Vladimir Putin: “O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor”

Distribuie!by “Președintele Rusiei, Vladimir Putin a comentat anularea condamnării pentru viol a unui irakian din Austria, anunță Hot News. Putin a criticat achitarea violatorului deși acesta nu a fost achitat. Irakianului i s-a anulat doar condamnarea pentru viol, în schimb condamnarea pentru agresiuni sexuale grave fiind menținută. “Într-o țară europeană, un copil e […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele Rusiei, Vladimir Putin a comentat anularea condamnării pentru viol a unui irakian din Austria, anunță Hot News.

Putin a criticat achitarea violatorului deși acesta nu a fost achitat. Irakianului i s-a anulat doar condamnarea pentru viol, în schimb condamnarea pentru agresiuni sexuale grave fiind menținută.

“Într-o țară europeană, un copil e violat de un migrant și justiția îl eliberează din două motive: vorbea prost limba țării și nu a înțeles că băiatul era un băiat”, a comentat Putin la o conferință de presă.

“O societate care nu își poate apăra copiii nu are viitor. Nici măcar nu îmi pot explica raționamentul – e un sentiment de vinovăție față de migranți? Ce se întâmplă? Nu e clar”, a mai adăugat acesta.

“Acesta este rezultatul disoluției valorilor naționale tradiționale”, a precizat liderul de la Kremlin.

În octombrie Curtea Supremă a decis anularea condamnării pentru viol a irakianul, preciind că verdictul de viol nu este suficient dovedit.

Vladimir-Putin-impotriva-Iluminatilor

Cazul de viol va reveni în fața tribunalului regional, cel mai probabil la începutul anului viitor.

Irakianul a declarat că a fost vorba de o “urgență sexuala” având în vedere că soția sa a rămas în Irak și nu a mai “făcut sex de patru luni”.”[1]

SURSE


  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/vladimir-putin-comenteaza-scandalul-despre-copilul-violat-de-un-migrant-in-austria-o-societate-care-nu-isi-poate-apara-copiii-nu-are-viitor-166957.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Mossad – poate cel mai puternic serviciu secret din lume
Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: "Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice". Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții"
Marea Resetare – Planul diabolic de supunere a lumii, căruia i se opune Donald Trump
Top 10 cele mai misterioase locuri din lume. Fenomene paranormale sau conspiraţii guvernamentale?
Schimbările climatice, dioxidul de carbon (CO2), agenda ascunsă a ecologiștilor, depopularea globală și Guvernul Mondial
James Paul Warburg, francmason, bancher, părinte fondator și director al Băncii Federale de Rezerve, a făcut următoarea declarație în fața Senatului SUA la data de 17 februarie 1950: "Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept"
Evitati sa faceti imprumuturi la banci ! Bancile atrag oamenii folosind minciuni tactice, iar oamenii ajung sa-si piarda agoniseala de-o viata cand nu mai pot plati !
Tuneluri verticale înalte cât Turnul Eiffel au fost descoperite în Antarctica!
În 1945, serviciul secret rusesc a descoperit în Berlin hărțile spre tărâmul legendar din interiorul planetei
Bob Lazăr – omul de știință care a deconspirat toate secretele din Zona 51
Putin: "Rusia va acționa în judecată Statele Unite ale Americii"
Jacques-Yves Cousteau: "Pentru a stabiliza populația mondială, trebuie să eliminăm 350.000 de oameni pe zi. Este un lucru oribil de spus, dar e la fel de rău să nu o spunem"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.