Vladimir Putin se pronunță în favoarea unui stat palestinian suveran cu capitala la Ierusalimul de Est

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Președintele rus Vladimir Putin se declară în favoarea întemeierii unui stat palestinian suveran cu capitala la Ierusalimul de Est și l-a felicitat pe omologul său de la Ramallah, Mahmoud Abbas, cu ocazia Zilei internaționale a solidarității cu poporul palestinian, relatează agenția Tass.

Israelul consideră orașul Ierusalim drept capitala sa „unică și indivizibilă”, dar partea de est a orașului este revendicată de Autoritatea Palestiniană, care speră să obțină un acord pentru crearea unui stat palestinian cu capitala în Ierusalimul de Est. Toate ambasadele țărilor în Israel sunt în Tel Aviv.
„Rusia, în calitate de membru permanent al Consiliului de Securitate al ONU și al Cvartetul pentru Orientul Mijlociu, sprijină realizarea dreptului legitim al palestinienilor la autodeterminare. Suntem în favoarea unei soluții cuprinzătoare și echitabile în Orientul Mijlociu pe baze juridice internaționale solide, incluzând rezoluțiile relevante ale Consiliului de Securitate al ONU și a Inițiativei Arabe a Păcii. Ar trebui să conducă la încheierea ocupației israeliene a teritoriilor arabe care a început în 1967 și la crearea unui stat palestinian independent cu capitala la Ierusalimul de Est”, se anunță în mesajul președintelui Rusiei.
Liderul de la Moscova și-a reafirmat dorința de a dezvolta legăturile economice între Rusia și palestinieni.
Ziua internațională a solidarității cu poporul palestinian a fost stabilită prin prin rezoluția 32/40 a Adunării Generale a Organizației Națiunilor, din data de 2 decembrie 1977.
Pe 29 noiembrie 1947, Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite a adoptat rezoluția 181 referitoare la împărțirea Palestinei, care prevedea crearea a două state, unul evreu și celălalt arab, și un regim internațional special pentru orașul Ierusalim.
În mod similar, Mevlut Cavusoglu, ministrul turc de Externe, a reiterat, miercuri, sprijinul Ankarei pentru un stat palestinian suveran.”[1]

Dupa decizia ONU de impartire a Palestinei, evreii sionisti au incalcat aceasta decizie si au ocupat aproape toata Palestina. Conducerea sionista a Israelului trebuie sa ajunga in fata Curtii Penale Internationale pentru Crime de Razboi.


SURSE

  1. https://www.activenews.ro/externe/Vladimir-Putin-se-pronunta-in-favoarea-unui-stat-palestinian-suveran-cu-capitala-la-Ierusalimul-de-Est-147838
  2. Foto: activenews.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Lovitura de stat din Venezuela: Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, l-a autorizat pe liderul opoziției din Venezuela și președintele interimar autoproclamat Juan Guaido să controleze activele deținute de SUA aparținând guvernului țării
Controlul minții: Proiectul Monarch
Blocajele au fost inspirate de Partidul Comunist Chinez. O recunoaște „creierul” din spatele lockdown-ului din Anglia, Neil Ferguson
Julian Assange: "Agențiile de informații l-au forțat pe Trump să-și schimbe strategia față de Rusia". Care au fost factorii-cheie ai acestei schimbări
Noua Ordine Mondială înseamnă planuri masive de reducere a populaţiei, sfârşitul democraţiei şi distrugerea suveranităţii naţiunilor
"Coincidență": Teroriștii ISIS au început ofensiva împotriva armatei siriene, după ce SUA au bombardat armata siriană "din greșeală"
SUA, Marea Britanie și Franța au atacat Siria! Globaliștii folosesc aceleași minciuni pe care le-au folosit pentru a-l înlătura pe Saddam Hussein!
Cele mai ciudate documente desecretizate găsite în arhivele CIA
SUA au devenit o inchisoare uriasa: legi Big Brother, cetateni considerati "potentiali teroristi", propaganda pentru microcipuri RFID, abuzuri ale politiei ! Activistii anti-avort, anti-imigratie, anti-Noua Ordine Mondiala, anti-ONU si anti-NATO sunt considerati "potentiali teroristi" ! 30 de dovezi care arata ca SUA nu a fost, nu este si nici nu va fi "Pamantul celor Liberi" !
Chemtrails ("Dârele Morții") pulverizate de către avioane pentru a răspândi boli, suferință și moarte
Covid-19, Marea Resetare și Noua Ordine Mondială: Noua Normalitate, Dictatura Globală, Fără Proprietate, Transumanism. Covid-19 are legătură cu Marea Resetare pe care au anunțat-o globaliștii de la Forumul Economic de la Davos. Globaliștii au creat Covid-19 pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor, economia, cu scopul de a instaura Noua Ordine Mondială
GLADIO, rețeaua creată de CIA şi care a comis un asasinat celebru. Lumea neştiută a serviciilor secrete
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...