Wesley Clark – fostul comandant al NATO, care a vrut sa declanseze cel de-al Treilea Razboi Mondial, dorind sa-i atace pe rusi ! El este si criminal de razboi !

by Generalul cu patru stele, evreul khazar, Wesley Clark, este tipul de personaj infam al Iluminatilor, care dupa ce a provocat un adevarat genocid impotriva sarbilor, in timpul razboiului din Kosovo, mai are si nesimtirea (ca toti Iluminatii) de a mai aparea in public, pentru a ne da “lectii de […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Generalul cu patru stele, evreul khazar, Wesley Clark, este tipul de personaj infam al Iluminatilor, care dupa ce a provocat un adevarat genocid impotriva sarbilor, in timpul razboiului din Kosovo, mai are si nesimtirea (ca toti Iluminatii) de a mai aparea in public, pentru a ne da “lectii de democratie”.

Wesley Clark - criminal de razboi

Intr-un articol publicat pe site-ul FrontPress.ro, la data de 5 iulie 2012, se prezinta o biografie neagra a lui Clark:


“Ştirea că generalul american Wesley Clark, vinovat de crime de război împotriva sârbilor din Kosovo, a ajuns consilierul premierului Victor Ponta nu m-a mirat foarte tare. Cum pe vremurile medievale sau fanariote facţiunile boiereşti cumpărau dregători şi viziri otomani din jurul sultanului de la Istanbul pentru sprijin politic, aşa azi partidele politice USL sau PDL cumpără cu favoruri economice pe politicienii americani – noua Înaltă Poartă. Băsescu şi PDL au sprijinul “omului de afaceri” Gitenstein, pseudo-ambasadorul american la Bucureşti pus pe trafic de influenţă în favoarea companiilor RMGC şi Chevron, iar USL pe cel al generalului Wesley Clark, care a făcut un război în Balcani ca să deruleze afaceri profitabile la Priştina.

Foşti oficiali americani şi europeni în timpul bombardamentelor criminale ale NATO asupra Iugoslaviei din 1999, precum Madeleine Albright, Wesley Clark sau Bernard Kouchner, sunt în prezent membri în conducerile unor companii care derulează afaceri profitabile în Kosovo, scrie Blic. Ultimul care a realizat că revenirea în Kosovo ar putea fi foarte profitabilă este generalul în rezervă Wesley Clark, comandantul suprem al trupelor aliate din Europa în timpul bombardamentelor asupra Iugoslaviei, în 1999. Clark, care este directorul unei companii canadiene din sectorul energetic, NVDT, a cerut, recent, autorităţilor de la Priştina o licenţă pentru exploatarea rezervelor de cărbune. Când mass-media de la Priştina se referă la foşti oficiali ca ”prieteni ai Kosovo” înseamnă că aceştia sunt pe statul de plată al autorităţilor din provincie. ”Asta înseamnă fie bani, fie privilegii pentru a-şi derula afacerile în Kosovo”, potrivit unor surse citate de Blic via Front Press.

Generalul Wesley Clark este un om de afaceri veros, care nu s-a dat în lături să facă un război pentru ca la pensionare să primească sinecuri financiare grase de la state create artificial, ca şi Kosovo. Să nu uităm şi de Tony Blair, care în numele democraţiei a adus războiul în Irak ca să fie apoi numit absolut în toate consiliile de administraţie ale companiilor petroliere ce exploatau petrolul de la Bagdad pe sume fabuloase. Aşa că cinismul acestor asasini economici ca Wesley Clark ce pornesc războaie în numele democraţiei pentru a avea avantaje materiale personale mă scârbeşte. Numirea ca şi consilier economic a lui Wesley Clark la Palatul Victoria face parte din jocul politic american de implicare în treburile interne şi politica de la Bucureşti, pentru a se atrage foloase materiale economice strict în favoarea SUA.

Am sentimental că trăim vremurile anilor 50 în plină era stalinistă, numai că s-au schimbat vectorii politici: nu mai sunt la comandă komisarii bolşevici şi consilierii sovietici de la Moscova, ci foştii generali în rezervă pe post de consilieri asasini economici la Palatul Victoria paraşutaţi de la Washington. “Diplomatul” american Gitenstein e cel mai prost exemplu cum se implicau ambasadorii sovietici din vremea lui Dej în politica internă a României din anii 50. Obama se poartă acum faţă de România cum se comporta Stalin în 1945. De Ionuţ Ţene”[1]

Wesley Clark a vrut sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial atacand rusi !

“Pe 12 iunie 1999 omenirea a fost foarte aproape de Al Treilea Razboi Mondial. In urma ratificarii pe 10 iunie a Acordului de Pace intre NATO si Iugoslavia, trupele federale iugoslave au inceput retragerea din Kosovo, in locul lor urmand sa patrunda trupe ale Aliantei Nord-Atlantice. Rusia si-a anuntat si ea participarea, dar a cerut o zona independenta de ocupatie si a refuzat categoric sa-si puna soldatii sub comanda occidentala.

In dimineata zilei de 12 iunie rusii au reusit o lovitura magistrala. 200 de parasutisti aflati in Bosnia au trecut prin Serbia si au ocupat aeroportul international din Pristina inainte de sosirea britanicilor, care urmau sa preia controlul asupra acestui punct strategic din Kosovo. Atunci, comandantul fortelor NATO in Europa, generalul Wesley Clark, a ordonat celor 500 de parasutisti britanici si francezi sa-i atace pe rusi si sa preia controlul asupra aeroportului!

Comandantul fortelor aeropurtate britanice, capitanul James Blunt, care ulterior va avea o cariera de succes in muzica, a refuzat sa execute ordinul si a cerut sprijin generalului englez Mike Jackson, caruia i se subordona direct si care a fost de acord cu Blunt. Jackson a refuzat si el sa dea curs ordinului si intr-o discutie telefonica i-a spus lui Clark: “Nu o sa pornesc Al Treilea Razboi Mondial pentru tine”.

Ca raspuns la aceasta situatie de criza, Rusia si-a pus in alarma mai multe unitati si a pregatit avioane de transport pentru a-si trimite parasutistii la Pristina. Wesley Clark a raspuns cu noi ordine agresive, cerandu-le britanicilor sa se pregateasca pentru un atac cu blindatele pentru a bloca pista aeroportului kosovar si le-a solicitat americanilor sa sprijine atacul cu elicopterele de asalt! Nici aceste ordine nu au fost executate si acum si-au intrat in rol politicienii, care au facut presiuni asupra Romaniei, Ungariei si Bulgariei pentru a nu acorda culoare de zbor avioanelor rusesti de transport.

Au urmat negocieri intense incheiate cu o aparenta victorie a rusilor, care si-au pastrat comanda si un sector independent de ocupatie la aeroportul din Pristina, dar pe termen lung interdictiile de zbor au ramas si ei nu si-au putut aduce mai multe trupe si astfel occidentalii s-au asigurat ca provincia Kosovo nu se va imparti in doua, intre NATO si Rusia.

Toate aceste ordine se pare ca i-au pecetluit soarta lui Wesley Clark. Peste o luna de la incident, in iulie 1999, a fost anuntat de secretarul american al apararii, William Cohen, l-a anuntat ca trebuie sa plece de la comanda in aprilie 2000. Clark a fost surprins, pentru ca se astepta sa ramana in post inca trei ani, dar si-a acceptat soarta si cariera lui de militar activ s-a incheiat mai repede ca de obicei.”[2]

Trebuie adaugat faptul ca Wesley Clark este implicat masiv in incindierea cladirei Wacco, unde au fost lasati sa arda de vii, membri ai sectei Davidienilor, el ocupandu-se la acea vreme de operatiunile de “negociere” cu acestia.


Mai multe despre masacrul de la Wacco si modul in care au fost lasati 80 de oameni sa arda de vii, de catre satanistii de la FBI, cititi pe larg aici -> http://www.fara-secrete.ro/masacrul-de-la-waco-din-aprilie-1993-80-de-oameni-lasati-sa-arda-de-vii-de-catre-fbi.

SURSE

1. http://www.frontpress.ro/2012/07/generalul-om-de-afaceri-mercenar-wesley-clark-la-curtea-premierului-victor-ponta.html

2. http://a1.ro/news/inedit/cum-era-sa-declanseze-wesley-clark-al-treilea-razboi-mondial-id100171.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro