Wikileaks: Cum îi dădea George Soros indicații lui Hillary Clinton în legătură cu criza din Albania, în 2015

Distribuie!

„Cine crede că magnatul maghiaro-evreu George Soroș este doar un bătrânel care nu se mai implică în treburi politice se înșeală amarnic. Un mail trimis de acesta prin intermediul consilierului său special lui Hillary Clinton în legătură cu criza politică din Albania din 2015 ne arată cum promotorul global al democrației și al societății deschise efectiv dă indicații actualului candidat democrat la președinția SUA în legătură cu ce măsuri să ia guvernul american în Albania!

De asemenea, se concluzionează că Fundația lui Soroș funcționează ca un apendice al guvernului SUA în țările unde activează, poate chiar ca și o agenție de spionaj și informații, care face recomandări legate de procesul politic local.


Mailul, dezvăluit de Wikileaks, poate fi consultat aici: https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/24651

Intrucțiunile lui Soros au fost transmise lui Hillary prin intermediul lui Jonas Rolett, consilier al lui Soros in cadrul Societății pentru o Societate Deschisă, fost apropiat al partidului democrat: https://www.opensocietyfoundations.org/people/jonas-rolett


Soroș îi prezintă lui Hillary situația din Albania și cere implicarea la cel mai înalt nivel al guvernului SUA:

Draga Hillary,

O situație gravă a apărut în Albania, care necesită o atenție urgentă, la nivelurile superioare ale guvernului Statelor Unite. Este posibil să știți că o demonstrație de opoziție la Tirana, vineri, a dus la moartea a trei persoane și distrugerea de proprietăți.

Există îngrijorări serioase în continuare legat de o contra-demonstrație care urmează să fie organizat de către partidul aflat la guvernare, miercuri, și un eveniment organizat de opoziție cu două zile mai târziu, pentru a comemora victimele. Perspectiva a zeci de mii de oameni care intră pe străzi într-un mediu politic deja inflamat bolnav pentru afectează revenirea ordinii publice și a procesului democratic fragil al țării.

Cred că două lucruri trebuie să fie făcute de urgență:

1. Folosiți greutatea deplină a comunității internaționale asupra prim-ministrului Berișa și a liderului opoziției, Edi Rama, pentru a preveni alte demonstrații publice și să modereze public declarațiile.

2. Numiți un înalt oficial european în calitate de mediator. În timp ce eu sunt preocupat de retorica folosită de ambele părți, sunt deosebit de îngrijorat cu privire la acțiunile primului-ministru.

[…]

static2.politico.com

SUA și UE trebuie să lucreze în deplină armonie in aceasta privinta, dar date fiind aspirațiile europene ale Albaniei, UE trebuie să preia inițiativa. De aceea, am sugerăm numirea unui mediator, cum ar fi Carl Bildt. Martti Ahtisaari sau Miroslav Lajcak, toți aceștia au legături puternice în Balcani.

Fundația mea din Tirana monitorizează situația îndeaproape și poate furniza o analiză independentă a crizei.

Vă mulțumesc, George Soros „[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2016/08/democratie-cum-ii-dadea-george-soros-indicatii-lui-hillary-clinton-in-legatura-cu-criza-din-albania-in-2015.html
  2. Foto: Internet

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...