Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei. Vladimir Putin și Bashar al-Assad sunt aproape să-i învingă pe teroriștii ISIS. Organizația teroristă ISIS a fost creată și finanțată de SUA în timpul operațiunii “Primăvara Arabă” (2010 – 2011) cu scopul de a-l înlătura pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad

by “Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei Trupele guvernamentale siriene controlează în prezent peste 98% din teritoriul Siriei, a declarat marți președintele rus Vladimir Putin în timpul unei întrevederi cu omologul său ceh Milos Zeman la Soci, celebră stațiune pe coasta rusă a Mării Negre, […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Vladimir Putin: Guvernul de la Damasc controlează 98% din teritoriul Siriei

Trupele guvernamentale siriene controlează în prezent peste 98% din teritoriul Siriei, a declarat marți președintele rus Vladimir Putin în timpul unei întrevederi cu omologul său ceh Milos Zeman la Soci, celebră stațiune pe coasta rusă a Mării Negre, relatează EFE și TASS.


‘Mai mult din 98% din teritoriu este deja sub controlul trupelor guvernamentale din Siria. Mai există încă focare de rezistență, dar acestea dispar rapid în urma atacurilor forțelor noastre aeriene și ale aliaților sirieni”, a spus Putin.

Zeman, unul din puținii lideri europeni care nu își ascund simpatia față de Vladimir Putin, a subliniat că Rusia și Siria au obținut o victorie militară în această țară arabă, referindu-se la discuțiile desfășurate cu o zi în urmă între Vladimir Putin și președintele sirian Bashar al-Assad tot la Soci.


‘Ieri, v-ați întâlnit cu președintele Al-Assad. Ați câștigat în Siria, dat fiind faptul că el controlează practic întregul teritoriu, cu excepția unor părți mici. Dar în cele din urmă el (Al Asad) este președintele ales democratic”, a subliniat Zeman.

Președintele ceh, care va candida pentru un nou mandat la alegerile de la începutul anului viitor, a vorbit cu Putin în limba rusă și a refuzat ca declarațiile sale să fie traduse pentru jurnaliștii din țara sa.

‘Nu trebuie să traduceți. Jurnaliștii noștri (cehi) trebuie să înțeleagă limba rusă’, a spus el când i s-a propus ca declarațiile sale să fie traduse din rusă în limba cehă.

Putin declarase la întâlnirea cu Bashar al-Assad că operațiunea militară a Rusiei în Siria este practic încheiată. Liderul rus va continua să abordeze marți conflictul sirian în cadrul unor convorbiri telefonice preconizate cu președintele SUA, Donald Trump, și regele Salman al Arabiei Saudite.

Miercuri, la Soci, va avea loc un summit trilateral în problema siriană cu participarea președinților Rusiei, Vladimir Putin, Turciei, Recep Tayyip Erdogan, și Iranului, Hasan Rohani.

Conform postului de televiziune rusesc NTV, discuțiile între președinții Rusiei și Cehiei au continuat în limba rusă. Putin a subliniat că relațiile ruso-cehe se dezvoltă în continuare și, în pofida tuturor dificultăților, volumul schimburilor comerciale bilaterale în primele nouă luni ale acestui an a crescut cu peste 40%.

Putin a remarcat de asemenea și faptul că împreună cu Zeman a venit o delegație importantă de oameni de afaceri din Cehia, iar liderul ceh a ilustrat aceasta cu cifre. ‘Sunt 140 de oameni de afaceri. În vizita mea recentă în Franța m-au însoțit doar 14 oameni de afaceri’, a spus Zeman.

‘Poate pentru că piața Cehiei este aici, în Rusia, în primul rând’, a reacționat președintele rus.

Milos Zeman (73 de ani) a sosit luni în Rusia într-o vizită de cinci zile, care mai cuprinde deplasări la Moscova și Ekaterinburg (estul Munților Ural). La finalul acestei vizite, Rusia și Cehia urmează să semneze 13 acorduri economice în valoare de peste 20 miliarde de dolari, a indicat Milos Zeman.

AGERPRES/(AS — autor: Lilia Traci, editor: Sorin Popescu, editor online: Simona Aruștei)”[1]

Organizatia terorista ISIS a fost creata si finantata de SUA in timpul operatiunii “Primavara Araba” (2010 – 2011) cu scopul de a-l inlatura pe Presedintele Siriei, Bashar al-Assad. SUA si UE sunt deranjate de faptul ca Vladimir Putin il sustine pe Bashar al-Assad.

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/externe/2017/11/21/vladimir-putin-guvernul-de-la-damasc-controleaza-98-din-teritoriul-siriei-16-12-56#.WhRLx4hI9-c.facebook
  2. Foto: sitsshow.blogspot.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Jurnalisti retinuti ilegal la intalnirea Grupului Masonic Bilderberg din 29 mai - 1 iunie 2014 ! Ziaristii oficiali care au fost prinsi ca discutau cu jurnalistii infowars.com au fost imediat dati afara din delegatia Bilderberg ! Atat de teama le este globalistilor de presa libera !
Oamenii în Negru: Unii sunt agenți ai serviciilor secrete, alții sunt extratereștri
Operaţiunea "Rapid şi furios": În anul 2011, Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc şi Explozibili din SUA (ATF) a lansat operaţiunea „Rapid şi furios” prin care furnizau arme de contrabandă celor mai periculoşi traficanţi de droguri din Mexic, cu pretextul că astfel vor putea urmări traseul armelor şi vor reuşi să anihileze reţelele de trafic de droguri
Bancherii s-au întâlnit în secret la Londra pentru a plănui să elimine cash-ul
Imperialismul economic american în mişcare disperată prin intermediul TTIP
Zeci de angajați ai Facebook contestă cultura liberală „intolerantă”
Wilhelm Reich: "Sunt oare un om venit din spaţiul cosmic? Aparţin oare noii rase de pământeni, născută din încrucişarea unor bărbaţi extratereştri cu femei pământene?"
Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov: "Nu îmi iau smartphonul când negociez dosare sensibile"
Ambasada Olandei la București susține construirea de cluburi pentru studenții homosexuali în universitățile din România
Toate minciunile despre "încălzirea globală" au fost demascate
Cum se falimentează o țară: FMI - Argentina 2001
Uniunea Europeană a reaprobat utilizarea erbicidului pe bază de glifosat produs de Monsanto. Evaluatorii au înlăturat avertismentele privind pericolele pe care le implică
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro