Wikileaks: Cum îi dădea George Soros indicații lui Hillary Clinton în legătură cu criza din Albania, în 2015

Distribuie!by “Cine crede că magnatul maghiaro-evreu George Soroș este doar un bătrânel care nu se mai implică în treburi politice se înșeală amarnic. Un mail trimis de acesta prin intermediul consilierului său special lui Hillary Clinton în legătură cu criza politică din Albania din 2015 ne arată cum promotorul global […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Cine crede că magnatul maghiaro-evreu George Soroș este doar un bătrânel care nu se mai implică în treburi politice se înșeală amarnic. Un mail trimis de acesta prin intermediul consilierului său special lui Hillary Clinton în legătură cu criza politică din Albania din 2015 ne arată cum promotorul global al democrației și al societății deschise efectiv dă indicații actualului candidat democrat la președinția SUA în legătură cu ce măsuri să ia guvernul american în Albania!

De asemenea, se concluzionează că Fundația lui Soroș funcționează ca un apendice al guvernului SUA în țările unde activează, poate chiar ca și o agenție de spionaj și informații, care face recomandări legate de procesul politic local.


Mailul, dezvăluit de Wikileaks, poate fi consultat aici: https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/24651

Intrucțiunile lui Soros au fost transmise lui Hillary prin intermediul lui Jonas Rolett, consilier al lui Soros in cadrul Societății pentru o Societate Deschisă, fost apropiat al partidului democrat: https://www.opensocietyfoundations.org/people/jonas-rolett


Soroș îi prezintă lui Hillary situația din Albania și cere implicarea la cel mai înalt nivel al guvernului SUA:

Draga Hillary,

O situație gravă a apărut în Albania, care necesită o atenție urgentă, la nivelurile superioare ale guvernului Statelor Unite. Este posibil să știți că o demonstrație de opoziție la Tirana, vineri, a dus la moartea a trei persoane și distrugerea de proprietăți.

Există îngrijorări serioase în continuare legat de o contra-demonstrație care urmează să fie organizat de către partidul aflat la guvernare, miercuri, și un eveniment organizat de opoziție cu două zile mai târziu, pentru a comemora victimele. Perspectiva a zeci de mii de oameni care intră pe străzi într-un mediu politic deja inflamat bolnav pentru afectează revenirea ordinii publice și a procesului democratic fragil al țării.

Cred că două lucruri trebuie să fie făcute de urgență:

1. Folosiți greutatea deplină a comunității internaționale asupra prim-ministrului Berișa și a liderului opoziției, Edi Rama, pentru a preveni alte demonstrații publice și să modereze public declarațiile.

2. Numiți un înalt oficial european în calitate de mediator. În timp ce eu sunt preocupat de retorica folosită de ambele părți, sunt deosebit de îngrijorat cu privire la acțiunile primului-ministru.

[…]

static2.politico.com

SUA și UE trebuie să lucreze în deplină armonie in aceasta privinta, dar date fiind aspirațiile europene ale Albaniei, UE trebuie să preia inițiativa. De aceea, am sugerăm numirea unui mediator, cum ar fi Carl Bildt. Martti Ahtisaari sau Miroslav Lajcak, toți aceștia au legături puternice în Balcani.

Fundația mea din Tirana monitorizează situația îndeaproape și poate furniza o analiză independentă a crizei.

Vă mulțumesc, George Soros “[1]

SURSE

  1. http://www.napocanews.ro/2016/08/democratie-cum-ii-dadea-george-soros-indicatii-lui-hillary-clinton-in-legatura-cu-criza-din-albania-in-2015.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Operațiunea "Primăvara Arabă" (2010 - 2011) orchestrată de SUA
Adevărul despre Uniunea Europeană: Articolul 104 din Tratatul de la Maastricht obligă ţările europene să se îndatoreze masiv faţă de băncile private
Toleranța la ipocrizie și dublu-standard: crimele și furturile "democraților" Occidentali
Rusia a fost scoasă din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, iar în loc a venit Arabia Saudită, țara în care au loc execuții medievale, inclusiv crucificarea și țara care finanțează terorismul
Presedintele Ecuadorului sustine ca "Noua Ordine Mondiala este injusta si imorala"! Presa americana imediat a inceput sa-l critice! O dovada clara ca nu toti oamenii sint corupti!
WikiLeaks: "SUA și George Soros, promotorii scandalului “Panama Papers” pentru atacarea Rusiei"
Ucraina este falimentata de catre asasinii economici! FMI si Banca Mondiala imprumuta Ucraina cu 18 miliarde de euro! Gazele in Ucraina se vor scumpii pentru populatie cu 50%! Pai daca au vrut "democratie" americana, acum o vor avea cu varf si indesat!
Edward Griffin - "Creatura din Insula Jekyll": Sistemul Federal de Rezerve al SUA
Cum pregătesc Societățile secrete pe ascuns Guvernul mondial
Imigrantii ajunsi in Germania provoaca haos prin comiterea de violuri, agresiuni sexuale si alte violente ! Aceste infractiuni sunt minimalizate de catre autoritatile germane si mass-media, pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigranti !
WikiLeaks ne dezvăluie cum CIA infectează sistemele Windows
Serviciul Secret american (NSA) nu mai poate asculta telefoanele americanilor ! Senatorul american, Rand Paul, a reusit sa blocheze legea Big Brother (Patriot Act) !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro