„War Made Easy” este un film documentar care dezvăluie metodele folosite pentru a porni și susține un război

Distribuie!

„Narat de actorul și activistul politic Sean Penn, War Made Easy este un film documentar care dezvăluie metodele folosite pentru a porni și susține un război. Documentarul expune tiparul de 50 de ani al minciunilor guvernamentale şi al zăpăcirii mediatice care a târât SUA şi și alte zeci de țări în războaie după războaie, din Vietnam până în Irak şi către preconizatele conflicte cu Iranul sau China.

Filmul scoate la lumină extraordinare dovezi foto şi video de arhivă, care dezvăluie distorsiunile oficiale şi exagerările făcute de liderii politici, de la Lyndon B. Johnson la George W. Bush, revelând, prin detalii uluitoare, cum masinariile de stiri americane şi internaţionale au împrăştiat fără discernământ şi premediat mesajele pro-război ale succesivelor administraţii prezidenţiale.


War Made Easy oferă o atenţie specială paralelelor dintre războiul din Vietnam şi cel din Irak. Ghidat de meticulosul cercetător şi critic de presă Norman Solomon, prin analizele sale dure, filmul ne prezintă exemple tulburătoare ale propagandei şi a complicităţii mass-media din prezent, împreună cu înregistrări rare ale liderilor politici şi ale ziariştilor de elită din trecut.

Printre aceștia se numără Lyndon Johnson, Richard Nixon, secretarul Apărării, Robert McNamara, senatorul disident Wayne Morse, şi corespondenţii de ştiri Walter Cronkite şi Morley Safer. Munca lui Norman Solomon a fost numită de Los Angeles Times ca fiind “brutal de convingătoare”.”


Documentarul „War Made Easy”:

Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/al-qaeda-tortura-politicile-fricii-documentare-video

Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Raportul Guvernului Italiei despre Operațiunea Gladio: "Aceste masacre, aceste explozii, aceste acțiuni militare au fost promovate, organizate sau susținute de persoane din interiorul instituțiilor de stat italiene precum și de persoane în legatură cu serviciile secrete americane"
În 1999, în timpul Războiului din Kosovo, militari specializați în operațiuni psihologice au lucrat la CNN. Aceştia au avut rolul de a manipula ştirile despre Războiul din Kosovo
Tony Blair si-a cerut scuze pentru invadarea Irakului: "informatiile pe care le-am primit au fost eronate!" Saddam Hussein nu a detinut arme chimice, biologice si de distrugere in masa si nici nu si-a ucis proprii cetateni!
Pulsul electromagnetic anti-materie este explozia de radiație electromagnetică rezultată de la o detonare nucleară și/sau o fluctuație bruscă a câmpul magnetic
Martori sirieni ai falsificării atacului chimic povestesc la Haga ce s-a întâmplat în aceea zi
Premierul Ungariei, Viktor Orban", declarație împotriva globaliștilor: "Nu există un singur popor european, ci doar popoare europene"
Ţarul Nicolae al II-lea al Rusiei a fost prevenit în legătură cu conspiraţia masoneriei, a cunoscut numele membrilor, însă nu a întreprins nimic pentru a-i opri
Președintele SUA, John F. Kennedy, ştia despre realitatea navelor şi a civilizaţiilor extraterestre care interacţionează cu planeta noastră
Peşterile din Norvegia - locul unde se antrenează forţe de elită americane
Rusia: Fundațiile lui George Soros, amenințări la adresa ordinii constituționale și a securității
SUA și URSS: citirea gândurilor și controlul minții
Comisia Trilaterală şi Consiliul pentru Relaţii Externe

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...