William Casey, fost director al CIA: „Vom ști că programul nostru de dezinformare va fi complet, atunci când tot ceea ce va crede publicul va fi fals”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„Un videoclip document de pe YouTube demonstrează fără putinţă de tăgadă că CIA, dar şi alte servicii secrete americane, manipulează mass-media din SUA, dar şi din întreaga lume, din moment ce marile corporaţii de presă americane deţin numeroase entităţi mass-media pe tot globul.

Fostul director CIA între 1981 şi 1987, William Casey, a recunoscut în 1981 că “Vom şti că programul nostru de dezinformare va fi complet, atunci când tot ce va crede publicul american va fi fals”. Iar această declaraţie clară al şefului CIA-ului ar trebui să-i pună pe gânduri pe foarte mulţi oameni, mai ales cei care cred în tot ce se spune în mass-media oficială.


În 1975, în Comisia parlamentară de control al serviciilor secrete din Congresul American a avut loc o audiere, în care Agenţia Centrală de Informaţii a Statelor Unite (CIA) admite că manipulează şi dezinformează poporul prin intermediul presei. Aşadar, CIA a recunoscut public! Ce alte dovezi mai vreţi domnilor care credeţi că tot ce se vehiculează în mass-media oficială e purul adevăr!?

Mai jos puteţi vedea videoclipul, pe care l-am tradus şi l-am adaptat:


Senatorul Frank Church (de la comisia de control): Este o îngrijorare reală (…) prin faptul că acest lucru ar însemna că CIA ar manipula ştirile şi trebuie să privim cu multă atenţie la aşa ceva.

Preşedintele comisiei de control a serviciilor secrete: Aveţi oameni plătiţi de CIA care contribuie în presă?

Reprezentant CIA: Avem oameni care oferă materiale ziarelor americane.

Preşedintele comisiei de control a serviciilor secrete: Aveţi oameni plătiţi de CIA care lucrează pentru televiziunile americane?

Reprezentant CIA: Sunt detalii, domnule preşedinte, pe care aş vrea să le detaliez într-o sesiune executivă.

(Aşadar, reprezentantul CIA nu neagă că în televiziuni se află oameni plătiţi de CIA, dar, ar dori ca aceste lucruri să nu fie discutate public, ci într-o “sesiune executivă”).

Sig Mickelson (fost preşedinte CBS News între 1951 şi 1961): La CBS am fost contactat de CIA (…)

Senatorul Frank Church (de la comisia de control): Avem o mulţime de informaţii, pe care le vom evalua şi le vom include ca dovezi negative în raportul nostru final şi vom face recomandări.

Preşedintele comisiei de control a serviciilor secrete: Aveţi oameni plătiţi de CIA care lucrează pentru agenţiile de presă naţionale, UP sau API?

Reprezentant CIA: Din nou, cred că sunt detalii, domnule preşedinte, pe care aş vrea să le detaliez într-o sesiune executivă.

(Iarăşi, CIA nu ar dori să intre în detalii pentru a nu se deconspira prea mult, dar, din nou, recunoaşte implicit că au oameni plătiţi şi în marile agenţii de presă).

william-casey-cia-manipulare-mass-media

Iar CIA sau alte mari servicii de informaţii nu manipulează mass-media oficială doar în interes propriu, ci în interesul Ocultei Mondiale!”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/cia-instrumentul-ocultei-mondiale-recunoaste-ca-manipuleaza-si-dezinformeaza-opinia-publica-prin-mass-media-oficiala-scopul-final-tot-ce-va-crede-publicul-sa-fie-fals/
  2. Foto: lovendal.ro
  3. Video: YouTube

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

COVID-19 și schimbarea climatică sunt pretexte pentru Controlul Maselor
A fost descoperită o bază militară secretă construită de Hitler în zona arctică
Viktor Orban, după Brexit: "Ungaria a ales o altă direcție. UE reprezintă dezordinea"
Ministerul Adevărului: "Cine controlează trecutul, controlează viitorul. Cine controlează prezentul, controlează trecutul"
Proiecte militare top-secret ale Statelor Unite
Al Treilea Reich și programul farfuriilor zburătoare
Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: Vaccinații transmit prin secrețiile organismului proteina Spike, o toxină care poate afecta grav în primul rând copiii. Twitter a interzis postarea lui Luigi Warren, Japonia, transfuziile de sânge
Noi mărturii despre Experimentul Philadelphia. Moleculele corpurilor oamenilor și navei erau amestecate
URSS a investit sute de milioane de dolari în arme inventate de experţi în psihotronică
Pușcașul marin, care a luptat 17 ani pe planeta Marte împotriva extraterestrilor, face dezvăluiri despre coloniile umane aflate pe planeta roșie
Ecuadorul a a blocat „sistemele” de comunicare cu exteriorul” ale lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, refugiat în ambasada sa din Londra
Covid-19 este o plandemie a testelor RT-PCR fals pozitive. În ciuda numărului tot mai mare de dovezi ale rezultatelor false date de testele RT-PCR, guvernele și agențiile de sănătate continuă să le utilizeze ca pe niște standarde, pentru a lua măsuri la adresa populației
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...