Visul transumanist al globaliștilor: Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a propus un permis global de sănătate obligatoriu sub formă de microcipuri implantabile în termen de 10 ani

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Nu veți putea spune că nu ați știut sau că elitele nu v-au prevenit cu mult timp înainte (Klaus Schwab).

Ne aflăm la jumătatea perioadei. Klaus Schwab solicită aprobarea paşaportului global de sănătate pe baza microcipului ce este implantabil


Fondatorul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a propus un permis global de sănătate obligatoriu sub formă de microcipuri implantabile în termen de 10 ani.

Într-un interviu din 2016 care de abia acum atrage atenția lumii, Schwab, care este și fondatorul agendei globaliste Great Reset, a explicat că, în decurs de un deceniu, omenirea va avea microcipuri implantabile care vor servi drept permis global de sănătate.


Reporterul l-a întrebat pe Schwab în franceză, „Vorbim despre cipuri care pot fi implantate. Când va fi asta?” „Cu siguranță în următorii 10 ani”, a răspuns Schwab. „Și la început le vom implanta în hainele noastre. Și pe urmă ne-am putea imagina că le vom implanta în creierul nostru sau în pielea noastră.”

Schwab a mers chiar mai departe, descriind visul transumanist al globaliștilor despre o „fuziune” directă a conștiinței cu „lumea digitală”. „Și până la urmă, poate, va exista o comunicare directă între creierul nostru și lumea digitală”, a spus el. „Ceea ce vedem este un fel de fuziune a lumii fizice, digitale și biologice.”

El a insistat că oamenii vor putea în curând să spună pur și simplu „Vreau să fiu conectat cu cineva anume acum” pentru a-și lega direct conştiinţa cu cea a altei persoane.
Ne aflăm la jumătatea drumului.

Nu veți putea spune că nu ați știut sau că elitele nu v-au prevenit cu mult timp înainte.
Vă reamintim, Klaus Martin Schwab este un inginer și economist german fondator și președinte executiv al Forumului Economic Mondial. De numele lui se leaga lansarea noului concept „Marea Resetare”.”[1][2]

SURSE

  1. https://yogaesoteric.net/ne-aflam-la-jumatatea-perioadei-klaus-schwab-solicita-aprobarea-pasaportului-global-de-sanatate-pe-baza-microcipului-ce-este-implantabil
  2. https://www.infobrasov.net/visul-transumanist-al-globalistilor

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...