Vladimir Putin: “Incalzirea Globala este o minciuna!”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vladimir Putin, considerat pe buna dreptate drept “cel mai puternic om al lumii” face o afirmatie prin care arunca in haos intregul plan bine pus la punct al globalistilor care au lansat aceasta minciuna pe piata, Al Gore fiind unul dintre propagandistii de baza ai acestei minciuni.

Putin-global-warming-fraud

Publicatia Aktual24 scrie urmatoarele:


“Mult-dezbatutul fenomen al incalzirii globale este pus la indoiala de Vladimir Putin. Presedintele rus considera ca, de fapt, la mijloc este un complot menit sa impiedice Rusia sa isi exploateze resursele de petrol si gaze naturale pe care le detine.

Putin considera ca „nu exista nici o incalzire globala, iar aceasta este o minciuna care are ca scop sa opreasca dezvoltarea industriala a mai multor tari, printre care si Rusia”, a spus, intr-un interviu pentru The New York Times, Stanislav Belkovski, un analist politic si critic al regimului Putin.

„Acesta este motivul pentru acest subiect nu este dezbatut in presa rusa si in societatea civila in general”, este de parere Belkovsky.

Vladimir Putin a pus la indoiala rolul omului in fenomenul incalzirii globale inca de la inceputul anilor 2000, scrie Times. In 2003, Putin a declarat la o conferinta internationala a schimbarilor climatice ca le-ar permite rusilor „sa cheltuiasca mai putin pe haine de blana”, dar ca specialistii agricoli l-au informat ca „productia de cereale a Rusiei va creste si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta”.

Afirmatiile presedintelui rus au venit, cel mai probabil, dupa ce oamenii sai au facut „investigatii amanuntite pentru a intelege toate laturile dezbaterii climatice”, spune Andrey Illarionov, un fost consilier economic al lui Putin.

„Am constatat ca schimbari climatice exista, sunt ciclice, dar rolul omului este foarte limitat. Clima este un sistem complicat si pana in prezent probele prezentate in scopul luptei impotriva incalzirii globale sunt mai degraba neintemeiate „, a spus Illarionov.

The New York Times a publicat un articol cu privire la scepticismul presei ruse asupra subiectului incalzirii globale, care este insuflat de atitudinea lui Vladimir Putin cu privire la aceasta problema. Presa din Rusia, care in cea mai mare parte este aservita regimului, nu s-a preocupat aproape deloc de tematica incalzirii globale, in ciuda incendiilor uriase care au afectat Siberia. In loc sa atribuie vina tocmai incalzirii globale, media rusa s-a limitat la a da vina pe localnicii neglijenti care dau foc resturilor vegetale.

Sefii ziarelor si ai televiziunilor neaga faptul ca tonul ar fi fost stabilit de Vladimir Putin si spun ca, de fapt, pe oameni ii intereseaza mai degraba subiectele legate de economia slabita si de lipsa locurilor de munca si nu atat de cele legate de clima.

„Este dificil sa iti cheltuiesti resursele editoriale pe subiecte care prezinta o prioritate scazuta pe timpul crizei economice. Din pacate, schimbarile climatice nu reprezinta un subiect foarte interesant pentru public „, a declarat pentru The New York Times Galina Timchenko, directorul unui site de stiri.”[1]

In spatele “combaterii Incalzirii Globale” se afla planul de reducere al populatiei planetei, populatie “vinovata” pentru “schimbarile climatice”

Incalzirea nu se petrece doar pe planeta noastra, ci si in Sistemul Nostru Solar din cauza Soarelui, totul fiind un eveniment ciclic. „Incalzirea Globala” este o minciuna globala ! Asta s-a dorit de la bun inceput. Veti vedea ca in spatele acestei odioase propagande se afla, atat interese financiare uriase (taxarea globala pe baza emisiilor de CO2), dar si inducerea ideii de reducere a populatiei Planetei pe motiv ca, „omul este adevaratul vinovat”. Toate acestea au un singur scop: instaurarea Noii Ordini Mondiale si a Guvernului Mondial !


Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator și respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluție globală” Pag. 104-105, 1991:

„În căutarea unui nou dușman care să se unească, ne-a venit ideea cu poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și potrivirea proiectelor de lege cu ele… Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele cu cauzele.

Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția umană și numai prin schimbarea atitudinilor și a comportamentului oamenilor, acestea pot fi depășite. Atunci, înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea.”[1]

Practic, asta este „buba” din spatele acestei propagande: numarul mare de oameni ! Ei bine, acest numar de oameni, trebuie redus, dupa cum spunea si evreul Abraham Bel Elazar, cunoscut sub numele de Henry Kissinger, fost Secretar de Stat, in timpul lui Richard Nixon si Gerard Ford.

Kissinger, care este vinovat si acuzat, de crime, de razboi, pentru folosirea napalmului, in timpul invaziei Timorului de Est, in decembrie 1975, fapt ce a dus la masacrarea a 200.000 de oameni, iar asta e unul dintre multitudinea de motive pentru care trebuia condamnat, la moarte chiar. El a declarat de nenumarate ori ca „populatia lumii trebuie redusa cu 90%, pentru a putea intra in Noua Ordine Mondiala”.

global-warming-hoax

Motivul principal, fundamental, pentru care lor, le este frica de numarul mare de oameni, nu este ca „n-ar exista hrana suficienta si resurse”, asta fiind o minciuna, ci revoltele puternice, pe care le pot provoca, oricand, astfel de mase, fara a mai putea fi controlate de „garzile patriotice” ale lor, care si astazi, sunt intr-o inferioritate numerica.

Raportul „Muntele de Fier” si Holocaustul Ecologic !

O conferinta secreta a fost organizata de catre conducatori politici si financiari în 1961, într-o baza subterana aflata sub Muntele de Fier în zona superioara a New York-ului.” John Gailbraith si Leonard Lewin au facut cunoscut raportul Muntele de Fier în 1966. În plus, acest raport a demascat teroristii secreti si planurile secrete ale Iluminatilor de a crea un nou inamic într-un moment de pace permanenta.

Acest nou inamic este identificat cu periclitarea mediului, interventia umana si suprapopularea. Iata câteva din planurile Muntelui de Fier: Sa combine fortele Rusiei, ale Statelor Unite si ale altor state si apoi sa le uneasca într-o forta a Natiunilor Unite. Aceasta este forta politieneasca mondiala propusa si condusa de Natiunile Unite sub Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial. Sa înlocuiasca Constitutia Statelor Unite si a altor state suverane cu cea a Natiunilor Unite.

Sa detina o politie financiara si un sistem bancar mondial; atunci când planul serifului este pus în aplicare pentru a reconstrui o lume devastata de o criza planuita, cei care detin ipoteci si datorii bancare, vor primi împrumuturi garantate din partea bancii mondiale propuse pentru a-si putea achita datoriile în schimbul muncii lor.

Cei care refuza sa coopereze cu Noua Ordine Mondiala vor fi arestati de politia financiara (FICEN).Câteva din cele de mai sus au fost planuite pe perioada Celui de-al Patrulea Congres Mondial de Bilant al Mediului la care au luat parte George Hunt, familiile Rockefeller si Rothschild.Sa foloseasca Agentia Federala pentru Managementul Urgentelor pentru a gestiona crizele planuite dupa cum au fost imaginate de Kissinger.

Acesta este, de asemenea, un plan care are ca scop reducerea populatiei mondiale asa cum a fost expus în Memorandumul 20 al Securitatii Nationale emis de Kissinger în anii ’70.Sa implementeze „Tratatul Biodiversitatii” care integreaza si „Proiectul tarâmurilor salbatice”; Tratatul Biodiversitatii dupa cum este atatat în documentul tratatului 103-20, emis de Clinton în 1995, presupune:

a. Conservarea naturii si a speciilor mai presus decât viata umana;
b. Dezvoltarea de ecosisteme cu continut bio si zone de protectie;
c. Mutarea oamenilor din zonele bio si de protectie în zonele utilizate de toti.

Toate zonele utilizate de toti azi sunt zonele metropolitane de marime medie din majoritatea oraselor. Toate orasele si strazile existente pe teritoriile unde este propus sa se afle acele ecosisteme vor fi demolate pentru a se crea un habitat pentru animalele si plantele salbatice. Nimeni nu va avea voie sa se poposeasca sau sa calatoreasca prin acele zone.

De fapt, adevaratul motiv nu este unul care priveste mediul ci este acela de a limita calatoriile si de a controla populatia Statelor Unite si a celorlalte state din lume. În acest fel, bestia (Papalitatea si iezuitii, vezi capitolul „Marca Bestiei”) poate câstiga un avantaj asupra unei populatii lipsite de ajutor si anume sa o conduca asa cum a facut pe perioada Evului Mediu. Astfel, ei împart teritoriile pentru câstigul lor asa cum a fost prezis în Daniel 11:39.

Astazi, teritoriul garantata prin Constitutie este luat în numele ecologiei care implica probleme de conservare precum protejarea speciilor pe cale de disparitie. Noul tarâm guvernamental deschide drumul dezvoltarii acestor ecosisteme pentru a fi plasate în viitor pe teritoriul Statelor Unite si în întreaga lume.Dr. Jaques Cousteau spunea: „350000 de oameni pe zi trebuie eliminati pentru a stabiliza populatia lumii”.

Dl. Reed Noss, fost director al „Proiectului Tarâmurilor Salbatice” spunea: „Este momentul ca civilizatia industriala sa ia sfârsit. Se spunea ca pamântul este un lucru uzual pretios în cadrul celei de a doua întâlniri a Natiunilor Unite pentru Habitat.Astazi, Actul speciilor pe cale de disparitie si Serviciul vietuitoarelor subacvatice si terestre, au emis urmatoarele motive pentru preluarea terenurilor de la proprietari: „Speciile pe cale de disparitie”, „Calitatea apei”, „Hrana zilnica”, „Protejarea hidrografiei”, „Proiectele cumpenelor de apa”, „Crearea de parcuri nationale si de asezari patrimoniale”, „Crearea de rezerve internationale”, „Cautarea si atacarea”, „antiterorismul si încalcarea legilor RICO”, Clubul Sierra, o organizatie secreta, a refacut hartile Statelor Unite si Canadei pentru a fi împartite pe regiuni.

Departamentul Resurselor Naturale al statului Wisconsin confisca suprafete mari de teren de la proprietari pentru protejarea ecologiei si a plantelor si animalelor salbatice. Dupa ce Agentia Federala pentru Managementul Urgentelor îsi va încheia munca în ceea ce priveste gestionare crizelor, Statele Unite vor fi împartite pe regiuni, fiecare având un guvernator si astfel transformându-se în Regiunile Unite ale Americii (RUA).

Restul lumii va fi împartita pe zece regiuni cu câte un leader si vor plati tribut Natiunilor Unite, Papalitatii si Statelor Unite (RUA), acestea formând noul guvern mondial. Agentia Federala pentru Managementul Urgentelor (FEMA) gestioneaza crizele. O criza majora va fi pusa la cale în aceasta tara pentru ca FEMA sa se ocupe de ea prin intermediul planului de management al crizelor al decretului Legii Martiale a Natiunilor Unite conform viziunii lui Kissinger.

Acesta este deja pus în aplicare de ordinele prezidentiale si Organizatiile Nonguvernamentale. Globalistii care cuprind societatiile secrete si bogate precum „Prietenii americani al Bilderburgers, înfintata de catre persoane foarte bogate în Olanda în mai 1954, realizeaza întâlniri anuale privind internationalismul si planurile pentru o singura lume.”

Unele dintre aceste întâlniri cuprind Sumit-uri pentru ziua Pamântului unde unele din planurile Muntelui de Fier au fost reanalizate. Alte organizatii secrete si bogate care sunt implicate sunt: Comisia Trilaterala, Francmasonii, Iluministii, familiile nobiliare din Europa precum Rothschild, Rockefeller, Clubul Romei, iezuitii, Opus Dei, comunitatea secreta „Cavalerii din Malta”.

Acestea si multe alte organizatii au planuit sau se afla în procesul de planuire a acestor crize pentru America si resul lumii.Aceste crize planuite sunt concepute sa ia forma poluarii sau a amenintarilor cu încalzirea globala, a marilor atacuri biochimice teroriste sau extinderea datorata razboiului cu scopul de a declansa crize globale grave. Astfel, poate lua nastere un control guvernamental mondial asupra natiunilor industrializate si a celor din lumea a treia.

De asemenea, aceasta este o încercare de a fura America, iar noua, libertatea. Aceasta carte cinsteste guvernul nostru prezent atâta timp cât acesta sustine Constitutia si drepturile noastre; prezenta carte ataca o ordine care doreste sa înlocuiasca guvernul si Constitutia actuala.Acest lucru poate fi vazut în unele ordine executive (OE) emise de Administratia Clinton în cadrul Legii Martiale: OE 10997 – sistarea energiei electrice, combustibililor (inclusiv benzinariile), resurselor minerale atât publice cât si private OE 10998 – sistarea apei, rezervelor si resurselor de hrana OE 10999 – sistarea tuturor mijloacelor de transport, inclusiv masinile personale, camioanele si vehiculele OE 11000 – sechestrarea tuturor americanilor pentru a lucra fortat sub supraveghere federala, incluzând chiar, daca este necesar despartirea famililor OE 11051 – permiterea ca FEMA sa se ocupe si sa gestioneze orice criza OE 11999 – rasturnarea presedintiei în favoarea armateiTeroristii secreti apeleaza la crize planuite cu scopul de a convinge poporul american sa renunte la libertatiile lor constitutionale în favoarea unei sigurante mai mari.

Globalistii încearca sa îndeplineasca profetia lui Nostradamus, în care acesta a vazut turnuri înalte distruse în New York de catre un rege bogat din Orientul Mijlociu. Apoi, acesta a vazut un razboi mondial, multi oameni fiind ucisi în urma acestuia. Si în final, a mai vazut înverzirea acestor natiuni, având loc o pace de o mie de ani – poate prin implementarea Proiectului Tarâmurilor Salbatice al Natiunilor Unite.

Conferinta Pamantului de la Rio de Janeiro din 1992

Iata declaratia lui Bil Clinton:

“Concentratiilede gaze de sera in atmosfera sunt la cele mai ridicate nivele in mai mult de 200000 de ani, iar daca tendinta nu se schimba, savantii se asteapta ca nivelul marilor sa creasca cu un metru in urmatorul secol. Lanturi de insule ca Maldive vor disparea de pe hart, daca nu inversam predictiile.”[2]

Dovezile stiintifice, tinute secret, contesta „Incalzirea Globala” !

Preiau un articol de pe ziare.com

“Mii de e-mail-uri si documente secrete care contrazic schimbarile climatice si incalzirea globala au fost postate pe Internet.

Documentele au fost furate din calculatoarele unui centru de cercetare din Marea Britanie si arata ca autoritatile au incercat sa manipuleze opinia publica pentru a o convinge ca schimbarile climatice sunt mult mai grave, informeaza Associated Press.
Cele peste 1.000 de e-mail-uri si 3.000 de documente includ corespondenta dintre importanti cercetatori britanici si cei americani din ultimii 10 ani. Centrul universitar in care lucreaza cercetatorii nu a precizat daca acestea sunt adevarate.

Documentele arata ca oamenii de stiinta discuta de cativa ani despre motodele prin care sa ii convinga pe oameni ca amenintarea incalzirii globale este mult mai grava decat ce se intampla in realitate.

Intr-unul dintre e-mail-urile trimise intre cercetatori, acestia discuta despre dovezi care arata ca temperatura medie e Pamantului nu a mai crescut din 1960 si despre cum ar putea fi acestea ascunse. Unul dintre acestia spune despre un coleg ca tocmai a facut un truc pentru a adauga grade la temperaturile reale.

Printre documentele furate din calculatoarele universitatii britanice se afla si unul care spune ca temperatura ar putea creste cu sase grade pana in 2100 chiar si daca normele de mediu vor fi respectate cu strictete.”[3]

Preiau un articol de pe realitatea.net

“Savantul britanic aflat în centrul unui scandal legat de ascunderea unor date care nu se potriviveau cu teoria încălzirii globale a recunoscut că s-a gândit să se sinucidă. Într-un interviu acordat unui ziar britanic, Phil Jones spune că a primit numeroase ameninţări cu moartea.

Omul de ştiinţă a declarat că regretă că a încercat să blocheze accesul publicului larg la rezultatele cercetărilor ştiinţifice efectuate sub conducerea lui. Savantul neagă însă că ar fi vrut să distrugă unele date şi spune că nici nu ar fi avut cum, pentru că subordonaţii lui doar interpretau informaţii strânse din toate colţurile lumii.

Un uriaş scandal a izbucnit în decembrie anul trecut, după ce hackerii au postat emailuri ale profesorului Phil Jones, aflat la acea vreme la conducerea Departamentului de cercetări climatice de la University of East Anglia. Savantul le cerea oamenilor de ştiinţă pe care îi coordona să nu dea publicităţii date solicitate în baza legii accesului la informaţii. Ba chiar, în unele mesaje, profesorul lăsa să se înţeleagă că ar fi mai bine dacă datele respective ar dispărea.”[4]

Mai multe cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/incalzirea-globala-pacaleala-mileniului-3-dovezi-stiintifice-ca-totul-este-o-manipulare.

Top 10 mituri despre Incalzirea Globala care pacalesc oamenii, asa cum a vrut Al Gore !

„MITUL NR.1: Planeta noastră este supusă în continuu încălzirii globale.
ADEVĂRUL: Măsurătorile de temperatură din ultimii ani, realizate din sateliţi sau baloane meteorologice, au arătat faptul că planeta noastră s-a răcit în ultimii ani, pierzând în doar 18 luni circa 15% din aşa-zisa încălzire globală care are loc de aproximativ un secol. De fapt, pentru a fi realişti, trebuie subliniat faptul că aşa-zisă încălzire globală din ultima sută de ani înseamnă doar…jumătate de grad Celsius în plus, iar la acest rezultat s-a ajuns şi prin erori de măsurare, temperaturile luându-se la nivelul oraşelor, unde există un “efect urban de încălzire”, la nivelul oraşelor, căldura fiind mai mare decât la nivelul altor teritorii mai puţin populate de către oameni.

MITUL NR.2: Temperaturile mai ridicate vor fi dezastruoase, căci gheţarii se vor topi, iar oamenii vor muri.
ADEVĂRUL: În Marea Britanie, fiecare iarnă mai blândă faţă de obicei salvează circa 20.000 de oameni care ar putea fi murit în urma complicaţiilor provocate de răceală. Dacă faceţi extrapolare la nivelul tuturor ţărilor nordice, puteţi constata şi singuri cât de multe vieţi omeneşti salvează fiecare iarnă mai blândă. În ceea ce priveşte topirea gheţarilor, e adevărat că acest lucru se întâmplă mai des, dar este un proces natural în istoria planetei. Dar, odată cu topirea gheţarilor, nivelul apei nu va creşte atât de mult pe cât s-ar crede (faceţi un experiment acasă: puneţi nişte apă într-un bol de apă, marcaţi nivelul, apoi puneţi bolul la îngheţat, dezgheţaţi-l şi apoi veţi constata că nivelul apei va fi mai mic decât cel iniţial). De asemenea, datele din gheţarii din zonele arctice şi antarctice au arătat faptul că în trecut temperaturile au crescut de zece ori mai mult decât actuala creştere, şi nu s-a întâmplat nimic dezastruos pentru planetă.

MITUL NR.3: Nivelul dioxidului de carbon din atmosferă este extrem de mare, cum n-a mai fost niciodată în istoria planetei.
ADEVĂRUL: Nivelul de dioxid de carbon din trecutul planetei a fost de 18 ori mai mare decât în prezent, atunci când maşinile, fabricile şi centralele electrice nu existau. Deci, nivelul dioxidului de carbon creşte şi coboară fără prezenţa vreunei activităţi umane.

MITUL NR.4: Nivelul dioxidului de carbon a crescut în special datorită activităţii umane.
ADEVĂRUL: 96,5% din totalul emisiilor de dioxid de carbon o constituie sursele naturale, omenirea fiind responsabilă doar pentru 3,5% din aceste emisii (0,6% provine din emisiile maşinilor, iar circa 1% din încălzirea clădirilor). Şi atunci, pentru ce mai plătim taxa de poluare pentru maşini, de exemplu? Ciudat e faptul că benzina sau motorina pentru autovehicule e suprataxată de 3-4 ori faţă de costul ei iniţial, în timp ce combustibilul pentru încălzirea clădirilor e suprataxat foarte puţin, deşi încălzirea pentru clădiri produce de 2 ori mai mult dioxid de carbon.

MITUL NR.5: Creşterea dioxidului de carbon din atmosferă cauzează creşterea schimbărilor de temperatură pe planetă.
ADEVĂRUL: Un articol apărut într-o revistă ştiinţifică, folosindu-se de informaţiile da arătat faptul că, de la ultima eră glaciară, de fiecare dată când temperatura globală şi nivelul dioxidului de carbon s-au schimbat, nivelul dioxidului de carbon s-a modificat după ce temperatura s-a schimbat, aşa că teoria încălzirii globale datorită activităţii umane a pus efectul înaintea cauzei, ceea ce înseamnă că reducerea nivelului de dioxid de carbon este un lucru inutil. În plus, vaporii de apă şi de metan sunt gaze care produc un efect de seră mult mai puternic decât dioxidul de carbon.

MITUL NR.6: Reducerea folosirii maşinilor va reduce nivelul de dioxid de carbon şi va salva planeta.
ADEVĂRUL: Planeta n-are nevoie de nicio salvare, iar dacă am îndepărta peste noapte toate maşinile de pe stradă, acest lucru n-ar produce nicio schimbare în nivelul dioxidului de carbon din atmosferă, aşa cum se poate vedea la Mitul nr.4. De asemenea, e inutil să încercăm să modificăm nivelul dioxidului de carbon, pentru că acesta e doar efectul, iar cauza se află în altă parte: în schimbarea activităţii Soarelui care determină o anumită creştere a temperaturii pe pământ, această creştere de temperatură determinând creşterea nivelului de dioxid de carbon care se ridică de la nivelul oceanelor.

MITUL NR.7: Vijeliile, uraganele şi inundaţiile din ultima vreme ar fi cauzate de încălzirea globală datorată activităţii umane.
ADEVĂRUL: Fenomenele extreme ale vremii din ultima perioadă se datorează ciclului activităţii solare, şi nu datorită emisiilor de dioxid de carbon sau alegerilor politice. Căderile mari de precipitaţii e un perfect exemplu care demonstrează acest lucru, căci apar atunci când activitatea solară atinge maximul ei, iar acest model se repetă la fiecare 11 ani până în anul 2045.

MITUL NR.8: Accizele pe benzină şi motorină, taxele de poluare pentru maşini şi alte taxe sunt perfect justificabile pentru a opri creşterea nivelului de dioxid de carbon.
ADEVĂRUL: Întrucât emisiile de dioxid de carbon de la maşini şi fabrici nu au decât un impact extrem de minor asupra climatului Terrei, aceste taxe n-au niciun fundament real, şi sunt doar o altă sursă de a îmbogăţi statele lumii cu taxe nejustificate impuse cetăţenilor.

MITUL NR.9: Oamenii de ştiinţă din Grupul Interguvernamental pentru Schimbarea Climatică (IPCC – Inter-governmental Panel on Climate Change) susţin faptul că această încălzire globală este un lucru real şi că omenirea trebuie să facă ceva pentru a opri acest lucru.
ADEVĂRUL: Se uită faptul că acest grup de oameni de ştiinţă sunt numiţi de către guverne. Într-unul din rapoartele IPCC, Dr. John Christy, şeful acelui raport, a recunoscut faptul că a fost adăugat pe ultima sută de metri un scenariu alarmant în care temperaturile vor creşte în viitorii 100 de ani cu circa 6 grade. Cine a avut interesul să adauge acest pesimist? Răspunsul e simplu: politicienii le-au spus oamenilor de ştiinţă ce să scrie.

MITUL NR.10: În lume, sunt doar câţiva cercetători rebeli care ar nega teoria încălzirii globale cauzată de umanitate.
ADEVĂRUL: Există circa 18.000 de semnături ale oamenilor de ştiinţă din întreaga lume pe o scrisoare denumită “Petiţia Oregon”, în care se spune că nu există nicio evidenţă asupra încălzirii globale cauzată de umanitate, care nu are nicio influenţă asupra climatului Terrei. Mulţi oameni de ştiinţă cred că Acordul de la Kyoto (acordul prin care liderii politici ai lumii au luat hotărârea reducerii emisiilor de dioxid de carbon) a fost o mare pierdere de timp, fiind unul dintre cele mai mari înşelătorii politice realizate vreodată în istoria omenirii. Aşa cum afirma cineva: “Scopul fundamental al strategiilor politice publice este acela de a menţine populaţia alarmată, care-şi doreşte astfel siguranţa, lucru ce poate fi realizat prin tot felul de gogoriţe, toate imaginare”. Dorinţa de a salva lumea înseamnă de fapt dorinţa de a conduce.”

SURSE

  1. http://www.aktual24.ro/putin-distruge-teorie-incalzirea-globala-este-o-minciuna/

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...