Vladimir Putin: „Casa Albă folosește Rusia ca o sperietoare pentru a-i manipula pe americani”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Administratia Obama taraste Rusia in alegerile prezidentiale din SUA pentru a manipula alegatorii americani in beneficiul lui Hillary Clinton, a declarat Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, adaugand ca dezvalurile cu privire la scandalul e-mail-urilor nu au nimic de-a face cu interesele Rusiei.

Oficialii serviciilor de informatii din SUA au acuzat, saptamana trecuta, Rusia ca ar fi in spatele unei serii de atacuri informatice care au vizat Conventia National Democrata si campania lui Hillary Clinton. Gruparea Clinton a aratat cu degetul catre Putin ca sursa a problemelor cu care se confrunta cu privire la scurgerea de informatii. Rusia neaga orice implicare in atacurile informatice.


„Ei au cauzat aceasta isterie antirusa cu scopul unic de a distrage atentia publicului de la esenta informatiilor sparte de hackeri”, a declarat Vladimir Putin la un forum economic la Moscova, referindu-se la acuzatiile de hacking.

„Este, de fapt, o modalitate de manipulare a opiniei publice, dar pentru un motiv nimeni nu discuta despre asta. Ei vorbesc doar despre cine a facut-o.”


Putin a respins ideea ca scurgerile de informatii erau conforme cu obiectivele rusesti.  Gruparea Democrata sustine ca Moscova il sustine pe Donald Trump ca urmatorul presedinte al SUA si folosesc razboiul informational pentru a manipula rezultatul votului in noiembrie.

„Se spune ca a fost in interesul Rusiei. Nu exista interese rusesti implicate”, a declarat Vladimir Putin.

Vladimir-Putin-impotriva-Iluminatilor

„Ei au facut Rusia o prioritate a intregii campanii. Toata lumea vorbeste de Rusia. Aceasta poate fi magulitor, dar numai partial. Pentru ca toti participantii la acest proces se complac in retorica antirusa si otravesc relatiile dintre statele noastre”, a declarat Putin. „Acest lucru este rau pentru ambele tari si comunitatea internationala.”

Putin a adaugat ca „inrautatirea relatiilor Rusiei cu SUA nu a fost alegerea noastra”. El a spus ca, pentru ca lucrurile sa se imbunatateasca intre Moscova si Washington, SUA ar trebui sa inceapa sa actiuneze ca un partener egal si sa respecte interesele Rusiei, mai degraba decat sa incerce sa dicteze termeni.

„Suntem preocupati de deteriorarea relatiilor ruso-americane, dar dar nu a fost alegerea noastra, niciodata nu ne-am dorit asta. Dimpotriva, dorim sa avem relatii de prietenie cu SUA, o tara mare si o economie de conducere”, a spus Putin[1].

SURSE

  1. https://www.rt.com/usa/362529-putin-russia-us-election/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...