Vladimir Putin: "Rusia trebuie sa-si protejeze cetatenii impotriva Organismelor Modificate Genetic (GMO)"! Si uite asa Putin isi protejeaza cetatenii sai si cere si Americii sa interzica cultivarea plantelor modificate genetic! Oamenii de stiinta rusi demonstreaza ca GMO provoaca cancer si sterilitate!

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Luna martie 2014, a fost o luna clasic americana dedicata atacarii presedintelui rus, Vladimir Putin, prin toate trusturile evreiesti de presa, pe care “democratii” le au la dispozitie, deoarece Rusia a reusit sa blocheze destul de mult, tranzitia catre “democratizarea” Ucrainei si a cetatenilor de acolo, intrucat 70% din ucraineni sint de origine rusa. Ianukovici, a fost dat jos ca orice alt presedinte cu coloana vertebrala, fiind etichetat drept “dictator” si dat jos.

Evident ca acestia doreau sa-i gaseasca motiv pentru a-l condamna ori la moarte ori pe viata, dar interventia Rusiei a facut sa beneficieze de protectie. Culmea este ca Rusia a acordat protectie multor persoane periculoase pentru “democratii” lumii, cum ar fi Edward Snowden, cel care a facut publice documente clasificate din care reiesea faptul ca SUA a spionat si spioneaza sistemul de telecomunicatii, dar si oameni politici din intreaga lume.


Acum, aflam ca in Ucraina, gazele se scumpesc cu 50%, iar cerealele cu 20%, pentru ca nu-i asa, daca au vrut democratie, or sa aiba “democratie”, asa cum au avut romanii din 1989 pana astazi. Orice am spune despre Putin, el tine oarecum la poporul sau, iar asta reiese din faptul ca el se opune Organismelor Modificate Genetic (GMO), asa cum scrie si site-ul de stiri rusesc ria.ru[1].

Declaratia lui Putin la o intalnire cu membri ai Consiliului Federatiei Ruse, februarie 2014  a fost:


“Avem nevoie de o piata sigura. Avem totusi metode legitime pentru a proteja intreaga noastra piata. Putem face asta si trebuie s-o facem. Aceasta trebuie s-o facem in continuare alaturi de cetateni, experti, senatori, caci ne vom muta in directia protejarii cetatenilor nostri”[1]

Macar Putin isi protejeaza oamenii, fata de SUA care ii omoara cu vanzarea semintelor modificate genetic, caci SUA este cea care a pornit acest razboi impotriva oamenilor, asa cum declara si evreul khazar, Henry Kissinger, in 1974, transand astfel planul de reducere al populatiei Planetei la 500 milioane de locuitori. Faptul ca GMO este extrem de periculos, o arata si faptul ca a fost interzis prin multe tari europene, dar si prin America de sud, unde oamenii raman conservatori ai unei alimentatii naturale.

Oamenii de Stiinta din Rusia au demonstrat prin analize de laborator la Academia Nationala de Stiinte, ca soarecii care s-au hranit cu organisme modificate genetic au dezvoltat tot felul de tumori canceroase, dar si puii lor s-au nascut atat de mici incat au avut probleme de dezvoltare, iar in alte cazuri soarecii nu se mai puteau inmultii provocandu-le sterilizarea.

Mai multe despre acest Codex Alimentarius introdus la nivel mondial din data de 31 decembrie 2009, cititi aici -> http://www.fara-secrete.ro/multe-tari-de-pe-planeta-au-inceput-sa-interzica-cresterea-plantelor-modificate-genetic-gmo-ale-monsanto.

Uniunea Fascista Europeana sustine si ea acest Codex Alimentarius, dar si distrugerea oamenilor prin hrana chimicalizata. Un exemplu este faptul ca in 2010, le-a trecut prin cap acestor nemernici sa interzica ceapa si ustoriul si sa le considere “droguri de categoria a III-a”. Cat tupeu!
Evident c-au esuat din cauza opozitiei enorme manifestate de catre oameni. UE sustine si in prezent folosirea acestor organisme modificate genetic.

UE sustinea in luna mai 2013, ca trebuie sa existe pentru cultivat numai seminte modificate genetic, pentru ca acestea ar fi “mai sigure”, dar dovezile stiintifice si testele efectuate pe soareci au aratat ca acestia au dezvoltat cancer si alte probleme genetice -> http://www.fara-secrete.ro/uniunea-europeana-doreste-sa-nu-mai-existe-seminte-naturale-ci-toate-sa-fie-modificate-genetic-pentru-santatea-si-lunga-viata-a-oamenilor.

SURSE

1. ria.ru/economy/20140327/1001323024.html

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Coronavirusul, o armă biologică a SUA?
Vestele Galbene protestează la Paris, chiar dacă militarii au voie să deschidă focul
Loviturile aeriene ale coaliţiei conduse de SUA au ucis în trei luni 978 de civili la Raqqa(OSDO)
Bloomberg nici nu se mai ascunde și clamează că națiunile din Est nu mai au niciun control politic asupra propriilor state: Capitalul occidental a colonizat Europa de Est. Țările din Est au proprietari străini
"Poate că Dumnezeu a creat Universul, dar, în privința planetei Pământ, mesajul Clubului Bilderberg către Dumnezeu este simplu: 'Mulțumim, dar mai departe avem noi grijă'"
Facebook e acuzat în Germania de folosire ilegală a datelor private
Premierul polonez: "Varșovia nu va ceda în fața nebuniei elitelor de la Bruxelles în problema migranților"
Centrul Atlantic de Evaluări şi Teste Submarine (The Atlantic Undersea Test and Evaluation Center – AUTEC) de pe insula Andros - o bază secretă a Marinei Americane din insulele Bahamas, numită uneori „Zona Navală 51”, ce este asociată cu anumite fenomene OZN
Istoria secretă a manipulării: experimentele şi planurile criminale elaborate de Institutul Tavistock
O lamentabilă decădere morală. Comitetul ONU pentru Drepturile Omului intenționează să „impună” legalizarea universală a avortului în numele dreptului la viață
Orban: Rețeaua "Soros" din Bruxelles creează o "Europă a populației mixte"
666 – Numărul Fiarei! Implementarea „semnului fiarei” în viaţa de zi cu zi a oamenilor, face parte dintr-un plan diabolic al sectei satanice planetare, francmasoneria!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...