William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: "William Cooper este cel mai periculos om in viata!"

Distribuie!

William Cooper, ofiter al Marinei Militare a SUA, a fost asasinat de guvernul SUA, dupa dezvaluirile facute despre Iluminati, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala, OZN-uri, terorism si crima organizata, legi Big Brother si Statul Politienesc ! Bill Clinton: „William Cooper este cel mai periculos om in viata!”

Biografie !


William Cooper despre Iluminati William_Cooper

Milton William „Bill” Cooper (n. 6 Mai 1943 – d. 6 Noiembrie 2001) a fost ofiter al Marinei Militare a SUA pana in 1975. De asemenea, a lucrat in aviatie pana in 1965. Dupa ce a iesit din Sistem a inceput sa vorbeasca oamenilor despre o sumedenie de conspiratii ale Guvernului Mondial sau mai bine zis, ale Iluminatilor.

Dezvalurile despre Iluminati, Guvernul Mondial, terorism, OZN-uri si multe altele !


In 1991, William Cooper a publicat cartea „Behold a Pale Horse”, in care a avertizat oamenii cu privire la o sumedenie de conspiratii mondiale, unele implicand chiar extraterestri. In acea carte vorbeste despre lupta globalistilor sau a Iluminatilor de a instaura, pe toate caile posibile, Guvernul Mondial si Noua Ordine Mondiala.

12047115_746530128803597_8555325241261252305_n

Acesta a avertizat, tot in aceasta carte, faptul ca, Iluminatii vor crea virusi in laborator pentru a-i raspandi in vederea reducerii populatiei planetei, ca vor crea vaccinuri si alte medicamente in acelasi scop, dar si o hrana complet chimicalizata, asa cum o vedem si simtim astazi.

El n-a fost un „profet”, ci a stiut ce pregatesc Iluminatii, caci doar a lucrat in Sistemul de Intelligence al Iluminatilor. Cooper a mai vorbit oamenilor si despre criminalitatea organizata si terorism – toate create si finantate de SUA – pentru a avea motiv sa introduca legi Big Brother, care sa restranga libertatile civile si sa interzica posesia de arme, de catre civili.

In aceeasi carte, explica cum guvernul SUA prin CIA, FBI si alte servicii secrete vor incuraja consumul de droguri, traficul de arme, muzica rock heavy metal, pornografia, homosexualitatea si alte ideologii prin care tineretul sa fie deja dezaxat si bun spre a fi utilizat in desfasurarea Agendei Globaliste.

Cooper precizeaza ca, serviciile secrete vor crea tot felul de atentate teroriste pentru a convinge opinia publica sa renunte la libertatile civile, dar si la dreptul de a detine arme, in acelasi timp, statul politienesc va deveni din ce in ce mai puternic si mai militarizat, exact ceea ce se intampla astazi in SUA.

In ceea ce priveste OZN-urile si extraterestrii, Cooper a provocat uimirea in cercurile ufologice, atunci cand in 1988, a afirmat public ca, a vazut documente secrete ale US Navy, unde a lucrat ca ofiter operativ. Aceste documente descriu relatiile guvernului SUA cu diverse specii de extraterestri care au vizitat Pamantul.

El a acuzat pe Dwight D. Eisenhower ca a negociat un tratat cu extraterestrii in 1954, apoi a stabilit un cerc interior care sa gestioneze relatiile cu acestia si sa pastreze prezenta lor drept secret pentru opinia publica. Ceea ce spune Cooper este adevarat, el vorbind despre Organizatia MAJESTIC 12, creata in urma prabusirii celebrului OZN la Roswell in New Mexico („Cazul Roswell”), in 1947.

Din Organizatia MAJESTIC 12 faceau parte oameni de stiinta, lideri militari si oficiali guvernamentali. Aceasta organizatie a fost creata printr-un ordin direct al presedintelui american, Harry S. Truman. Scopul acestei comisii a fost acela de a investiga activitatea OZN in urma Cazului Roswell.

Cooper a sustinut ca o parte dintre extraterestri au manipulat rasa umana prin diferite societati secrete (Fratia Babiloniana a Sarpelui, Casele Regale Pamantene, Cavalerii Templieri, Francmasonerie, magie, vrajitorie si ocultism).

Asta-i istoria secreta a Iluminatilor din perioada Sumeriana, trecand apoi la cea Babiloniana, aceste linii genealogice reptiliene cunoscute public drept „familii regale” au ajuns sa detina intreaga putere pe aceasta Planeta.

Cooper a vorbit despre „Iluminati” pe care i-a descris drept „o organizatie secreta, controlata de Grupul Bilderberg, care a conspirat cu Cavalerii lui Columb, masoni, Skull and Bones (Craniu si Oase), dar si alte organizatii oculte.

„Scopul final”, a spus Cooper, „a fost si este crearea unei Noi Ordini Mondiale cu un Guvern Mondial Totalitar”. El a vorbit si despre asasinarea presedintelui american, John Fitzgerald Kennedy, acuzand soferul limuzinei de asasinare si nu un lunetist. De fapt, asta o spune chiar David Icke elaborat in lucrarea sa, „Secretul Suprem”, dar si Jan Van Helsing in lucrarea, „Cine conduce Planeta” vol. 2.

Asasinarea lui William Cooper de catre Guvernul SUA !

Asa cum este „traditia” in SUA, oamenii care au lucrat in Sistem si vorbesc despre abuzurile Sistemului si modul prin care incearca sa domine oamenii, sunt imediat redusi la tacere, ceea ce s-a intamplat si cu Cooper.

In ianuarie 1996, Guvernul SUA l-a asasinat pe Phil Schneider, o minte luminata care a lucrat la Baza Dulce din New Mexico, asta dupa ce Phil Schneider a vorbit public despre luptele dintre reptilieni si agentii guvernamentali, Schneider afirmand ca, „nu sunt nemuritori”, lautandu-se ca a impuscat cativa. El, ca si Cooper a venit in public cu documente clasificate, ceea ce i-a atras sfarsitul.

In cazul lui William Cooper, el a fost asasinat la data de 6 noiembrie 2001, intr-o disputa facuta sa para „incaierare” dintre el si politie. Un ajutor al serifului din Arizona s-a dus la miezul noptii pentru a-l aresta pe Bill.

Ajutorul a fost internat in stare grava, cu doua gloate in cap iar Bill a fost ucis. Moartea sa a fost invaluita in mister. In timpul vietii a mai suferit atacuri asupra persoanei sale, care s-au soldat cu numeroase cicatrici si pierderea unui picior.

Video cu William Cooper, acesta avertizand oamenii despre Iluminati !

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...