor. „Culorile politice” nu satisfac nevoile societatii moderne, politicile de stanga sau de dreapta fiind depasite in prezent de evolutia omenirii, piramida nevoilor fiind comuna tuturor oamenilor.

Natiunile Unite ale Europei vor trebui sa adopte o Constitutie care sa pastreze caracterele nationale, suverane, istorice, interesele politico-economice ale fiecaruia. De asemenea, trebuie elaborate politici, strategii si obiective comune intre organismele de putere ale acestor state, pe care Consiliul Europei sale adopte, respectand interesele individuale si reciproce ale partilor.

In acest Consiliu, toate tarile membre trebuie sa aiba drept de veto, iar deciziile sale sa poata fi contestate la Curtea Europeana de Justitie. Doctrina militara va trebui conceputa exclusiv pe aparare. Disparitia statului si a parghiilor de putere ale acestuia este un pericol major pentru viitor.

Cioplitorii Societatii Omenesti Mondiale vor o globalizare fortata, in genul unei ciorbe planetare, careia sa-i ingroape trecutul istoric. Noile generatii vor fi astfel rupte de trecut, nu vor intelege multe probleme politico-economice legate de aceasta si, astfel, nu vor intui nici viitorul omenirii.

 

SURSE

  1. Petre Varain – „Batalia pentru Romania”, pag. 52-54.

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Anders Tegnell, epidemiolog şef la Agenţia de Sănătate Publică din Suedia, cel mai important expert în boli infecţioase din Suedia, arhitectul strategiei imunității de grup, susţine că este „foarte periculos” dacă oamenii cred că purtarea măstilor va opri răspândirea coronavirusului
Bulgaria, a șasea țară care anunță retragerea din Pactul Global al ONU pentru Migrație
Atentat terorist pe Manchester Arena - o operațiune "steag fals"
Ce ne ascund guvernele: Zone secrete de pe Pământ vizitate frecvent de extratereștri
Drone anti-protestatari dotate cu bile cu vopsea, spray lacrimogen, lasere orbitoare si difuzoarea puternice ! Aceste drone au inceput sa fie criticate de multi cei care le-au vazut, fiind inca o dovada a statului politienesc !
Liga Naţiunilor şi planurile pentru un guvern mondial
Spaima în fața inteligenței artificiale
Putin: Noua strategie de securitate națională a SUA este ofensivă și agresivă
Preşedintele Siriei, Bashar Al-Assad, acuză SUA de uciderea a milioane de civili: "Americanii nu au nici un drept să vorbească despre drepturile omului"
Ungaria acuză SUA de "imixtiune în afacerile interne", după ce Washingtonul a lansat un proiect de finanțare a presei ungare
Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Presedintele Parlamentului Ungariei: "Nu dorim Societatea Deschisa a lui George Soros, nu vrem nebunia gender, nu dorim multiculturalism!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...