Viteza luminii este mult mai mare decat a estimat-o Einstein ! O supernova demonstreaza eroarea lui Einstein !

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Am ajuns la viteza luminii, considerata pana nu demult ca fiind, „maxima in Univers” ! Dar, Albert Einstein, omul de stiinta evreu, care a facut acest calcul a primit o „corectie” din partea Universului. Einstein, ca si multi alti conservatori, au impresia ca Universul, functioneaza dupa legile lor, limitate, pamantene, dar Universul, functioneaza dupa legile sale, dar si noi dupa legile sale. Asadar ajungem sa vedem, cum toata baza fizicii clasice, este una, fundamental, FALSA !

Cum s-a ajuns aici ? Cine a permis asta ? Raspunsul este unul simplu: Oculta Mondiala ! Daca cunosti, Universul, in profunzimea sa, atat astrologic, cat si stiintific, incepi sa rezonezi cu elementele sale (corpuri ceresti), insa daca-l stii, doar sub o forma conservatoare, il vei considera, „un fel de accident”, cunoscut sub numele de „Big Bang” !


lumina

supernova

Supernova 1987

grafic

Anomalia observată de fizicieni

E timpul, sa incepem, sa-l cunoastem cu adevarat ! Intr-un articol publicat pe site-ul Descopera.ro, se prezinta o supernova, ciudata, pentru astronomi, care nu face decat sa demonstreze falsitatea calcularii vitezei luminii de catre Einstein. Citez:

„Anomaliile bizare observate în urma studiului unei supernove l-au determinat pe un fizican să susţină că viteza luminii ar trebui recalculată.

În 1987, astronomii au detectat o supernovă aflată suficient de aproape de noi pentru a putea fi văzută cu ochiul liber. Nu telescopul a fost primul aparat care a înregistrat evenimentul cosmic, ci un detector de neutrino.

Potrivit fizicienilor, aceşti neutrino şi fotonii emişi de explozie ar fi trebuit să străbată distanţa dintre Marele Nor Magelanic şi noi cu viteza luminii.

Dar această viteză nu este mereu constantă, de 3×108 m/s, fiind încetinită de anumite filtre, cum este în acest caz miezul dens al unei supernove. Deci, neutrino ar fi trebuit să ajungă la noi mai repede, cu aproximativ 3 ore înaintea luminii supernovei.

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă au raportat o primă emisie de neutrino cu 7,7 ore înainte de fotoni şi o altă emisie de neutrino cu 4,7 ore înainte.

Fizicienii au fost derutaţi, pentru că modelul lor prevedea ca prima emisie de neutrino să ajungă cu doar 3 ore înaintea luminii.

Astfel, profesorul James Franson de la Universitatea Maryland din Baltimore crede că aceste observaţii sunt dovada că fizicienii trebuie să rescrie modul în care se comportă lumina şi viteza ei în anumite condiţii.

El spune că efectele mecanicii cuantice încetinesc uneori viteza luminii. Efectul este foarte slab, dar pe distanţe mari, de 163.000 de ani-lumină, această influenţă este observată prin asemenea discrepanţe.

În publicaţia New Journal of Physics, Francon explică polarizarea în vacuum, un fenoment prin care un foton se transformă într-un electron-pozitron şi apoi redevine foton, dar această modificare îi încetineşte puţin deplasarea.

Aceste modificări au loc din cauza câmpurilor gravitaţionale. Şi neutrino sunt influenţaţi de aceste modificări, dar mult mai puţin, într-o măsură care poate fi considerată neglijabilă.

Dacă teoria lui Franson este corectă, atunci câmpurile gravitaţionale din centrul galaxiilor încetinesc fotonii. Modelul lui explică anomaliile calculate în cazul Supernovei 1987a.

O altă explicaţie este aceea că neutrino care au ajuns mai repede decât ar fi trebuit nu proveneau de fapt de la acea supernovă, ci de la o altă sursă, detectarea lor fiind deci o simplă coincidenţă. Franson spune că probabilitatea acestui fenomen este de 1 la 10.000.”[1]

Faptul ca viteza luminii nu este maxima in Univers, reiese si din celebrul experiment al tuturor timpurilor, CERN, din Elvetia, cunoscut sub numele de „acceleratorul de particule”, cand la 23 septembrie 2011, au fost lansate 15.000 de particule de neutrini care au ajuns la destinatie, mai repede cu 60 de nanosecunde decat lumina, ceea ce este extraordinar ! Albert Einstein, spunea despre neutrini ca, „acestia nu pot depasi viteza luminii”. Iata ca s-a inselat !


Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/viteza-luminii-a-fost-depasita-de-neutrini-teoria-relativitatii-a-fost-demolata.

SURSE

1. http://www.descopera.ro/dnews/12859090-einstein-a-gresit-o-supernova-bizara-ar-putea-schimba-pentru-totdeauna-viteza-luminii

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...