WikiLeaks a publicat aproximativ 20.000 de mesaje interne din Partidului Democrat

Distribuie!by “„O compromitere de o astfel de natură este ceva ce luăm foarte serios, iar FBI va continua să ancheteze şi să îi tragă la răspundere pe cei care reprezintă o ameninţare în spaţiul cibernetic”, a anunţat FBI într-un comunicat. WikiLeaks a publicat în weekend aproximativ 20.000 de mesaje interne […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“„O compromitere de o astfel de natură este ceva ce luăm foarte serios, iar FBI va continua să ancheteze şi să îi tragă la răspundere pe cei care reprezintă o ameninţare în spaţiul cibernetic”, a anunţat FBI într-un comunicat.

WikiLeaks a publicat în weekend aproximativ 20.000 de mesaje interne din Partidului Democrat, care dezvăluie o posibilă tentativă de destabilizare a lui Bernie Sanders în timpul alegerilor primare pentru Casa Albă.


Duminică, în urma scandalului, preşedinta Comisiei Naţionale Democrate, Debbie Wasserman Schultz, şi-a anunţat demisia, ce va intra în vigoare la finalul Convenţiei Democrate din Philadelphia, scrie News.ro.

Separat, Comisia pentru informaţii a Camerei Reprezentanţilor a fost anunţată de atacul informatic şi va verifica dacă există legături cu Rusia sau cu un alt stat.


Managerul de campanie al lui Clinton, Robby Mook, a declarat că emailurile au fost publicate de hackeri ruşi, pentru a provoca discordie la Convenţia Democrată şi pentru a-l ajuta pe candidatul republican Donald Trump să câştige alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie.

wikileaks-information_wants_to_be_free_w3000

Echipa de campanie a lui Trump a respins acuzaţiile, pe care le-a calificat drept absurde.”[1]

SURSE

  1. http://www.realitatea.net/fbi-intra-pe-firul-mailurilor-publicate-de-wikileaks-din-tabara-democra-ilor_1962941.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică, care deține o arhivă uriașă de informații. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro