„Vrem spitale, nu catedrale” – o propagandă neomarxistă creată de către ONG-urile lui George Soros

Distribuie!

In ultimii ani, neomarxistii, cei „corecti politic”, „toleranti”, sustinatori ai globalizarii si ai „Minunatei Lumi Noi”, au declansat o operatiune numita „Vrem spitale, nu catedrale”. Acestia critica Biserica Ortodoxa Romana (BOR) pentru faptul ca primeste bani de la stat si pentru construirea Catedralei Manturii Neamului.

O alta operatiune a neomarxistilor secular-umanisti este aceea de scoatere a religiei din scoli sub diverse pretexte si promovarea unui libertinaj, care nu are legatura cu morala si religia. Daca ii veti analiza cu atentie, veti observa ca acestia nu sunt deloc deranjati de uriasul buget al serviciilor secrete.


In 2016, Serviciul Roman de Informatii a avut un buget de 1.883,14 milioane lei[1]. In 2017, SRI are un buget de 1.706 milioane de lei[1]. Cum poate fi justificat un asemenea buget? „Ne ataca rusii”? „Ne ataca teroristii?” „Ne ataca extraterestrii?” In realitate, acest buget urias transforma SRI-ul in Noua Securitate. Un exemplu in acest sens sunt interceptarile. In 2014, SRI a facut 2.469 de interceptari[2]. SRI este mult mai puternic decat Securitatea lui Nicolae Ceausescu.

Chiar si asa, acestea fapte grave nu ii deranjeaza pe neomarxistii secular-umanisti, „corecti politic”, adepti ai globalizarii. De asemenea, nu o sa-i vedeti vorbind despre faptele bune pe care Biserica Ortodoxa Romana le face, despre ajutoarele acordate oamenilor nevoiasi.


De ce neomarxiștii nu se opun ridicării mega-moscheii din București?

De ani de zile, neomarxiștii din România urlă împotriva Bisericii Ortodoxe, condamnă ridicarea de noi biserici, dau vina pe creștini pentru problemele din sănătate și educație, acuză preoții și profesorii de religie că îndoctrinează copiii dacă îi învață despre creștinism, iar de multe ori recurg la minciuni pentru a își îndeplini obiectivele. Dar în ultimele săptămâni se pune problema ridicării unei moschei enorme în capitală, cea mai mare din Europa (chiar dacă după aceea Iusuf Murat, liderul cultului musulman din România, a negat asta). În orice caz, e vorba de un proiect megalomanic finanțat de către Turcia, de un centru islamist ce va atrage imigranți musulmani și la noi în țară. Printre ei vor fi, inevitabil, destui extremiști și teroriști. Deja societatea civilă s-a mobilizat împotriva acestui plan al statului turc și a politicienilor corupți deveniți complici ai islamismului. Se cere un referendum în care românii să se pronunțe dacă vor sau nu moschee. Probabil unii din voi se întreabă unde sunt toate asociațiile ateiste, unde sunt toți ong-iștii lui Soros care condamnau cu ură ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului?

Anarho-comuniștilor nu le pasă de educație și sănătate, ci doar de agenda lor anti-creștină

Dacă acestora chiar le-ar păsa de educație sau de sănătate, așa cum pretind, ar desfășura campanii de strângeri de fonduri pentru spitale și școli în loc să atace Biserica. Neomarxiștii încearcă să pară mari umaniști, dar în realitate mai bine ar arunca banii pe o acțiune anti-creștină decât să ajute niște oameni săraci. Spre deosebire de ei, Biserica Ortodoxă a cheltuit anul trecut peste 87 de milioane de lei pentru activități de asistență socială și filantropică, precum și pentru ajutorarea victimelor inundaților, cu aproape 8 milioane mai mult ca în 2013. Da, știu, BOR are mai mulți bani ca toți acești atei. Dar tot nu-i împiedică nimeni să-și folosească banii, căci au și ei destui, pentru a ajuta oameni. Desigur, aduc subiectul acesta în discuție doar pentru a arăta adevărata lor față. Nu au nici un interes să se opună ridicării moscheii, doar să răspândească minciuni și ură împotriva creștinilor.

Marxismul cultural susține imigrația non-europeană și islamizarea Europei

În vest, toți adepții marxismului cultural sprijină orice e rău pentru statul în care locuiesc, imigrația non-europeană și privilegiile pentru musulmani sunt în capul listei lor de priorități. Pe de o parte vorbesc de rău împotriva creștinilor și europenilor, acuzându-i că sunt înapoiați și intoleranți dacă nu acceptă ideile lor, dar pe de altă parte nu mai știu cum să-i pupe în fund pe musulmani, iar cei din urmă numai toleranți nu sunt. Într-o Europă ruptă de Dumnezeu, în care creștinismul e persecutat, nu va rămâne un gol spiritual așa cum își imaginează neomarxiștii. O Europa ateistă va fi în scut timp dominată de islam. Numărul musulmanilor e în continuă creștere, iar al autohtonilor în scădere, dacă lucrurile continuă așa vom avea republici islamice în Occident. Printre primele victime ale fanaticilor religioși vor fi chiar neomarxiștii. Aceștia susțin homosexualitatea, feminismul, consumul de droguri și o mulțime de alte lucruri pe care musulmanii nu le acceptă.

Adevărul e simplu și clar: nu poți conviețui cu oameni care vor să te omoare dacă nu te convertești la religia lor. Comportamentul necivilizat și intolerant de care dau dovadă mahomedanii din Europa, precum și acțiunile extremiste și teroriste în care se angajează, ne arată adevărata lor față. Da, știu ce vor spune susținătorii imigrației: că nu toți musulmanii sunt teroriști. Dacă 10% din alunele dintr-un pachet ar fi otrăvite, ai mânca pachetul? Plus că terorist e doar ăla care comite atentate planificate. Mulți alții susțin ideologiile extremiste în care cred teroriștii sau comit alte infracțiuni. Cei tineri, născuți, crescuți și educați în Europa sunt chiar mai radicali ca părinții și bunicii lor. Integrarea lor în societate e un mit, cultura și valorile lor sunt total diferite de ale noastre. Cred că trebuie să ai gunoi în loc de creier să fi în același timp un activist pentru drepturile homosexualilor și un apărător al extremiștilor islamici, totul în numele unei toleranțe prost înțelese, care și așa e un cuvânt străin pentru islamiști.

Dar revenind la chestiunea mega-moscheii din București, neomarxiștii de la noi nu doar că nu se opun ridicării ei. Aceștia chiar se bucură dacă se construiește așa ceva în România și cred că ar avea un orgasm ideologic să vadă cum vin mii de imigranți non-europeni și la noi în țară. Ei spun că acesta e un semn bun, că ne-am dezvoltat cât de cât economic, dacă alții vin să locuiască aici. Păi de aia trebuie să prospere țara asta, să vină alții să profite? Dacă România va fi mai bogată în viitor, asta va fi datorită muncii românilor și doar ei vor avea dreptul să profite de rezultate. Unii din acești atei chiar au început să-i acuze de islamofobie pe românii ce au ieșit în stradă și s-au opus ridicării moscheii. Tipic, atunci când cineva nu gândește cum vor ei sau nu acceptă ceva împotriva interesului național, încep să-l acuze de extremism și intoleranță. Altfel spus, n-au argumente. Așa ne arată și acești comuniști cine sunt cu adevărat: oameni ce urăsc creștinismul și Biserica, dar iau apărarea islamismului.

Nu are nici o importanță că moscheea se construiește cu banii Turciei

Un alt argument penibil adus de extremiștii de stânga e faptul că moscheea se construiește cu banii Turciei, deci dacă statul român nu dă nici un leu pentru acest proiect, ca în cazul Catedralei Mântuirii Neamului, atunci nu ar trebui să ne pese că statul turc ridică acest centru islamic la noi în țară. În ultimul deceniu, Turcia s-a îndepărtat de valorile democratice și a devenit tot mai islamistă. Președintele turc Recep Erdogan a declarat următoarele: ”Minaretele sunt baionetele noastre, cupolele lor coifurile noastre, moscheile sunt cazărmile noastre şi credincioşii, soldaţii noştri.”. Asta sună ca un discurs islamist. Pentru cine vrea să vadă, devine tot mai evident că Turcia urmărește să-și mărească influența în România, iar Victor Ponta și Klaus Iohannis le dau o mână de ajutor, de parcă am fi încă pe vremea fanarioților.

Și totuși, statul român nu dă bani pentru moschee, cum dă pentru biserici. Doar că peste 80% din cetățenii țării sunt ortodocși, iar musulmanii sunt sub 0,4% și concentrați în Dobrogea. Așadar e normal să se dea o mică parte din buget pentru ce e în interesul majorității. Această structură nu se ridică pentru musulmanii din România, ci pentru miile de imigranți ce urmează să fie aduși de Comisia Europeană cu complicitatea politicienilor trădători. Și până la urmă neomarxiștii sunt internaționaliști, ar putea critica statul turc că aruncă banii pe o moschee enormă în loc să-i folosească pentru a ajuta societatea. Dar nu le pasă, ei sunt „umaniști” doar când se pot ascunde după masca umanismului pentru a lovi Biserica. Plus că terenul de 11.295 mp, unde turcii vor să facă moscheea, e donat de guvernul Ponta din proprietatea statului român. Mai mult ca sigur toți ateii și creștinofobii ar fi sărit în aer dacă pământul ar fi fost donat către BOR. Astfel, putea Ponta să-l dea și Statului Islamic că tot nu le păsa în cel mai bun caz, iar în cel mai rău caz ar fi aplaudat venirea islamiștilor și teroriștilor în România.

Dar românii nu acceptă islamismul!

Cu toate acestea, vocea națiunii române s-a făcut auzită. Atât în stradă, dar și în mediul online, a început o mișcare împotriva ridicării mega-moscheii, împotriva islamismului și mai ales a derbedeilor politici care permit așa ceva împotriva voinței românilor.

Indiferent de ce porcării face guvernul sau președintele, indiferent de ce tâmpenii susțin neomarxiștii, democrația înseamnă voința poporului. Românii au tot dreptul să decidă dacă vor sau nu să se ridice moschei în țara asta sau să primim mii de imigranți musulmani.

Protestatarii ce au ieșit în Piața Universității din capitală, pe 20 iulie, au tot dreptul să ceară referendum pe tema asta. Cine se opune voinței majorității, celor ce s-au declarat anti-moschee, va răspunde în fața națiunii și în fața istoriei!”[3]

Vreți spitale, nu catedrale? Vă zice moșu’ unde e banii!

Nărodul e o specie periculoasă, nărodul cu convingeri rupe lanțul și mușcă prin gard – iar bezbojnicii sunt o categorie specială de nărozi. Orice bezbojnic știe sigur că din cauza bisericilor și a popimii nu se construiesc spitale, că popii înfulecă bugetul și construiesc biserici și nu se ajung banii de la buget, rămân copii fără educație materialist dialectică și bătrânii mor fără medicamente. Hai să le numărăm coane Fănică! Deci două la școala de fete? Să le numărăm coane Fănică, să le numărăm…

Am scociorât prin bugetul de stat să scot cifrele și să mă lămuresc cum stăm cu acest dezastru inimaginabil. Pentru 2014 nu am găsit cifrele pentru salariile popimii și banii cheltuiți pentru construcția de biserici. Cifrele sunt din proiectele de buget, execuțiile bugetare diferă – de exemplu în 2013 Ministerul Sănătății a avut alocate 8,67 miliarde, dar a cheltuit 9,78 miliarde. Am zis să simplific treaba și am lăsat doar proiectele în lei noi, am folosit ca unitate de măsură miliardul, să fie mai clar. Și avem așa:
2015
0,04 miliarde – construire biserici
0,28 miliarde – salarii popi
9,13 miliarde – educație
29,94 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 6,75 mlrd, CNAS: 23,19 mlrd)
2014
nu știu – construire biserici
nu știu – salarii popi
8,56 miliarde – educație
30,91 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 7,95 mlrd, CNAS: 22,86 mlrd)
2013
0,03 miliarde – construire biserici
0,26 miliarde – salarii popi
8,52 miliarde – educație
31,75 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 8,67 mlrd, CNAS: 23,08 mlrd)
2012
0,01 miliarde – construire biserici
0,24 miliarde – salarii popi
8,71 miliarde – educație
24,5 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 5,46 mlrd, CNAS: 19,04 mlrd)
2011
0,038 miliarde – construire biserici
0,24 miliarde RON – salarii popi
8,55 miliarde – educație
22,2 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 4,41 mlrd, CNAS: 17,82 mlrd)
2010
0,04 miliarde – construire biserici
0,27 miliarde – salarii popi
14,59 miliarde – educație
21,44 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 4,19 mlrd, CNAS: 17,25 mlrd)
2009
0,1 miliarde – construire biserici
0,27 miliarde – salarii popi
11,98 miliarde – educație
18,82 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 4,21 mlrd, CNAS: 14,62 mlrd)
2008
0,12 miliarde – construire biserici
0,16 miliarde – salarii popi
15,83 miliarde – educație
20, 74 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 4,96 mlrd, CNAS: 15,78 mlrd)
2007
0,067 miliarde – construire biserici
0,15 miliarde – salarii popi
11,91 miliarde – educație
16,86 miliarde – sănătate (Ministerul Sănătăţii: 3,86 mlrd, CNAS: 13 mlrd)

SURSE: buget CNAS, bugetul României

Situația este într-adevăr gravă, stat teocratic, popii înghit bugetul pe nemestecate. Să reținem că salariile popilor includ toate cultele nu doar pe bărboșii de ortodocși. Se vede clar, pe cifre, că din cauza construcției de biserici au de suferit școlile și spitalele.

Serios vorbind, spre biserici se mai duc niște bani din bugetele locale și alocări speciale ale guvernului, dar nu cred că dublează sumele din bugetul central. Cum este situația cu finanțarea bisericilor în alte state din UE puteți citi aici.

Eu nu sunt jurnalist de investigație specializat pe teme medicale precum Vlad Mixich, dar dacă aș fi, apăi eu aș face o serie de investigații să văd unde se duc anual zecile de miliarde de lei cheltuite pe sănătate în România.

O investigație scrisă emoționant, dar cu nume de persoane, cu nume de firme, cu cifre, cu contracte. Ceva frumos, să saliveze de poftă procurorii când o citesc, să clănțăne cătușele pe la ușile șmecherilor.

Plânge țara de mila rezidenților și a medicilor fără viitor în rumânime. Medicii fără viitor sunt ăia proștii, care nu s-au lipit la o rețea de corporație fabricantă de medicamente. Plicul a rămas sfânt în spitale, medicii iau salarii de la stat și de la privat, aranjamentele cu medicamente merg înainte.

Bugetul sănătății pe un an în România este mai mare decât bugetul întregii Republici Moldova – cum naiba să nu se fure ca la balamuc?
Bani pentru sănătate și educație sunt în România, sunt mulți – doar că se fură. La muncă procurori!”[4]

SURSE

  1. https://www.agerpres.ro/politica/2017/02/03/parlament-bugetul-sri-pe-anul-2017-aprobat-in-unanimitate-de-comisia-de-specialitate-15-31-44
  2. http://www.stiripesurse.ro/sri-asculta-mai-multe-telefoane-decat-fbi_969586.html
  3. http://www.napocanews.ro/2015/07/de-ce-neomarxistii-nu-se-opun-ridicarii-mega-moscheii-din-bucuresti.html
  4. http://www.kishiniov.eu/ro/vreti-spitale-nu-catedrale-va-zice-mosu-unde-e-banii/
  5. Foto: adevarul.ro

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Turcii confiscă biserici creștine, iar cei care ne conduc vor să le facă Mega Moschee în București
Conspirația DNA împotriva României! Globaliștii SUA-UE-Soros au creat și susțin Statul Paralel din România! Globaliștii SUA-UE-Soros au încercat să transforme România într-un stat totalitar!
DNA și "Lupta Anticorupție din România" - o Mare Minciună! În realitate, este o luptă pentru putere a globaliștilor SUA-UE pentru a conduce România!
Migranții alocați României se întorc din Germania. Cât ne va costa întreținerea lor? Spune nu primirii imigranților în România!
Iată ce substanțe conțin legumele turcești care ajung pe masa noastră
Respectați-ne suveranitatea – Românii au luat cu asalt pagina de Twitter a purtătorului de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA: “Respectați statul nostru suveran și nu ne instruiți cum să ne gestionam... Ipocrizia SUA cu privire la îngrijorarea legată de Justiția din România este la fel de grotească precum intervenția continuă a lui Trump în sistemul nostru de Drept... Unele dintre aceste propuneri sunt în conformitate cu deciziile CCR... Magistrații nu răspund în fața nimănui”
„Generația Pro”, Halloween și Valentine’s Day: Spălarea creierului, pierderea identității naționale, repere culturale importate
Oamenii lui Soros din Parlamentul European au organizat Conferința lui Kovesi de la Bruxelles
Pact pentru autonomia "Ținutului Secuiesc", semnat de cele trei formațiuni maghiare din România! Toți cei care promovează autonomia "Ținutului Secuiesc" trebuie expulzați din România! Promovarea autonomiei "Ținutului Secuiesc" reprezintă o amenințare la adresa Securității Naționale a României!
Naţionalismul, ideologia secolului XXI
Domnule Ministru al Justiției, Tudorel Toader, fiți patriot: revocați-i pe Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr - oamenii americanilor!
Justiţia din România este controlată de SUA-UE

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...