Vladimir Putin pune in pericol Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial a Iluminatilor ! Fost Diplomat american: “Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala.”

Distribuie!by Incepand in 2013, Vadimir Putin a pus in aplicare o serie de politice nationaliste, care au deranjat atat de mult “Lumea Libera” din SUA-UE, incat acestia si-au scos masinaria de propaganda (Mass-Media) pentru a-l denigra, scriind vrute si nevrute, evident fara dovezi ci doar “stiri pe surse”. Sintetizand tot […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incepand in 2013, Vadimir Putin a pus in aplicare o serie de politice nationaliste, care au deranjat atat de mult “Lumea Libera” din SUA-UE, incat acestia si-au scos masinaria de propaganda (Mass-Media) pentru a-l denigra, scriind vrute si nevrute, evident fara dovezi ci doar “stiri pe surse”.

Vladimir Putin impotriva Iluminatilor

Sintetizand tot ce a facut Vladimir Putin, veti intelege de ce acesta a devenit un pericol pentru Iluminati, fiind acuzat si public ca, “a tradat Noua Ordine Mondial”. De asemenea, Rusia, in urma implicarii in Ucraina, ajutandu-l sa scape cu viata pe fostul presedinte Viktor Ianukovici, dupa ce SUA-UE au provocat lovitura de stat (Euromaidan-ul), a fost scoasa din grupul Globalist, G8, devenit ulterior G7.


Fostul diplomat american, Christopher R. Hill, a declarat ca miscarile efectuate de Rusia cu privire la criza din Ucraina, nu inseamna altceva decat ca, „Rusia a tradat Noua Ordine Mondiala”.

Mai multe pe larg aici -> http://www.dzr.org.ro/putin-a-tradat-noua-ordine-mondiala-spune-un-fost-ambasador-al-sua-rusia-a-fost-scoasa-deja-din-g8.


Cateva motive pentru care Rusia sub conducerea lui Putin a devenit un pericol pentru Iluminati !

  • Salariul minim si mediu in Rusia e de 3-4 ori mai mare ca in tarile Est-Europene din UE;
  • Putin nu a acceptat otravirea recoltelor cu Organisme Modificate Genetic (GMO) sau a apei potabile cu pesticid;
  • Nu a fost de acord cu subjugare economica a tutror tarilor mici din estul Europei;
  • Nu a fost de acord cu atacul si jefuirea tarilor arabe si africane;
  • Rusia are cea mai mica datorie externa pe cap de locuitor din tot continentul.

Video: Vladimir Putin despre Iluminati: SUA, ONU, NATO si crimele acestora impotriva umanitatii !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro