Vladimir Putin: “Haideți să nu uităm că SUA este singura țară din lume, care a folosit vreodată armament atomic. Și a făcut-o împotriva unei țări ne-atomice. Împotriva Japoniei. Oare am șters asta din memorie?”

by “Haideti sa nu uitam ca SUA este singura tara din lume care a folosit vreodata armament atomic. Si a facut-o impotriva unei tari ne-atomice. Impotriva Japoniei. Oare am sters asta din memorie? Nu! Nu putem uita! Si vom reactiona de fiecare data impotriva amenintarilor externe. Acum o sa dau […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Haideti sa nu uitam ca SUA este singura tara din lume care a folosit vreodata armament atomic. Si a facut-o impotriva unei tari ne-atomice. Impotriva Japoniei. Oare am sters asta din memorie? Nu! Nu putem uita! Si vom reactiona de fiecare data impotriva amenintarilor externe.

Acum o sa dau voce unor lucruri foarte simple, banale, clare si care stau la baza celor ce se petrec intre noi si Statele Unite. Noi suntem singura tara, in afara de SUA, care detine triada nucleara: pe Pamant, in aer si in oceane. Si armele noastre sunt egale cu ale lor atat ca putere, cat si ca numar.


Anume aceasta egalitate sta la baza multor decizii menite sa sustina Rusia. Cand in Consiliul de Securitate al ONU ni se arata cate o pulbere gasita, chipurile, pe teritoriul Bagdadului sau altundeva in Irak si este definita ca fiind arma de distrugere in masa, iar sub acest pretext se merge in acea tara, pentru a lichida armata si a-l spanzura pe seful statului, oricare ar fi acesta, ca apoi sa ni se explice ca, de fapt, acolo nu era nici un fel de arma de distrugere in masa, imi vine un dubiu… Sunt partenerii nostri sinceri? Am senzatia ca partenerii nostri nu vor colaboratori, ci vor vasali, vor sa conduca, insa cu Rusia nu merge asa.”[1]

Vladimir Putin Japonia SUA arma atomica

Video


P.S. Asadar, Vladimir Putin este impotriva Iluminatilor.

SURSE

  1. Video: YouTube
  2. Foto: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Tentativă de asasinat asupra preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro. Reacţia soldaţilor. SUA se află în spatele acestei tentative?
Big Brother în Franța: Fişier gigantic cu date biometrice, adrese, e-mailuri etc., pentru 60 de milioane de cetăţeni! Adică buletinul, paşaportul şi toate informaţiile despre fiecare vor fi de acum înainte stocate într-un singur fişier!
"Sfârșitul Lumii" - o formă de agresiune a Războiului Psihologic
Iluminatii se intalnesc in summit-ul G7 in Haga pentru a pregati cat mai bine Noua Ordine Mondiala! Rusia a fost scoasa din cadrul Globalizarii G8 dupa ce Putin a blocat lovitura de stat provocata de SUA si UE din Ucraina!
FBI şi avioanele companiilor fantomă - acţiuni ilegale şi viclene
Petitie in Uniunea Europeana pentru legalizarea marijuanei ! E o chestiune de timp pana va intra in legalitate !
Membrii Anonymous au provocat proteste impotriva Noii Ordini Mondiale in aproape 500 de orase din lume ! A fost cea de-a doua editie a "Marsului celor un milion de masti" !
Donald Trump, omul împotriva Noii Ordini Mondiale, a devenit noul Președinte al SUA! Iluminații (George Soros, Rothschild, Rockefeller etc.) au pierdut! Donald Trump: „Nu vom mai preda această țară și poporul ei cântecului fals, insidios și manipulator al Globalismului”
Atentat terorist pe Manchester Arena - o operațiune "steag fals"
Cum le-a închis gura lobby-iștilor fracturării hidraulice un agricultor: "Bea cineva din această apă?"
Andre Baron - Societățile secrete și crimele lor
Fidel Castro, 11 septembrie 2007: "SUA au înșelat lumea în legătură cu 11 septembrie"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro