Vladimir Putin: „Occidentul este vinovat pentru instabilitatea din Orientul Mijlociu şi pentru terorismul din Europa”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Washingtonul si aliatii sai folosesc criza siriana in scop politic, in loc sa ofere solutii reale”, a declarat Vladimir Putin la televiziunea franceza TF1. Vladimir Putin a spus ca „Moscova a inaintat o oferta de a trimite trupe pentru a proteja convoaiele cu ajutoare in Alep, in timp ce Occidentul acuza Moscova de comiterea de crime de razboi”.

„Aceasta este retorica politica, care nu are o mare importanta si nu tine cont de situatia reala din Siria”, a declarat Vladimir Putin la postul de televiziune. Putin, apoi, a acuzat Occidentul de destabilizare a regiunii – citand Primvara Araba din 2011, ca un punct de aprindere cheie pentru tensiuni care inca domina lumea musulmana.


„Cred profund ca o parte din responsabilitatea pentru ceea ce se intampla in regiune, in general, si in Siria, in special, o au partenerii nostri occidentali, mai ales SUA si aliatii sai, inclusiv principalele tari europene”, a sustinut Putin.

„Amintiti-va cum toata lumea s-a grabit pentru a sprijini primavara araba. Unde este acel optimism acum? Cum terminim totul? Amintiti-va de Libia sau Irak, acestea au fost distruse de catre fortele partenerilor nostri occidentali.”


Vladimir Putin sustine ca gruparile jihadiste au fost si sunt finantate de catre Occident si SUA. Acesta a oferit cel mai clar exemplu: la data de 16 septembrie 2016, SUA au bombardat pozitii ale armatei siriene, care luptau impotriva teroristilor ISIS, ucigand astfel 80 de militari, iar Pentagonul a spus ca „bombardarea s-a facut din greseala”. Chiar asa?

Vladimir-Putin-impotriva-Iluminatilor

Adica ei au dreptul „sa greseasca” si sa nu fie trasi niciodata la raspundere. Putin sustine ca aceasta „greseala” a fost motivul pentru care s-a „rupt” colaborarea dintre Rusia si SUA in Siria[1].

SURSE

  1. https://www.rt.com/news/362554-putin-west-syria-war/
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Rusia: Fundațiile lui George Soros, amenințări la adresa ordinii constituționale și a securității
11 septembrie și Covid-19: Evenimente precedate de exerciții / simulări care au imitat exact ceea ce s-a petrecut mai târziu
În spatele războiului din Kosovo s-au aflat interese economice şi politice importante
Operațiune "Steag Fals": Armata americană fotografiată în timp ce revopsea avioane de luptă astfel încât să arate ca cele rusești
Operațiunea Primavara Arabă (2010 - 2011): SUA au creat și finanțat organizația teroristă ISIS cu scopul de a-l elimina pe Președintele Siriei, Bashar al-Assad
"Oamenii lui Putin"
Banii, debit și sclavie
Bill Gates, vaccinurile și Noua Ordine Mondială
Strategia imunității de grup funcționează, deși globaliștii au militat împotriva imunității de grup. Politicienii, mass-media și medicii au ascuns informații cu privire la imunitatea de grup. Dacă oamenii se imunizează în mod natural, Industria Farmaceutică pierde mulți bani
Microundele care sunt modulate pulsatoriu sunt elemente eficiente ale sistemului de control mental, deoarece ele pot să treacă prin cutia craniană, care altfel este rezistentă la radiații electromagnetice de frecvență joasă nepulsatorii, cum sunt undele ELF
Societățile secrete ale celui de-al Treilea Reich - Thule, Vril și Soarele Negru
Guvernul SUA nu emite propria monedă. El o cumpără de la un cartel de bănci private, FED (Federal Reserve – Rezerva Federală) şi plăteşte fiecare dolar prin bonuri guvernamentale (instrumente ale datoriei statului faţă de Rezerva Federală)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...