Visul transumanist al globaliștilor: Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a propus un permis global de sănătate obligatoriu sub formă de microcipuri implantabile în termen de 10 ani

Distribuie!by “Nu veți putea spune că nu ați știut sau că elitele nu v-au prevenit cu mult timp înainte (Klaus Schwab). Ne aflăm la jumătatea perioadei. Klaus Schwab solicită aprobarea paşaportului global de sănătate pe baza microcipului ce este implantabil Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a propus un permis […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nu veți putea spune că nu ați știut sau că elitele nu v-au prevenit cu mult timp înainte (Klaus Schwab).

Ne aflăm la jumătatea perioadei. Klaus Schwab solicită aprobarea paşaportului global de sănătate pe baza microcipului ce este implantabil


Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a propus un permis global de sănătate obligatoriu sub formă de microcipuri implantabile în termen de 10 ani.

Într-un interviu din 2016 care de abia acum atrage atenția lumii, Schwab, care este și fondatorul agendei globaliste Great Reset, a explicat că, în decurs de un deceniu, omenirea va avea microcipuri implantabile care vor servi drept permis global de sănătate.


Reporterul l-a întrebat pe Schwab în franceză, „Vorbim despre cipuri care pot fi implantate. Când va fi asta?” „Cu siguranță în următorii 10 ani”, a răspuns Schwab. „Și la început le vom implanta în hainele noastre. Și pe urmă ne-am putea imagina că le vom implanta în creierul nostru sau în pielea noastră.”

Schwab a mers chiar mai departe, descriind visul transumanist al globaliștilor despre o „fuziune” directă a conștiinței cu „lumea digitală”. „Și până la urmă, poate, va exista o comunicare directă între creierul nostru și lumea digitală”, a spus el. „Ceea ce vedem este un fel de fuziune a lumii fizice, digitale și biologice.”

El a insistat că oamenii vor putea în curând să spună pur și simplu „Vreau să fiu conectat cu cineva anume acum” pentru a-și lega direct conştiinţa cu cea a altei persoane.
Ne aflăm la jumătatea drumului.

Nu veți putea spune că nu ați știut sau că elitele nu v-au prevenit cu mult timp înainte.
Vă reamintim, Klaus Martin Schwab este un inginer și economist german fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial. De numele lui se leaga lansarea noului concept „Marea Resetare”.”[1][2]

SURSE

  1. https://yogaesoteric.net/ne-aflam-la-jumatatea-perioadei-klaus-schwab-solicita-aprobarea-pasaportului-global-de-sanatate-pe-baza-microcipului-ce-este-implantabil
  2. https://www.infobrasov.net/visul-transumanist-al-globalistilor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

DARPA proiectează sateliți gigantici, capabili să supravegheze în fiecare moment 40% din suprafața planetei Pământ
Ungaria: Proteste ale globaliștilor pro-UE împotriva naționalistului Viktor Orban, după ce Viktor Orban a dorit să interzică Fundația pentru o Societate Deschisă “George Soros” și toate ONG-urile lui George Soros
Proiectele Negre USAP: Un USAP este o operaţiune ultrasecretă şi complet închisă recunoaşterii oficiale, care necesită un drept de acces foarte special, chiar şi pentru cei care au în mod obişnuit accesul cel mai înalt la informaţiile ultrasecrete
Fundatia "Bil Gates" va scoate pe piata microcipuri contraceptive pentru oameni ! Inca o metoda pentru a controla oamenilor, sub un pretext "frumos" !
Dr. Marvin Herndon, chimist nuclear, geochimist și cosmochimist: "Otrăvirea cu aluminiu prin intermediul chemtrails este reală"
SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
"Progresiștii" duc omenirea către colaps
Publicatia "Charlie Hebdo" face glume despre avionul rusesc prabusit in Egipt - "un act de insulta adusa la adresa celor 224 de victime ale accidentului!"
CIA susține că "Rusia l-a ajutat pe Donald Trump să câștige alegerile din SUA"! Echipa lui Donald Trump răspunde: "Sunt aceiași oameni care au spus că Saddam Hussein a avut arme de distrugere în masă"
Depozitele de arme letale găsite în Siria, livrate de SUA și NATO
Flota stelară Solar Warden: Programul spațial secret al flotei aeronavelor interstelare americane
Masonii - constructori şi gardieni ai iluziei planetare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă de informații.