Vladimir Putin a criticat ideile liberale și progresiste promovate de către globaliști

by “Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a reluat atacurile la adresa „liberalismului”, condamnând primirea de migranţi şi promovarea drepturilor LGBT. Vorbind la Osaka, în Japonia, după summitul G20, Putin a spus că „ideea liberală a început să se auto-devoreze”, primirea de migranţi în masă în Europa ar echivala cu încălcarea dreptului […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a reluat atacurile la adresa „liberalismului”, condamnând primirea de migranţi şi promovarea drepturilor LGBT.

Vorbind la Osaka, în Japonia, după summitul G20, Putin a spus că „ideea liberală a început să se auto-devoreze”, primirea de migranţi în masă în Europa ar echivala cu încălcarea dreptului localnicilor la „tradiţiile proprii”, iar respectul pentru drepturile minorităţilor sexuale este „impus” majorităţilor din societăţile occidentale.


Putin formulase deja asemenea idei într-un interviu cu „Financial Times”, înaintea summitului, atrăgându-şi criticile muzicianului britanic Elton John, care a calificat drept „ipocrite” politicile ruseşti faţă de comunitatea LGBT. Sâmbătă, Putin i-a răspuns muzicianului că este un „geniu muzical”, dar „de data asta se înşală”.

 

Putin a mai spus că legea rusă împotriva „propagandei homosexuale” are ca obiect să dea copiilor timp să devină adulţi înainte de a-şi alege orientarea sexuală.”[1]


“Preşedintele rus Vladimir Putin a denunţat sâmbătă ideile de libertate sexuală şi de libertate a genului “impuse” – potrivit lui – oamenilor, care le-ar fi în majoritate ostili, potrivit AFP.

“În unele ţări europene, unde se spune părinţilor că fetele nu mai pot purta fuste la şcoală.Ce-i asta?”, a declarat Putin în cursul conferinţei de presă la finalul summitului G20 de la Osaka, în Japonia.

“Această idee progresistă începe să fie depăşită”, a apreciat preşedintele rus, care provocase deja un val de reacţii estimând într-un interviu publicat în ajunul summitului în Financial Times că progresismul “şi-a trăit traiul”.

“Există tot felul de lucruri acum: s-au inventat cinci sau genuri, nu înţeleg ce este asta”, a spus el în continuare.

“Problema este că această parte a societăţii destul de agresivă îşi impune punctul de vedere majorităţii zdrobitoare” a oamenilor, a afirmat Putin.

“Reprezentanţii ideilor liberale impun un anume tip de educaţie sexuală în şcoală, părinţii nu o vor, dar nu li se cere părerea”, a mai asigurat preşedintele rus.

Potrivit lui, “aceasta ar putea explica fenomenul Trump, victoria sa, faptul că oameni nemulţumiţi ies în stradă în ţările occidentale”.

În timp ce Rusia este acuzată adeseori în Occident de ingerinţă în procesele politice din alte ţări, există adevărate “motive profunde” pentru nemulţumire, afirmă preşedintele rus.

Cântăreţul britanic Elton John i-a adresat vineri o serie de mesaje Twitter lui Vladimir Putin, după ce liderul rus a afirmat că Rusia “nu are probleme” cu persoanele LGBT şi vrea ca toată lumea să fie fericită, în interviul pentru Financial Times.

În timp ce scene de amor homosexual şi consum de droguri au fost retrase recent din versiunea rusă a biografiei ecranizate a lui Elton John, starul britanic l-a acuzat pe Putin de “ipocrizie”.

La rândul său, Vladimir Putin a afirmat sâmbătă că faimosul cântăreţ, “un geniu muzical se înşeală”.

“Noi avem o atitudine foarte calmă faţă de comunitatea LGBT”, a declarat el. “Avem o lege, criticată de toată lumea, legea interzicând propaganda homosexuală în rândul minorilor”, a amintit Putin.

“Dar, ascultaţi, lăsaţi o persoană să crească, să devină adultă şi apoi să decidă ce vrea să fie”, a îndemnat liderul rus.”[2]

SURSE

  1. https://adevarul.ro/international/rusia/presedintele-rus-vladimir-putin-si-a-reluat-osaka-atacurile-adresa-liberalismului-1_5d188a92892c0bb0c6f65e0a/index.html
  2. https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/06/29/putin-denunta-idei-pro-lgbt-care-ar-fi-impuse-oamenilor–334057
  3. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

SUA cer prelungirea anchetei ONU asupra armelor chimice din Siria. SUA mint și susțin ca Bashar al-Assad este "vinovat" de atacul cu gaz neurotoxic sarin din aprilie asupra localității siriene Khan Shaykhun, soldat cu peste 80 de morți. Să nu uităm că SUA au mințit o lume întreagă afirmând că Saddam Hussein are "arme chimice, biologice și de distrugere în masă". SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS, în timpul "Primăverii Arabe" (2010 - 2011), cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad!
Prăbuşirea morală a Occidentului
UE va aloca 1 milion de euro pentru combaterea presei rusești. UE este deranjată de adevărurile prezentate de presa rusă
Un email dezvăluit publicului de Wikileaks arată că Hillary Clinton a dorit război în Siria pentru beneficiul Israelului
NSA si FBI doresc sa impiedice Apple si Google pentru a nu scoate pe piata telefoane protejate impotriva ascultarii !
Globaliștii încearcă să oprească ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Uniunea Europeană este Noua Uniune Sovietică
Bancherii Iluminați care controlează lumea
Libertatea de exprimare sub asediu
"Încălzirea Globală", Reducerea Populației Globale și Noua Ordine Mondială
Corectitudine politică: Facebook a retras un videoclip anti-imigranți filmat la Viena. La câteva ore, un afgan a înjunghiat o familie în parcul Prater
Lagărele de concentrare ale SUA în care au fost închiși 100.000 de japonezi
Edward Snowden explică modul în care NSA supraveghează ziariștii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro