Vladimir Putin: “Haideți să nu uităm că SUA este singura țară din lume, care a folosit vreodată armament atomic. Și a făcut-o împotriva unei țări ne-atomice. Împotriva Japoniei. Oare am șters asta din memorie?”

by “Haideti sa nu uitam ca SUA este singura tara din lume care a folosit vreodata armament atomic. Si a facut-o impotriva unei tari ne-atomice. Impotriva Japoniei. Oare am sters asta din memorie? Nu! Nu putem uita! Si vom reactiona de fiecare data impotriva amenintarilor externe. Acum o sa dau […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Haideti sa nu uitam ca SUA este singura tara din lume care a folosit vreodata armament atomic. Si a facut-o impotriva unei tari ne-atomice. Impotriva Japoniei. Oare am sters asta din memorie? Nu! Nu putem uita! Si vom reactiona de fiecare data impotriva amenintarilor externe.

Acum o sa dau voce unor lucruri foarte simple, banale, clare si care stau la baza celor ce se petrec intre noi si Statele Unite. Noi suntem singura tara, in afara de SUA, care detine triada nucleara: pe Pamant, in aer si in oceane. Si armele noastre sunt egale cu ale lor atat ca putere, cat si ca numar.


Anume aceasta egalitate sta la baza multor decizii menite sa sustina Rusia. Cand in Consiliul de Securitate al ONU ni se arata cate o pulbere gasita, chipurile, pe teritoriul Bagdadului sau altundeva in Irak si este definita ca fiind arma de distrugere in masa, iar sub acest pretext se merge in acea tara, pentru a lichida armata si a-l spanzura pe seful statului, oricare ar fi acesta, ca apoi sa ni se explice ca, de fapt, acolo nu era nici un fel de arma de distrugere in masa, imi vine un dubiu… Sunt partenerii nostri sinceri? Am senzatia ca partenerii nostri nu vor colaboratori, ci vor vasali, vor sa conduca, insa cu Rusia nu merge asa.”[1]

Vladimir Putin Japonia SUA arma atomica

Video


P.S. Asadar, Vladimir Putin este impotriva Iluminatilor.

SURSE

  1. Video: YouTube
  2. Foto: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

"În căutarea lui Dory". Pentru prima dată, Disney introduce un cuplu gay în desenele animate. Bonus: Un moment transgender: o rândunică de mare devine din "el" o "ea"
Naționaliștii europeni dau tonul împotriva Pactului pentru Migrație
CIA a pierdut controlul armelor sale cibernetice
Dezvăluiri despre radiaţiile emise de antenele 5G
Evreii sioniști împotriva libertății de exprimare
Paris: La inițiativa extremei stângi, cuvintele „mamă” și „tată” eliminate din actele de stare civilă pentru a nu „discrimina” homosexualii
"Ilegalii" – elita agenţilor din intelligence
Ungaria: "SUA sunt responsabile de conflictele din Orientul Mijlociu care au generat refugiati!" SUA, la randul lor, au ridicat un gard la frontiera cu Mexicul, iar acum ne dau lectii de "moralitate"!
Protest al bulgarilor impotriva infiintarii unei baze NATO in tara lor ! Bulgarii au luat atitudine anti-NATO si anti-UE, tocmai cei care doresc sa ne atraga intr-un razboi cu Rusia !
Școala de la Frankfurt
Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in 2015, in Austria la Interalpen Hotel Tyrol ! Intalnirea ar putea avea loc la mijlocul lunii iunie !
#Rezistenți, Soros e penal – Iată sentința de condamnare! Așa-zisa societate civilă moralistă din România, formată din ONG-urile finanțate de afaceristul George Soros, împreună cu grupările #rezist, ascund că mentorul lor a fost condamnat penal definitiv în Franța, pentru fraudarea băncii Societe Generale. Soros s-a jelit la CEDO, dar judecătorii europeni au statuat că Franța l-a condamnat corect pe infractor (Decizia CEDO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro