Vladimir Putin convoacă Consiliul de Securitate ONU după atacul SUA asupra Siriei

by “Rusul publică declarațiа lui Vladimir Putin în legătură cu atacul Statelor Unite și al aliaților împotriva Siriei. „Pe data de 14 aprilie, Statele Unite au realizat cu ajutorul aliaților un atac cu rachete asupra forțelor armate și a infrastructurii civile din Republica Arabă Siriană. Atacul s-a desfășurat fără acceptul […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“Rusul publică declarațiа lui Vladimir Putin în legătură cu atacul Statelor Unite și al aliaților împotriva Siriei.

„Pe data de 14 aprilie, Statele Unite au realizat cu ajutorul aliaților un atac cu rachete asupra forțelor armate și a infrastructurii civile din Republica Arabă Siriană. Atacul s-a desfășurat fără acceptul Consiliului de Securitate ONU, încălcând astfel Carta Naționilor Unite, normele și principiile dreptului internațional. A fost săvârșită o agresiune împotriva unui stat suveran care se luptă cu terorismul.


Ca și anul trecut, când Statele Unite au atacat baza Șairat din Siria, drept motiv a fost folosită o înscenare a unui atac chimic împotriva populației civile, de data aceasta într-o suburbie a Damascului, Douma. Experții militari ruși nu au descoperit la locul incidentului nicio urmă de folosire a clorului sau a oricărei alte arme chimice. Nicio persoană din zonă nu a confirmat atacul chimic.

Organizația pentru interzicerea armelor chimimice a trimis în Siria specialiști pentru clarificarea situației, însă un grup de țări occidentale au ignorat cu cinism acest lucru și au desfășurat o acțiune militară fără a aștepta concluziile anchetei.


Rusia condamnă atacul împotriva Siriei, unde militarii ruși ajută guvernul legitim în lupta împotriva terorismului.

Prin faptele sale, Statele Unite înrăutățesc catastrofa umanitară din Siria, aduc suferință populației pașnice, îi ajută practic pe teroriștii care de 7 ani chinuie poporul sirian, provoacă un nou val de refugiați din această regiune.

Actuala escaladare a situației din Siria are un efect distrugător asupra întregului sistem de relații internaționale. Istoria va pune totul la locul lor, iar aceasta deja a făcut vinovate Statele Unite pentru represaliile sângeroase împotriva Iugoslaviei, Irakului și Libiei. Rusia convoacă Consiliul de Securitate al ONU pentru discutarea acțiunilor agresive ale Statelor Unite și ale aliaților săi.””[1]

SURSE

  1. https://rusul.ru/vladimir-putin-convoaca-consiliul-de-securitate-onu-dupa-atacul-sua-asupra-siriei/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Fostul Ministru german al Apărării, Andreas von Bulow, susține că CIA se află în spatele atentatelor de la 11 septembrie 2001
Steven Mosher, om de știință: "Schimbările climatice sunt cea mai mare fraudă științifică săvârșită vreodată asupra familiei omului"
ASTRA TR-3B - aeronava triunghiulară antigravitațională
Fostul avocat al lui Slobodan Miloșevic a fost împușcat mortal în fața casei sale din Belgrad! În 2016, Slobodan Milosevic a fost achitat de către Tribunalul Penal Internațional pentru fosta Iugoslavie!
SUA sprijină Israelul în ”dreptul lui la autoapărare”
Turcia a doborat un avion militar rusesc - o adevarata provocare la adresa Rusiei! Presedintele Cehiei, Milos Zeman, acuza Turcia ca are legaturi cu teroristii ISIS! Vladimir Putin: "Vor ca NATO sa serveasca ISIS ? Ne-au injunghiat pe la spate!"
Tentativă de asasinat asupra preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro. Reacţia soldaţilor. SUA se află în spatele acestei tentative?
Moscova avertizează Washingtonul să nu se amestece în treburile Iranului în timpul protestelor din ţară
Schimbare majoră la Facebook. Noua eră, Poliția Gândirii. Sfârșitul libertății de exprimare
Strategia lui Emmanuel Macron a eșuat, susținerea pentru "vestele galbene" crește! "Salvatorul UE" riscă o înfrângere devastatoare
1 Mai - Ziua Iluminaților din Bavaria și Ziua Internațională a Muncii
Ultimele caracteristici ale dispozitivelor? Ele vă pot spiona aproape în permanență fiecare mişcare!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro