William Casey, fost director al CIA: “Vom ști că programul nostru de dezinformare va fi complet, atunci când tot ceea ce va crede publicul va fi fals”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Un videoclip document de pe YouTube demonstrează fără putinţă de tăgadă că CIA, dar şi alte servicii secrete americane, manipulează mass-media din SUA, dar şi din întreaga lume, din moment ce marile corporaţii de presă americane deţin numeroase entităţi mass-media pe tot globul.

Fostul director CIA între 1981 şi 1987, William Casey, a recunoscut în 1981 că “Vom şti că programul nostru de dezinformare va fi complet, atunci când tot ce va crede publicul american va fi fals”. Iar această declaraţie clară al şefului CIA-ului ar trebui să-i pună pe gânduri pe foarte mulţi oameni, mai ales cei care cred în tot ce se spune în mass-media oficială.


În 1975, în Comisia parlamentară de control al serviciilor secrete din Congresul American a avut loc o audiere, în care Agenţia Centrală de Informaţii a Statelor Unite (CIA) admite că manipulează şi dezinformează poporul prin intermediul presei. Aşadar, CIA a recunoscut public! Ce alte dovezi mai vreţi domnilor care credeţi că tot ce se vehiculează în mass-media oficială e purul adevăr!?

Mai jos puteţi vedea videoclipul, pe care l-am tradus şi l-am adaptat:


Senatorul Frank Church (de la comisia de control): Este o îngrijorare reală (…) prin faptul că acest lucru ar însemna că CIA ar manipula ştirile şi trebuie să privim cu multă atenţie la aşa ceva.

Preşedintele comisiei de control a serviciilor secrete: Aveţi oameni plătiţi de CIA care contribuie în presă?

Reprezentant CIA: Avem oameni care oferă materiale ziarelor americane.

Preşedintele comisiei de control a serviciilor secrete: Aveţi oameni plătiţi de CIA care lucrează pentru televiziunile americane?

Reprezentant CIA: Sunt detalii, domnule preşedinte, pe care aş vrea să le detaliez într-o sesiune executivă.

(Aşadar, reprezentantul CIA nu neagă că în televiziuni se află oameni plătiţi de CIA, dar, ar dori ca aceste lucruri să nu fie discutate public, ci într-o “sesiune executivă”).

Sig Mickelson (fost preşedinte CBS News între 1951 şi 1961): La CBS am fost contactat de CIA (…)

Senatorul Frank Church (de la comisia de control): Avem o mulţime de informaţii, pe care le vom evalua şi le vom include ca dovezi negative în raportul nostru final şi vom face recomandări.

Preşedintele comisiei de control a serviciilor secrete: Aveţi oameni plătiţi de CIA care lucrează pentru agenţiile de presă naţionale, UP sau API?

Reprezentant CIA: Din nou, cred că sunt detalii, domnule preşedinte, pe care aş vrea să le detaliez într-o sesiune executivă.

(Iarăşi, CIA nu ar dori să intre în detalii pentru a nu se deconspira prea mult, dar, din nou, recunoaşte implicit că au oameni plătiţi şi în marile agenţii de presă).

william-casey-cia-manipulare-mass-media

Iar CIA sau alte mari servicii de informaţii nu manipulează mass-media oficială doar în interes propriu, ci în interesul Ocultei Mondiale!”[1]

Video

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/cia-instrumentul-ocultei-mondiale-recunoaste-ca-manipuleaza-si-dezinformeaza-opinia-publica-prin-mass-media-oficiala-scopul-final-tot-ce-va-crede-publicul-sa-fie-fals/
  2. Foto: lovendal.ro
  3. Video: YouTube

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Citiți și...

Texas: Restricțiile au fost ridicate total (inclusiv masca) și cazurile continuă să scadă. Realitatea din Texas ne arată că restricțiile și măștile au îmbolnăvit oamenii
Puterea gândirii pozitive pentru a obține în viață ceea ce-ți dorești
O comisie a adevărului despre lovitura Covid-19
Președintele SUA, Abraham Lincoln, a fost asasinat mai întâi în vis
Banca Angliei refuză Venezuelei să-și retragă aurul. La fel, România păstrează aici o mare parte din aurul său
Salutul Satanic în lumea occidentală: de la Papă la Președinți de state, de la vedete la sataniști declarați
Războiul psihologic şi programele finanţate prin „bugetul negru”
Șeful ISIS din Pakistan: "Am fost finanțat din SUA să duc oameni pentru Daesh în Siria"
Tehnici insidioase de manipulare: conștiința umană se poate modifica ușor
Condoleezza Rice, consilierul american pentru securitate națională sub președintele George W. Bush, despre Razboiul din Irak din 2003: "Nu am mers în Irak pentru a instaura democrația, ci am fost în Irak pentru a-l răsturna pe Saddam Hussein... A fost o problemă de securitate"
John Coleman, fost ofiţer MI6, despre Noua Ordine Mondială: "Un singur guvern mondial, o singură monedă şi o singură religie, sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei, fără consultarea popoarelor, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu"
Statuia Libertății a fost arestată de către FBI - colabora cu teroriștii ISIS și Al Qaeda
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație privată de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013. Departamentul de Informații România (DIR) deține o arhivă uriașă.

You may also like...

Citește mai multe:
Craniile mari din Malta
Sincronicitatea și fizica cuantică

De la Proiectul Chatter la MK-Ultra – controlul mintii coordonat de CIA – experimente pe oameni

Pământul gol, naziștii, tibetanii, atlanții, amiralul Byrd, Agartha și Shambala

Rusia a declanșat goana după aur. Cumpără aproape 30 de tone lunar

Închide