WiFi-ul ne poate deteriora și ADN-ul

by Suntem înconjuraţi de câmpuri electromagnetice pe tot parcursul zilei, zi de zi, iar odată cu progresul şi răspândirea tehnologiei, câmpurile devin din ce în ce mai puternice. Efectele pe care acestea le au asupra sănătăţii au creat îngrijorări din ce în ce mai mari, deoarece s-a arătat că ele […]
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Suntem înconjuraţi de câmpuri electromagnetice pe tot parcursul zilei, zi de zi, iar odată cu progresul şi răspândirea tehnologiei, câmpurile devin din ce în ce mai puternice. Efectele pe care acestea le au asupra sănătăţii au creat îngrijorări din ce în ce mai mari, deoarece s-a arătat că ele nu afectează numai indivizii, ci sunt dăunătoare şi ADN-ului pe care îl transmitem apoi copiilor.

Routerele Wi-Fi, telefoanele mobile, telefoanele fixe, monitoarele, păturile electrice, ceasurile cu alarmă, toate aceste echipamente sunt dăunătoare, ne spune Larry Gust, un inginer electrician şi consultant în probleme privind protecţia mediului. El a discutat pericolele la care se expun oamenii şi cum se pot proteja singuri în cadrului unei prezentări recente a Electromagnetic Health.


În continuare urmează o descriere a efectelor asupra stării de sănătate, nivelurile maxime de expunere recomandate, nivelurile la care sunt de obicei oamenii expuşi, precum şi o serie sfaturi care ne vor ajuta să ne protejăm singuri.

912wifi

O privire de ansamblu a efectelor sale nocive asupra stării de sănătate


Doctorul Martin Blank, cercetător al radiaţiilor electromagnetice la Universitatea Columbia, a arătat că deteriorările produse ADN-ului dereglează producţia de proteine şi creşterea normală a celulelor. El a citat studii care au evidențiat că afectarea ADN-ului a condus la cancer. Explicând impactul acestui câmp emanat zilnic de un singur aparat, acesta a menţionat şi faptul că păturile electrice pot creşte exponenţial şansele unei femei de a pierde sarcina.

Efectele câmpurilor electromagnetice asupra sănătăţii:
– agravarea alergiilor;
– somn tulburat;
– transpiraţie nocturnă;
– palpitaţii ale inimii;
– dureri ale muşchilor şi terminaţiilor nervoase;
– te trezeşti obosit;
– iritabilitate pe timpul zilei;
– copiii pot uda patul.

Efectele frecvenţelor radio asupra sănătăţii:
– dureri de cap;
– iritabilitate;
– probleme de memorie;
– scăderea capacităţii de concentrare.

Expunerea la câmpurile electrice şi magnetice

Recomandările privind expunerea maximă la câmpurile electrice variază între 3 volţi pe 30 de cm la nivelul maxim, şi 1,5 volţi sau mai puţin pe aceeaşi suprafaţă, nivelul minim. Într-un dormitor obişnuit se înregistrează între 3 şi 9 volţi pe 30 de cm.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a raportat că nivelul maxim al unui câmp magnetic într-o casă trebuie să fie între 3 şi 4 miliGauss.

În oraşul Marin, California, o fetiţă de 4 ani avea un câmp de 80 miliGauss în jurul patului său şi la locul de joacă pe care îl frecventa, aminteşte Gust. Era letargică, nu avea apetit şi prezenta sângerări ale rectului. Imediat ce câmpul magnetic din mediul ei a fost adus în limite admise, simptomele au dispărut.

Recomandările maxime privind nivelul de expunere la frecvenţele radio, de la diferite centre de cercetare, raportate în MicroWatts pe 900 de cm2:
– Comisia Federală pentru Comunicaţii a Statelor Unite în anul 1997 – 3.100.000;
– Organizaţia Mondială a Sănătăţii în anul 1998 – 2.800.000;
– Toronto, Italia în anul 2000 – 3100;
– Raportul BioInitiativa în anul 2012 – 31;
– Building Biology în anul 2008 – mai puţin de 3.

The BioInitiative Report a fost produs de un grup activ de doctori cu contribuţia dr. David Carpenter, directorul Institutului pentru Sănătate şi Mediu al Universităţii din Albany, NY.
The Building Biology Report a fost eliberat de Institutul Internaţional Building-Biology & Ecology, o instituţie non-profit pentru cercetare şi consultanţă.

Nivelurile obişnuite de expunere la frecvenţele radio în MicroWatts pe 900 de cm2:
– La casele din suburbii, frecvenţele radio provenite de la sursele exterioare – între 3 şi 1.500;
– La casele din zonele urbane, frecvenţele radio provenite de la sursele exterioare – de la 150 la peste 6.000
– La o distanţă de 60 de cm de laptop – aproximativ 1.000;
– La 120 de cm distanţă de un router wireless – între 600 şi 4.600;
– La 90 de cm distanţă de sursa unui telefon fără fir – între 3.000 şi 22.500;
– La 120 de cm distanţă de telecomanda unui sistem – 1.800.

SURSE

  1. http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=9326

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Citiți și...

Cum ajung toate datele, mesajele, apelurile şi locurile unde ai mers, din smartphone-ul tău cu Android direct la guvernul din China! Scandal de securitate: Peste 700 de milioane de dispozitive au preinstalat un software care fură datele utilizatorilor, fără ca aceştia să ştie!
Ce se ascunde în atentatele din Londra - minciună sau incompetență
Masacrul de la Charlottesville: Ideologizarea terorismului
Documentar francez despre Euromaidan-ul din Ucraina, din 2013, finantat de George Soros si despre masacrul de la Odessa. Ucraina a cerut ca documentarul sa nu fie difuzat
SUA și Coreea de Sud dau înapoi în fața lui Kim: "Nu v-am declarat război!"
Uniunea Europeana - creatia Iluminatilor pentru a instaura Noua Ordine Mondiala si Guvernul Mondial ! Uniunea Europeana lupta impotriva Nationalismului, distruge granitele, doreste o populatie implantata cu microcipuri si doreste ca statele membre sa nu mai aiba suveranitate nationala !
SUA avertizează Turcia: "Aluziile la o implicare americană în puciul eșuat fac rău relației între doi aliați"
Marș al naționaliștilor bulgari pe străzile din Sofia. Manifestanții au cerut „a se pune capăt imigrației non-europene”
Google şi fundaţii finanţate de Soros controlează rezultatele căutărilor online
Anchetă în Poliția germană după ce dosarul atentatorului de la Berlin a fost falsificat
Viktor Orban: "E absurd ca un „speculant financiar” ca Soros să dea indicații Bruxelles-ului și să ajungă să spună Europei ce trebuie să facă, în timp ce unii lideri europeni „se înclină” în fața lui"
Psihotronica - Războiul psihic la distanță, mai puternic decât cel nuclear
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro