William Shakespeare (alias Francis Bacon): „Iadul este gol și toți diavolii sunt aici”

Distribuie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„William Shakespeare… poate cel mai mare dramaturg din istoria omenirii. Operele şi cuvintele sale sunt pline de înţelepciune şi se reflectă foarte bine în societatea pe care o trăim astăzi. “Lawless are they that make their wills their law” spunea Shakespeare…adică “Nelegiuiţii sunt cei care îşi transformă în legi propriile voinţe”.

Cât de mare adevăr! Canabisul, o plantă absolut minunată pentru sănătatea omului (http://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-marijuanei-de-ce-canabisul-e-periculos-pentru-marile-companii/) este interzisă în multe ţări din lume, doar pentru ca marile companii să câştige bani din produsele lor. Nelegiuiţii sunt, în acest caz, conducătorii statelor, care, ţinând cont de voinţa bogătaşilor lumii (marile corporaţii) au hotărât să interzică folosirea canabisului.


Trăim vremuri în care minciuna a devenit adevăr, în care realităţile s-au întors cu fundul în sus. Trăim în vremuri în care ni se spune oficial, de exemplu, că Osama bin Laden a fost omorât abia în mai 2011, deşi multe surse independente afirmă că acesta e mort de vreo 10 ani (http://www.lovendal.ro/wp52/obama-marele-mincinos-un-inalt-oficial-din-administratia-sua-recunoaste-ca-bin-laden-e-mort-din-2001/). Trăim vremuri în care fariseismul a devenit literă de lege: Sarkozy, finanţat în alegerile prezidenţiale din Franţa din 2007 de către însuşi Gaddafi, devine peste câţiva ani “inamicul public nr.1” al dictatorului libian (http://www.lovendal.ro/wp52/un-razboi-nascut-din-ambitia-unui-om-de-ce-sarkozy-tine-atat-de-mult-sa-bombardeze-libia/).

În zilele noastre, războiul se transformă în pace. “Războaiele umanitare” sunt pentru a-i salva pe cei care suferă de opresiune. Americanii se luptă cu “talibanii terorişti” de vreo 10 ani şi nu-i mai termină…sau poate americanii au uitat să ne spună că adevăratul motiv al războiului din Afghanistan e opiumul (http://www.lovendal.ro/wp52/de-ce-se-prelungeste-la-infinit-prezenta-militara-americana-in-afghanistan-o-fi-opiumul-de-vina/). Asta e lumea făţarnică în care trăim, unde politicienii şi conducătorii noştri sunt cei mai făţarnici oameni din întreaga planetă.


Tot acelaşi mare Shakespeare spunea într-una din piesele sale că “Iadul e gol, iar toţi diavolii se află aici”. Poate se referea la familia Rothschild, la Illuminati, la noua ordine mondială…toţi aceştia dorind să ne subordoneze şi să ne conducă, pentru a ne transforma într-un fel de roboţi (http://www.lovendal.ro/wp52/planul-secret-de-25-de-puncte-al-dinastiei-evreiesti-rothschild-prin-care-aceasta-incearca-sa-domine-lumea-din-1773/). Aceştia sunt adevăraţii diavoli, iar, din acest punct de vedere, se pare că Shakespeare a fost un strălucit profet, asemenea lui Nostradamus…”[1]

iadul-este-gol-si-toti-diavolii-sunt-aici

Referitor la „alias Francis Bacon” din titlu, precizam ca adevaratul autor al operelor atribuite in mod gresit ca fiind ale lui William Shakespeare, a fost, este si va fi rozicrucianul Sir Francis Bacon, un membru al Fratiei, care, spre deosebire de William Shakespeare, avea acces la o inalta cunoastere ezoterica pe care a inserat-o in celebrele opere.

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/de-la-shakespeare-la-bin-laden-iadul-e-gol-iar-toti-diavolii-se-afla-aici/
  2. Foto: Facebook

Donații pentru Departamentul de Informații România (DIR)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook DIR – Departamentul de Informații România!

Departamentul de Informații România (DIR) – canalul oficial Telegram. Apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Dragoș Anunnaki – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți în grupul Departamentul de Informații România (DIR)!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR) este o organizație neguvernamentală de informații și investigații, fără personalitate juridică. Departamentul de Informații România (DIR) a fost creat la data de 15 august 2013.

You may also like...