William Shakespeare (alias Francis Bacon): “Iadul este gol și toți diavolii sunt aici”

by “William Shakespeare… poate cel mai mare dramaturg din istoria omenirii. Operele şi cuvintele sale sunt pline de înţelepciune şi se reflectă foarte bine în societatea pe care o trăim astăzi. “Lawless are they that make their wills their law” spunea Shakespeare…adică “Nelegiuiţii sunt cei care îşi transformă în legi […]
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

“William Shakespeare… poate cel mai mare dramaturg din istoria omenirii. Operele şi cuvintele sale sunt pline de înţelepciune şi se reflectă foarte bine în societatea pe care o trăim astăzi. “Lawless are they that make their wills their law” spunea Shakespeare…adică “Nelegiuiţii sunt cei care îşi transformă în legi propriile voinţe”.

Cât de mare adevăr! Canabisul, o plantă absolut minunată pentru sănătatea omului (http://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-marijuanei-de-ce-canabisul-e-periculos-pentru-marile-companii/) este interzisă în multe ţări din lume, doar pentru ca marile companii să câştige bani din produsele lor. Nelegiuiţii sunt, în acest caz, conducătorii statelor, care, ţinând cont de voinţa bogătaşilor lumii (marile corporaţii) au hotărât să interzică folosirea canabisului.


Trăim vremuri în care minciuna a devenit adevăr, în care realităţile s-au întors cu fundul în sus. Trăim în vremuri în care ni se spune oficial, de exemplu, că Osama bin Laden a fost omorât abia în mai 2011, deşi multe surse independente afirmă că acesta e mort de vreo 10 ani (http://www.lovendal.ro/wp52/obama-marele-mincinos-un-inalt-oficial-din-administratia-sua-recunoaste-ca-bin-laden-e-mort-din-2001/). Trăim vremuri în care fariseismul a devenit literă de lege: Sarkozy, finanţat în alegerile prezidenţiale din Franţa din 2007 de către însuşi Gaddafi, devine peste câţiva ani “inamicul public nr.1” al dictatorului libian (http://www.lovendal.ro/wp52/un-razboi-nascut-din-ambitia-unui-om-de-ce-sarkozy-tine-atat-de-mult-sa-bombardeze-libia/).

În zilele noastre, războiul se transformă în pace. “Războaiele umanitare” sunt pentru a-i salva pe cei care suferă de opresiune. Americanii se luptă cu “talibanii terorişti” de vreo 10 ani şi nu-i mai termină…sau poate americanii au uitat să ne spună că adevăratul motiv al războiului din Afghanistan e opiumul (http://www.lovendal.ro/wp52/de-ce-se-prelungeste-la-infinit-prezenta-militara-americana-in-afghanistan-o-fi-opiumul-de-vina/). Asta e lumea făţarnică în care trăim, unde politicienii şi conducătorii noştri sunt cei mai făţarnici oameni din întreaga planetă.


Tot acelaşi mare Shakespeare spunea într-una din piesele sale că “Iadul e gol, iar toţi diavolii se află aici”. Poate se referea la familia Rothschild, la Illuminati, la noua ordine mondială…toţi aceştia dorind să ne subordoneze şi să ne conducă, pentru a ne transforma într-un fel de roboţi (http://www.lovendal.ro/wp52/planul-secret-de-25-de-puncte-al-dinastiei-evreiesti-rothschild-prin-care-aceasta-incearca-sa-domine-lumea-din-1773/). Aceştia sunt adevăraţii diavoli, iar, din acest punct de vedere, se pare că Shakespeare a fost un strălucit profet, asemenea lui Nostradamus…”[1]

iadul-este-gol-si-toti-diavolii-sunt-aici

Referitor la “alias Francis Bacon” din titlu, precizam ca adevaratul autor al operelor atribuite in mod gresit ca fiind ale lui William Shakespeare, a fost, este si va fi rozicrucianul Sir Francis Bacon, un membru al Fratiei, care, spre deosebire de William Shakespeare, avea acces la o inalta cunoastere ezoterica pe care a inserat-o in celebrele opere.

SURSE

  1. http://www.lovendal.ro/wp52/de-la-shakespeare-la-bin-laden-iadul-e-gol-iar-toti-diavolii-se-afla-aici/
  2. Foto: Facebook

Citiți și...

Grupul Masonic Bilderberg se va intalni in Danemarca la sfarsitul lunii Mai 2014! Aceleasi discutii cu privire la distrugerea suveranitatii statelor pentru a se instaura Noua Ordine Mondiala!
Edward Snowden recunoaste ca o parte dintre extraterestrii conduc lumea din 1945 ! In realitate, reptilienii, o conduc de 500.000 de ani !
Coruptie la ONU: fostul presedinte al Adunarii Generale a ONU, John Ashe a primit mita de peste un milion de dolari de la un miliardar chinez !
Tony Blair si-a cerut scuze pentru invadarea Irakului: "informatiile pe care le-am primit au fost eronate!" Saddam Hussein nu a detinut arme chimice, biologice si de distrugere in masa si nici nu si-a ucis proprii cetateni!
Donald Trump a trădat naționalismul și s-a aliat cu globaliștii
Juncker: "Ungaria, Polonia și Cehia vor fi sancționate pentru că nu au primit imigranți"
Celebrul Antonio Di Pietro, artizanul Mani Pulite, își cere iertare: "Mi-am bazat politica terorii pe cătușe, pe conceptul că toți ”ceilalți” erau niște infractori"
Europarlamentarul PMP, Siegfried Mureșan, dorește să contracareze "propaganda rusă". Orice ştire sau analiză care nu e placul UE va fi considerată automat propaganda rusească şi dezinformare
O lamentabilă decădere morală. Comitetul ONU pentru Drepturile Omului intenționează să „impună” legalizarea universală a avortului în numele dreptului la viață
"Încălzirea Globală" este o mare minciună a Iluminaților: De un secol, ni se tot topește Polul
Noaptea de 30 aprilie - 1 mai: Noaptea Walpurgiilor/Beltane - Noaptea Vrăjitoarelor și ritualurile sataniste ale Iluminaților
Bilderberg 2018 - Întâlnirea va avea loc în Torino, Italia, între 7-10 iunie! Naționalismul și mass-media independentă vor fi principalele teme de discuție! Grupul Bilderberg lucrează la o strategie de luptă împotriva naționalismului și a mass-mediei independente! Iluminații se tem că naționalismul poate opri Noua Ordine Mondială!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Despre Departamentul de Informații România (DIR)

Departamentul de Informații România (DIR): Conspirații, Mistere, Paranormal, Extratereștri, Istoria Omenirii, Energie Liberă, Spiritualitate și Știință. Contact: office@dir.org.ro