Wikileaks zguduie SUA cu noi înregistrări publicate

Distribuie!by “WikiLeaks a difuzat miercuri fişiere despre care afirmă că sunt înregistrări audio scoase din e-mailuri ale Comitetului Naţional Democrat şi obţinute prin piratarea serverelor partidului democrat din Statele Unite, informează Reuters. Această ultimă difuzare, care intervine în mijlocul Convenţiei Naţionale Democrate unde Hillary Clinton a fost numită oficial candidat […]
Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“WikiLeaks a difuzat miercuri fişiere despre care afirmă că sunt înregistrări audio scoase din e-mailuri ale Comitetului Naţional Democrat şi obţinute prin piratarea serverelor partidului democrat din Statele Unite, informează Reuters.

Această ultimă difuzare, care intervine în mijlocul Convenţiei Naţionale Democrate unde Hillary Clinton a fost numită oficial candidat al partidului la preşedinţie, este al doilea lot dintr-o serie ce a zguduit profund partidul şi a determinat-o pe preşedinta organizaţiei, Debbie Wasserman Schultz, să-şi anunţe demisia.


În 23 iulie, WikiLeaks a făcut publice aproximativ 20.000 de e-mailuri ale echipei de campanie a lui Hillary Clinton, cu două zile înainte de Convenţia Partidului Democrat. Documentele arată clar cât de dificilă a fost confruntarea cu senatorul Bernie Sanders din alegerile primare democrate. Într-unul dintre e-mailuri, şefa Partidului Democrat, Debbie Wasserman Schultz, îl numeşte ‘mincinos afurisit’ pe un reprezentant al lui Sanders.

wikileaks-information_wants_to_be_free_w3000

Alte e-mailuri detaliază cum donatorii primesc ca recompense acces la petreceri şi bilete gratuite la diferite evenimente.”[1]


SURSE

  1. http://www.evz.ro/wikileaks-zguduie-statele-unite-cu-inregistrari.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

În 1963, preşedintele SUA, John Fitzgerald Kennedy, a emis un ordin executiv (ordinul cu nr. 11110) prin care a autorizat Trezoreria SUA să tipărească dolari. El urmărea în felul acesta să stopeze frauda prin care Federal Reserve extorca poporul american prin bani falși pentru care lua și dobândă
CIA, controlul minții, operaţiunea Artichoke şi LSD-ul
Illuminati au inceput sa minta oamenii cu "racirea globala si era glaciara"! Dupa ce timp de 20 de ani s-a propagat minciuna "incalzirii globale", acum ei schimba manipularea! Totul pentru ca oamenii sa aiba aceeasi stare de frica, de necunoscut!
Adevărul despre Antarctica – Operațiunea Highjump
Presedintele Uruguay: cel mai apreciat om de pe Planeta ! Este un om sarac, care isi doneaza 90% din salariu si asteapta la rand in spital !
Criza economică din Europa impusă în mod intenţionat de factorul politic
Operatiuni "Steag Fals" in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre Serviciile Secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
Liga Naţiunilor, FMI, Banca Mondială, ONU și Guvernul Mondial
"Asaltul final a lui Satan", un deputat maghiar denunță sever „planul lui Soros”
În SUA a fost descoperită o superbacterie rezistentă la toate antibioticele cunoscute
Islanda da o lectie SUA si UE: Este singura tara care a condamnat 26 de bancheri la un total de 74 de ani de inchisoare!
Propaganda Mișcării Gay. Scopul final este "eliberarea" umanității de sub "tirania" familiei tradiționale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro