Vladimir Putin: „Haideți să nu uităm că SUA este singura țară din lume, care a folosit vreodată armament atomic. Și a făcut-o împotriva unei țări ne-atomice. Împotriva Japoniei. Oare am șters asta din memorie?”

Distribuie!

„Haideti sa nu uitam ca SUA este singura tara din lume care a folosit vreodata armament atomic. Si a facut-o impotriva unei tari ne-atomice. Impotriva Japoniei. Oare am sters asta din memorie? Nu! Nu putem uita! Si vom reactiona de fiecare data impotriva amenintarilor externe.

Acum o sa dau voce unor lucruri foarte simple, banale, clare si care stau la baza celor ce se petrec intre noi si Statele Unite. Noi suntem singura tara, in afara de SUA, care detine triada nucleara: pe Pamant, in aer si in oceane. Si armele noastre sunt egale cu ale lor atat ca putere, cat si ca numar.


Anume aceasta egalitate sta la baza multor decizii menite sa sustina Rusia. Cand in Consiliul de Securitate al ONU ni se arata cate o pulbere gasita, chipurile, pe teritoriul Bagdadului sau altundeva in Irak si este definita ca fiind arma de distrugere in masa, iar sub acest pretext se merge in acea tara, pentru a lichida armata si a-l spanzura pe seful statului, oricare ar fi acesta, ca apoi sa ni se explice ca, de fapt, acolo nu era nici un fel de arma de distrugere in masa, imi vine un dubiu… Sunt partenerii nostri sinceri? Am senzatia ca partenerii nostri nu vor colaboratori, ci vor vasali, vor sa conduca, insa cu Rusia nu merge asa.”[1]

Vladimir Putin Japonia SUA arma atomica

Video


P.S. Asadar, Vladimir Putin este impotriva Iluminatilor.

SURSE

  1. Video: YouTube
  2. Foto: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...